Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam gledao, kako se kretala utakmica? Vidim da bilo 5 razlike, znači da im falio jedan poen za produžetak ili 2 za prolaz...

Komentar sa košarka.rs:

Joj koja šteta , ogromna šansa koju je propustio Hemofarm stvarno ogromna šansa .

Cijelo vrijeme dok je bio ovaj zadnji aut govorim preuzimaj sve nedaj šut za 3 ni pod razno , ali eto velika nesreća , stvarno šteta za ona 2 penala Mačvana , eno još je ostalo govno koliko se mačvan usro kod ta 2 bacanja

:haha:

Posted

ma nisam ni ja gledao celu, nesto malo prvo poluvreme i bas se vratim na sam kraj, jebem ih smotane, ladno ostave camugu samog na trojci,ejjjjj a da su primili i dva poena imali bi produzetak...e izjebase ih ko nas Turci...

Posted (edited)

nisam gledao, bejah na basketu, al mi rece cale sta bi. iskreno, to i nije toliko lose, jer ako prodje alba, dolaze nam u grupu. :da:

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Zao mi je Hemofarma , ali ako Alba udje u Evroligu , upada u Partizanovu grupu umesto Himkija , jer ne moze u grupu gde je Bamberg , sto bi za Partizan bilo super , jer je Himki mnogo jaci od Albe .

Posted

Gledam sad Partizan - CSKA, odlično igra ovaj Lešić, za sada dao 15 poena, mislim da treba da dobije prednost u odnosu na Đekića koji samo nazaduje i pičkica je i nikada neće jebati.

Posted

Добро, јесте Ђекић слабашан, али имао је пар добрих момената прошле године. Неке битне тројке, солидно мењао Робертса.

Кад је стигао у Партизан није могао да се састави у одбрани. Дуле му стално кењао. :haha: Не кажем да је сад превежбао, али је доста бољи.

Уз све то, клинац је...форма се јури...а време ради за њега.

Него, јел си видео што је Месина испиздео на Приђонија. :haha:

http://www.sportske.net/vest/kosarka/kad-se-posvadjaju-mesina-i-pridjoni-29604.html

Posted

Haha, videh ovo za Mesinu i Priđonija, ja i dalje ne mogu da verujem da Mesina drži Novicu na klupi, igrao samo 4 minuta, a verovatno je najbolji igrač tima, jebeni papak jebo mu ja mater.

Posted

Taj rad. Svaka čast Novici kako se bori sa tim, ni u jednom trenutku nije klonuo duhom zato što ne igra. Samo da ga ne sjebe to, jer ako presedi i ovu sezonu ne bi valjalo ni za njega ni za reprezentaciju...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...