Sreta Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 (edited) Sranje . Jos ce napraviti kult od iskompleksiranih indijanaca koji su dosli da gledaju kosarku organizovano jer su bojkotovali fudbal , a sve jer nisu mogli da izdrze sex ... Pravi navijaci partizana danas mahom i ispuse kitu na kosarci , jer bi se uprava jebala za dinar , a ne pamti ko je podigao iz pepela . Picke sa severa bojkotuju kosarku , pa sada i neki grobari ispadose navijaci ... Teska glupost !!! http://www.youtube.com/watch?v=dg5rW2_zzDg Idemoooo minusiii Edited September 26, 2010 by Sreta 3 2
Мајор Гашпар Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Беше некад...ето, сада не игра Кикановић, ваљда ће се Делије вратити, па да видимо ко је бољи. Ми са навијањем које нико неће поновити на евролигашким утакмицама или ви у куртон Јадранској лиги.
Hail Metal Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 http://www.sportal.rs/news.php?id=36119 Drobnjaku nije smetalo sto je nagazio aut liniju , zar ne Sretenka , njanja njanja nja nja !
El Karnisero Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Ukoliko je igra prekinuta u prednjem delu polju na 13 sekundi i manje do kraja napada, vreme poseda lopte vraća se na 14 sekundi. Kakva glupost,jebala ih NBA pravila.Ali,nista normalno ne treba ocekivati kad su zvanicnici FIBA-e Islandjani,Norvezani,Liluputanci i ostali relevantni likovi.
Baal Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Sva NBA pravila treba primeniti u Evropi, ne znam što je to čudno, odlična su im pravila sem za nameran faul i 3 sekunde u odbrani.
Grob Bez Dna Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 (edited) Sva NBA pravila treba primeniti u Evropi, ne znam što je to čudno, odlična su im pravila sem za nameran faul i 3 sekunde u odbrani. i tajm-aut koji igrac trazi. najgluplje pravilo u povijesti sporta. i prvi korak je negde u vrhu. edit: ali mislim da bi se na taj nacin lakse igralo protiv amera na sp i oi. Edited September 27, 2010 by Grob Bez Dna
Baal Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 To, na ta dva sam zaboravio, to za korake mi je po defaultu glupost i to za time-out. Ali generalno su im pravila odlična.
Мајор Гашпар Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Joш да убаце по 30 тајм аута током утакмице...прекидају игру на свака 2 минута. Више одмарају него што играју. Зато ме и мрзи да гледам НБА.
Grob Bez Dna Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 oni prave spektakl od toga. tamo ne idu da navijaju i sl, nego da se odmaraju, jedu itd.
Мајор Гашпар Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 То је то..зато и кажем да ће упропастити кошарку. Него, шта би са Ерцегом? Долази или не?
Мајор Гашпар Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Значи, нема вајде. Изгледа да је страна четворка неминовност. За Мачвана лове нема (450000 обештећење, а не верујем да ће играти за мање од 300000 по сезони), а остало не вреди кад су у питању домаћи. Према томе, плеј домаћи (не верујем да ће испунити квоту са странцима, па онда отказати једном због домаће лиге). На кошарка.рс помињу Вујанића...мада, тамо се вазда кења. Не бих имао ништа против да видим Вујанића на плеју. Ако га повреде заобиђу, то би био пун погодак.
El Karnisero Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Kakva NBA pravila,skoro sva su sranje.Milion tajm auta,TV tajm auti,tajm aut trazi igrac,onaj polukrug u reketu je idiotski,prvi korak je genocidno glupo pravilo,3 sekunde u odbrani...Debilizam,obican cirkus.
Baal Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 onaj polukrug u reketu je idiotski ?! To je savršeno pravilo i jedva sam čekao to da se uvede svuda.
El Karnisero Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Ne znam,meni se ne svidja.A od ovih novih,ovo za trojku je ok jer je pocelo da bude dosadno da sve zive 4-orke i nekolicina 5-ica daju trojke.A ovo za 14 sekundi je uzasno glupo pravilo,ne znam kome je palo na pamet da to uvede.
Grob Bez Dna Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 slazem se s vaginerom. i ne bi me cudilo na sledece sezone vrate na staro sve sem trojke.
Srlandand Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 slazem se s vaginerom. i ne bi me cudilo na sledece sezone vrate na staro sve sem trojke. Takodje. Jeb'o ih NBA.
BLAGOJE Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 NIKAD NBA... SAMO KIM JONG IL... KLASA... 1
LoveHateLove Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 imal' nedje da se gleda Hemorfarm?
Мајор Гашпар Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Губе 16 разлике. . Остала још једна четвртина.
Recommended Posts