Baal Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Što čudo? Izgubili su 6 razlike na kraju, poslednja četvrtina 19-9 za Hemofarm.
El Karnisero Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 U jebote,ja sam istripovao da je kraj a ono bila treca cetvrtina.Do jaja,imaju realne sanse.
LoveHateLove Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Pusi ga Macvane...provincijalci...sjeban tim,sjebana publika, zasluzili su da ispadnu jos u prvom kolu...pre ce Zvezda da udje u EL...
Baal Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Nisam gledao, kako se kretala utakmica? Vidim da bilo 5 razlike, znači da im falio jedan poen za produžetak ili 2 za prolaz... Komentar sa košarka.rs: Joj koja šteta , ogromna šansa koju je propustio Hemofarm stvarno ogromna šansa .Cijelo vrijeme dok je bio ovaj zadnji aut govorim preuzimaj sve nedaj šut za 3 ni pod razno , ali eto velika nesreća , stvarno šteta za ona 2 penala Mačvana , eno još je ostalo govno koliko se mačvan usro kod ta 2 bacanja
LoveHateLove Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 ma nisam ni ja gledao celu, nesto malo prvo poluvreme i bas se vratim na sam kraj, jebem ih smotane, ladno ostave camugu samog na trojci,ejjjjj a da su primili i dva poena imali bi produzetak...e izjebase ih ko nas Turci...
Grob Bez Dna Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) nisam gledao, bejah na basketu, al mi rece cale sta bi. iskreno, to i nije toliko lose, jer ako prodje alba, dolaze nam u grupu. Edited October 1, 2010 by Grob Bez Dna
Мајор Гашпар Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Рече Тодор јуче да је боље да улети Алба ("Нека се не не љути пријатељи из Вршца" ). Јбг, Хемофарм ни за 10 година неће бити велика екипа.
Hail Metal Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Zao mi je Hemofarma , ali ako Alba udje u Evroligu , upada u Partizanovu grupu umesto Himkija , jer ne moze u grupu gde je Bamberg , sto bi za Partizan bilo super , jer je Himki mnogo jaci od Albe .
Baal Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Gledam sad Partizan - CSKA, odlično igra ovaj Lešić, za sada dao 15 poena, mislim da treba da dobije prednost u odnosu na Đekića koji samo nazaduje i pičkica je i nikada neće jebati.
Мајор Гашпар Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Лешић фино одрадио припреме, али једно су пријатељске, а друго првенствене утакмице.
Baal Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Naravno, a Đekić se ne snalazi ni na pripremnim ni na prvenstvenim utakmicama.
Мајор Гашпар Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Добро, јесте Ђекић слабашан, али имао је пар добрих момената прошле године. Неке битне тројке, солидно мењао Робертса. Кад је стигао у Партизан није могао да се састави у одбрани. Дуле му стално кењао. Не кажем да је сад превежбао, али је доста бољи. Уз све то, клинац је...форма се јури...а време ради за њега. Него, јел си видео што је Месина испиздео на Приђонија. http://www.sportske.net/vest/kosarka/kad-se-posvadjaju-mesina-i-pridjoni-29604.html
Grob Bez Dna Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 slasem se s baalom, i ja bih lesica u 12, a ne djekica geja. inace, nisam gledao celu, ali dzavaji je pun pogodak.
Baal Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Haha, videh ovo za Mesinu i Priđonija, ja i dalje ne mogu da verujem da Mesina drži Novicu na klupi, igrao samo 4 minuta, a verovatno je najbolji igrač tima, jebeni papak jebo mu ja mater.
Grob Bez Dna Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 odigrao je kao zmaj tih 5 min. i poslao velsa na poster, uz faul.
Baal Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 Taj rad. Svaka čast Novici kako se bori sa tim, ni u jednom trenutku nije klonuo duhom zato što ne igra. Samo da ga ne sjebe to, jer ako presedi i ovu sezonu ne bi valjalo ni za njega ni za reprezentaciju...
BLAGOJE Posted October 2, 2010 Report Posted October 2, 2010 ja se sve tripujem da ce nedje da mu dopizdi i da poslozi i mesinu retarda i ostale u nji'ov lokal
LoveHateLove Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Al Kaha razvaljuje Alikante, Bjelica Nego, utakmice u Spaniji se ladno igraju Nedeljom u 12h, valjda da bi uvece stigli da gledaju fudbal, jebem ga...
Мајор Гашпар Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Нова појачања Радничког... http://www.sportske.net/vest/kosarka/stojacic-i-draskovic-kod-mute-29787.html По мени, имаће много бољи састав него прошле године.
Grob Bez Dna Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 kakav kamsat po najpopularnijem klubu holivudskog dzet-seta!!! i po sudijama.
Baal Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6bAmb-Tccmk&feature=player_embedded
Мајор Гашпар Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Јел било преноса? Алал им кита. Како се примили коментатори.
Recommended Posts