Guest Bata Životinja Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 http://camerapolitica.blogspot.com/2010/10/vlade-divac-once-brothers.html
BLAGOJE Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 joj,sranja od clanka.milion puta prezvakana prica.
Dead Man Drinking Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 @FaporyCrownOfficial Total agree
Guest Bata Životinja Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 da je prežvakana ne bi ga snimao ESPN.
Dead Man Drinking Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Film je dobar, ali članak nije. Nekako je previše... srpski
BLAGOJE Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 da je prežvakana ne bi ga snimao ESPN. e jesi zajebao kontradiktornost sa ovom recenicom,kako god okrenes.
Guest Bata Životinja Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 hm, ako sam prinuđen da biram između činjenice da u 2010. godini ESPN misli da priča nije prežvakana, a izvesni FaporyCrownOfficial misli da jeste, pitam se koju opciju da izaberem? Uostalom, to nije jedini američki film o ratovima iz devedesetih snimljen ove godine, a to već znači da žvakanje i dalje traje. Sad, možda je tebi dosadilo, ali ja ti ne mogu izlečiti apatiju.
BLAGOJE Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 kad bi ti citao sta drugi pisu,umjesto sto se brecas sto ti je neko clanak nazvao sranjem,mozda bi i mogli pricat'. inace,mudar marketinski potez potencijalne citaoce prozivati "tamo nekim".ali,sujeta prije svega. i,da,ti mi ne mozes izlijeciti apatiju. 1
Oddball Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 dokumentarci su najjaca strana ESPNa, ja sam ih gledao do sad bar 4-5 koliko sam uhvatio
Guest Bata Životinja Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 ali ja te nisam nazvao ''tamo nekim'' ne znam s kim se raspravljaš, ja nisam trgovac pa ne moram da brinem o marketingu, stvar je opšte kulture da se ne javljaš ako nemaš šta pametno da kažeš Po tebi je izgleda i Hilari Klinton prežvakana priča, samo što nas žena direktno jebe u rčma sa tom ''prežvakanom'' pričom. 2
BLAGOJE Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 da,hilari klinton je prezvakana prica,holandjani su prezvakana prica,vise i vrapci znaju sta i kako. to za opstu kulturu bi prvo trebao da primjenis na sebi,ja sam iznio konstataciju da ti je clanak sranje,kao sto i jeste, posle cega si krenuo da se ponasas k'o klinka od 16 godina kad je momak sutne.to da nisi trgovac,kacis na forumu i to na temi o kosarci svoj clanak sa blog-a ciste politicke prirode.ili si placen za tako nesto,ili prodajes pamet. a u svoj polemici jedini argument ti je da je espn neka geo-politicki mjerodavna institucija,a pride kazes da klintonova nas jebe,sto dovodi do zakljucka da je i ne cijenis puno. s'toga,nosi svoje preseravanje sa ovog poforuma.
Guest Bata Životinja Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 to za opstu kulturu bi prvo trebao da primjenis na sebi,ja sam iznio konstataciju da ti je clanak sranje EPIC Inače, pročitaj malo bolje ko je šta pisao i ko je koga vređao kacis na forumu i to na temi o kosarci svoj clanak sa blog-a ciste politicke prirode to isto bi moglo da se kaže za onog ko je postavio dokumentarac, pošto se isti bavi košarkom koliko i blogpost. Nego ti izgleda nisi ni pogledao film. Da jesi ne bi pričao da se bavi košarkom.
BLAGOJE Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 gdje sam ja ista rekao o filmu? bolji termin ne postoji za tvoj clanak.
Guest Bata Životinja Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 tebi logičko razmišljanje baš teško pada, zar ne? Pojavljivanje reči ''opšte kultura'' i ''sranje'' u istoj rečenice jeste veliki EPIC. A da li postoji bolji termin za moj članak nema nikakve veze sa tim.
BLAGOJE Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 a tek neko nazovi "vaspitanje","kultura" sa logikom. slobodno ti udri,mogu ja ovako koliko hoces,tvoj clanak ce i dalje biti sranje.ne postoji izraz u srpskom jeziku koji ga bolje opisuje.
Guest Bata Životinja Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 slobodno ti udri,mogu ja ovako koliko hoces vidim da možeš
Мајор Гашпар Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 http://www.sportske.net/vest/kosarka/neven-spahija-pod-sumnjom-za-ratne-zlocine-nad-srbima-30798.html
El Karnisero Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Екипа у којој је Страхиња Милошевић главни играч. Лаловић капитен. JEDAN JE LALOVIC KAPITEN LALOVIC KAPIIIITEEEEEN
Мајор Гашпар Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 http://www.sportske.net/vest/kosarka/armejci-ostaju-bez-sponzora-30876.html
Hail Metal Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 Pobeda Partizana nad Cedevitom , solidna igra , Dzavai 19p,7sk , Lafajet 12p , Kecman i Veseli isto oko desetak poena . Lafajet polako ulazi u sistem , vec deluje mnogo bolje , ima dobar dribling i skok sut , samo mu trojke ne idu josh . Veseli odlican u skoku i zakucavanjim a, ali opet bacanja 2-7 .Dzavai odlican , pravi teski centar , solidno gadja slobodnjake , daje zicere . Voleo bih da vise igra Klobucar . Nadam se da ce na youtube-u biti akcija Lafajet-Dzavai , NBA zakucavanje ! Solidna poseta , 5.000 .
Grob Bez Dna Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 (edited) zaboravio si kucanje lucica posle ofanzivnog skoka. alej-up bese monstruozan. polako hvatamo ritam. ako dobije himki, vracamo se na pravi kolosek. Edited October 24, 2010 by Grob Bez Dna
Hail Metal Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 Bice tesko protiv Himkija , ali videcemo , uz podrsku navijaca sve je moguce , kad poludi Dzavai bice pesma
Recommended Posts