Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne znam , mogu samo misliti kako se oseca dzerels pa i lafajet kad gledaju da onaj usporeni film ima vecu minutazu , tehnika nula , odbrana kao da igra pivota u rukometu , znam sve ce se zaboraviti kad da neku odlucujucu trojku , ali posle ove sezone nek ga prodaju u mega vizuru i cao

Posted

tesko da ce imati smage da da vaznu trojku kad igra po 20 minuta. igra po 5-6 minuta, bije malo najboljeg igraca protivnika (kao navara), mozda uturi trojku i cao.

ne moze kontru jebenu da otvori, jebote. danas je 5 puta zaustavio kontre nase.

Posted

Ми смо га издували од Широког али бар се види помак у игри,не деру нас сад сви са 20 разлике.Средина табеле до краја сезоне.

Posted (edited)

Da mi nisi rekao ne bih znao , sta se palish , mogu ti biti profesor geografije a pogotovu demografije .

Tvoja reakcija pokazuje da si anonimus , mada sam smatrao da nisi .

Edited by Hail Metal
Posted (edited)

Ми смо га издували од Широког али бар се види помак у игри,не деру нас сад сви са 20 разлике.Средина табеле до краја сезоне.

iskreno, mene brine sto se kog cigana vidi pomak u igri, a kod nas ocaj.

dokle je doslo kad ja moram da sirim mrznju. :no:

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Каква ће то туга за гледање бити кад Перкинс буде ломио кичму Божићу за пар дана.

А можда је и боље да нас ту одвале...ваљда ће онда Јовановић скупити муда и пустити Клобучара и Џерелса да играју.

Posted

Добисмо и Цедевиту,можда и буде нешто од овог тима.

Дрча солидан на плеју,Јанг полудео.Још има много дивљања у игри,само то да се поправи и биће много боље.

Суботић и даље кома.Је л'нама уопште дошао онај несрећни Лешић?Нема га у игри.

Posted (edited)

Партизан ће зажалити што га је пустио. icon_mrgreen.gif

Иначе, данас пријатно изненађење, нисам очекивао победу, ето пала је и Цедевита. Увалио им Увалин.

Edited by Србин Православац
Posted

Добисмо и Цедевиту,можда и буде нешто од овог тима.

Дрча солидан на плеју,Јанг полудео.Још има много дивљања у игри,само то да се поправи и биће много боље.

Суботић и даље кома.Је л'нама уопште дошао онај несрећни Лешић?Нема га у игри.

Mislim da te niko nije nista pitao , a tvoje misljenje je mozda bitno nekom pacijantu iz ,na primer, Zitista .

• Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...