Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je propalo koliko ja znam... Pregovarali su al' je verovatno naleteo na bolju ponudu...

Dos'o je neki Miletic, koji je igrao po Ukrajini cini mi se mislim da je 2/3, i neki Amer sa zajebanim prezimenom koji igra centra valjda...

Posted

Koj' smo mi krasni kurac radili mesec dana sa ovim Popovicem kad smo na kraju se opet vratili na pricu "trebaju nam 1 i 4"? Jos Bogdanovic dosao, opet smo prenatrpani na 1 i 2, ali nam ipak treba 1...ne znam, mozda je bolje da je ostao Popovic, da ispusimo jednu sezonu u Evroligi, ali barem neko od ovih mladih da se uznapreduje i da moze da drzi uzengije narendih sezona, a ne svake godine da otkrivamo novog crncugu...

Posted

Koliko ja znam, Vlada nije bio zadovoljan fizičkom spremnošću Popovića da odigra 30+ minuta po tekmi, a i ono što je stavljeno u saopštenju. Verovatno će biti Amer plej i četvorka Erceg.

Posted

Гледао си на нету? Данас прочитам да је Арена откупила права за АЦБ лигу. Јеб'о матер, попиздео сам...откупише све што ваља, а килави СББ није хтео да продужи уговор.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...