Zlatko Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 (edited) Probaj ovde: http://www.balkanspo...nsport-3-a.html Edited November 13, 2010 by Zlatko 1
Мајор Гашпар Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Јбг, то је само за ВИПовце. Исправка...шљака. Хвала друже.
Zlatko Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Ova utakmica nije za VIP korisnike. Registruj se i moci ces da gledas.
Мајор Гашпар Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Кад сам огверио линк, писало је као да немам приступ, па сам отишао на дневну понуду и видео да није ВИП у питању. Хвала још једном!
Мајор Гашпар Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 За сада просечна партија. Партизан испустио вођство при крају полувремена. Лоша организација напада.
Мајор Гашпар Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Након свега, свако ко не мисли да нам је потребан нови плеј нека се тера у курац. 3
LoveHateLove Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Lafajet je operisan od kosarke, ladno je covek opalio air ball, i to kakav 'leb ti jebem, a tek lopti koliko je izgubio...voleo bih bas da vidim njegove ukupne statisticke podatke od kada je dosao u Partizan...njega bi i iz Zvezde odavno sutnuli kao onog centra nesrecnog prosle godine 1
Grob Bez Dna Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 da, opet je lafajet kriv, a veseli igra ko da nikad nije video teren. ok, ruka u zavoju, al to nema nikakve veze sa telefoniranjem. ko jebe ovo, ionako cemo na kraju biti prvi, vazna je kaha. 1 1
Zlatko Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Izgubljene lopte, da ti jebem izgubljene lopte!:udri:
Мајор Гашпар Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 da, opet je lafajet kriv, a veseli igra ko da nikad nije video teren. ok, ruka u zavoju, al to nema nikakve veze sa telefoniranjem. ko jebe ovo, ionako cemo na kraju biti prvi, vazna je kaha. Миленко, тебра, стоји то за Јана, али је евидентан проблем организације напада. Ево овако (за Лафајета): шут - ужас контрола лопте - слаба улаз - скоро и да нема одбрана - слаба једини плус је добар осећај за асистенцију и несебичност. Ај да не будем као оне плачипиче са кошарка.рс које само пљују... Јбг, без доброг плеја нема вајде.
Angelystor Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 (edited) Drugo poluvreme ne gledah, ukljucih se samo u finisu, cuh samo da Gist-Tafajel-Vesely 17 lopti izgubise, u kurac... OL se popravlja, ali ocigledno jos uvek ima svojih bubica, zanima me da li je i sada imao sut 2/12 ukupan ili sl... Poceli smo NLB da igramo k'o Evroligu, kuci dobijamo (skoro) sve, a u gostima mozda nekog edit: Olimpija gazi SBrijeg bez pardon,a 69:39 u 22. minutu x] Edited November 13, 2010 by Angelystor
LoveHateLove Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Миленко, тебра, стоји то за Јана, али је евидентан проблем организације напада. Ево овако (за Лафајета): шут - ужас контрола лопте - слаба улаз - скоро и да нема одбрана - слаба једини плус је добар осећај за асистенцију и несебичност. Ај да не будем као оне плачипиче са кошарка.рс које само пљују... Јбг, без доброг плеја нема вајде. To je rizik kad dovodis te crnje iz amerike, pogotovo sa univerziteta, ja bih uvek pre doveo nekog ko je vec igrao u Evropi, znam da izbor nije bas veliki bio ali moze da se izbunari solidan igrac iz nekih slabijih liga, recimo Letonije, Estonija, Ukrajina, i sl. pa tamo svaki tim ima po 3,4 crnca. Kad pogledas i u Zvezdu svi sto su dolazili bili su u krajnju ruku solidni osim onog indijanca od prosle godine sto je kao igrao u NBA a veze nije imao. nego steta je zbog koeficijenta, a i mrzim ove jebene Cehe koji su se prislepali u ovu ligu...
Hail Metal Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 (edited) Ocajno , I Bozic i Lafajet kurac na bicikli , mozda je greska otkaz Popovicu . Ipak sve je ovo danak kasno okupljenom timu . drugo poluvreme ko da smo igrali mi sa yumetala ... Jovanovic se gubi , kod zone klobucara drzi na klupi , kad smo za dva minuta izasli iz bonusa igra i dalje coveka !!!! Na tajm autu ne zna sta da kaze .. konfuzija , ali ok da mi je neko pre nedelju dana ponudio pobedu protiv Prokoma i poraz od Nimburka prihvatio bih , u NLB ima prostora za seriju pobeda . Edited November 13, 2010 by Hail Metal
Imrahil Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 užas od igre, ali jbg, biće bolje valjda
Baal Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Миленко, тебра, стоји то за Јана, али је евидентан проблем организације напада. Ево овако (за Лафајета): шут - ужас контрола лопте - слаба улаз - скоро и да нема одбрана - слаба једини плус је добар осећај за асистенцију и несебичност. Ај да не будем као оне плачипиче са кошарка.рс које само пљују... Јбг, без доброг плеја нема вајде. O. Lafayette 7 poena, 8 skokova, 5 ukradenih, 5 izgubljenih i 5 asistencija, što mu dođe index 21.
Routasydän Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Ne navijam za Partizan, ali ne bih zeleo da neki tim iz HR osvoji titulu. Tako da bih voleo da Partizam i Hemofarm ipak na kraju smognu snage da rese to. Objektivno gledajuci mislim da Jovanovic nije kalibar za Partizan. Covek je trebalo da ode negde na kaljenje, pa kad napravi neki solidan rezultat da preuzme Partizan. Mislim da je Dzikic bio idealno resenje za PArtizan, ali opet koliko je to njemu zanimljivo sad kad sa Krkom je uzeo titulu u SLO i mozda ce sa njima sledece godine igradi Evroligu. Neverovatno je da Vlada ne moze da iskoristi potencijale nekih igraca, tipa Veseli ili Klobucar. Losa taktika, lose izmene. A jako mi je smesan kad pokusava da glumi opakog baju ili Duleta Drago mi je da je Igokea dobila i da se oni i Radnicki polako pomeraju ka vrhu tablice 1
Мајор Гашпар Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 O. Lafayette 7 poena, 8 skokova, 5 ukradenih, 5 izgubljenih i 5 asistencija, što mu dođe index 21. Кад се утакмица ломила, губио је лопте, лоше организовао нападе. Не кажем да је само он лоше одиграо, али он је тај од кога треба да зависи игра екипе. Да не говорим како му је одбрана криминална...испадање и остало. Јеб'о ти што он има 5 украдених, кад или дрибла у месту, па шутира у последњим секундама, или се залети у гомилу без циља, прода лопту и након тога севне контра.
Bata Trokrilni Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Vraća se Dule u Patizan iduće sezone. Uzeo je pare u CSKA, a realno će da ispuši tamo, nema da ih uvede ni među 16 u Evroligi. Nije on tip trenera za bogati klub.
Narsil Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Ne navijam za Partizan, ali ne bih zeleo da neki tim iz HR osvoji titulu. Tako da bih voleo da Partizam i Hemofarm ipak na kraju smognu snage da rese to. Objektivno gledajuci mislim da Jovanovic nije kalibar za Partizan. Covek je trebalo da ode negde na kaljenje, pa kad napravi neki solidan rezultat da preuzme Partizan. Mislim da je Dzikic bio idealno resenje za PArtizan, ali opet koliko je to njemu zanimljivo sad kad sa Krkom je uzeo titulu u SLO i mozda ce sa njima sledece godine igradi Evroligu. Neverovatno je da Vlada ne moze da iskoristi potencijale nekih igraca, tipa Veseli ili Klobucar. Losa taktika, lose izmene. A jako mi je smesan kad pokusava da glumi opakog baju ili Duleta Drago mi je da je Igokea dobila i da se oni i Radnicki polako pomeraju ka vrhu tablice 'Aјде не лапрдај безвезе. Јовановић је годинама био помоћник Дулету и радио је са најбољим тренером Европе. Дуле је отишао и то после освајања свих могућих трофеја + Ф4 у Евролиги. Мислиш ли да то није терет са којим Влада мора да се носи? Лако је рећи "Врати се, Дуле" после десетак утакмица у сезони. Драго је мени то што је теби смешан али ако у Влади тражиш новог Дулета - зајеби и немој да гледаш Партизан, ионако си рекао да не навијаш за исти. Vraća se Dule u Patizan iduće sezone. Uzeo je pare u CSKA, a realno će da ispuši tamo, nema da ih uvede ni među 16 u Evroligi. Nije on tip trenera za bogati klub. И ти трчиш пред руду. Сачекај још пар утакмица, а онда донеси закључак.
Imrahil Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Tek ce da vas karaju Ko? Crvena Zvezda Vet? 1
Hail Metal Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 Bozic u zadnje vreme mnogo losije igra od Lafajeta , jel dao uopste i jedan poena u poslednja dva susreta ?
LoveHateLove Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 I napokon prva pobeda. Ovo mi je prva zvezdina utakmica koju sam gledao ove sezone. Igra nista posebno, slaba organizacija napada, isto kao u Partizanu. Nedovic nije dorastao za NLB ligu. Odbrana dosta slaba, posebno sporo vracanje u odbranu, napad uglavnom soliranje amerikanaca, koji doduse sasvim solidno igraju a i nemaju na koga da se oslone, jer od domacih igraca stvarno ne vidim ni jednog da odskace kvalitetom, jedino je Strhinja M. odlicno odigrao i vidi se da ipak ima iskustva. Uvalin kita od trenera, ne znam samo kako tolerise onakve nerezonske suteve. Vodimo 10 razlike u drugom poluvremenu a oni pet napada za redom zavrsavaju u sestoj, sedmoj sekundi napada sutem za tri ili preko ruke. Sve u svemu dobili smo samo zato sto je Cibona losa bila i imala katastrofalan sut a i pored toga smo dobili na misice. Ja ne vidim kako bi ovaj tim mogao da napravi nesto vise ove sezone osim da eventualno izbegne poslednje mesto, mada i u to cisto sumnjam...
Recommended Posts