Grob Bez Dna Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 ko ce komentarisati? ako je kuruz, da ne gledam na areni.
Мајор Гашпар Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Куруз и гост веечери - Кими. Забрањено за млађе од 18.
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 I mene je smaralo , ali ipak prenos je prenos , u stvari sta ja tebi objasnjavam ,cao cao pushi k. 1 1
Мајор Гашпар Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Шлаг на торту - закуцавања на полувремену. Такмиче се Лаловић и Вожд.
lemmy sixx Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Nikola Lalovic Smederevac moze igrati samo na specijalnim olimpijskim igrama,a i tamo bi bio samo kao motivator.
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 +16 za zadar ! jovanovicu mars u pizdu materinu +20
Feniks . Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Mora da pogadjaju trojke kao ludi... Terajte se svi u tri lepe materine...igraju kao invalidi...ima Prokom da ih odere...
Baal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 55 poena za poluvreme od pretposlednje ekipe u NLBu... Ne znam šta da kažem, rekao sam da ću zadržati svoje mišljenje za sebe dok ne prođe utakmica sa Prokomom.
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 ovo je neki bojkot , ovoliko ne zalaganje u odbrani, da zadar ubaci 55 poena za 20 minuta , evroligaskoj ekipi , necija glava mora da padne , podrzavao sam jovanovica do sad , ali sada vise nema alibija , covek nije kalibar da trenira cetvrti klub u evropi ! porazi od makabija i himkija su vec bili upisani , ali ovo je sramota . bojim se da , ako ne udjemo u top16 , da ce isplivati neke stvari , da li je klub u finansijskoj krizi , da li igraci bojkotuju trenera , ne moze se objasniti ovakva atmosfera , ali nesto nijeu redu definitivno !
Angelystor Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Actually poslednje, tj. dele isto, ali nebitno. Gledah samo poslednjih 3-4 minuta, ali bre, primiti 55 poena od mrtvog Zadra...najblaze receno SRAMOTA. Nije neka sramota sto nas gaze Makabi i Himki, ali je sramota kako su se igraci ponasali i delovali u tim utakmicama, a i iz ovih par minuta, letargija se nastavlja i ovde. Ne bih da trazim nekoga za napadanje, ali vec me ozbiljno nervira Vlada, ako nije njegov posao da motivise ekipu i da ih natera da daju srce na terenu, ne znam ciji je...i ako nije njegov posao da posle dva meseca uradi neki napad za zonu, ne znam ciji je, da l' ceka da Pera smisli nesto? Ako se ne smanji razlika uz nas trud (a ne ko opusatnje Makabija u cetvrtak), ocekujem da da ostavku.
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 (edited) Od Prokoma , tj od ulaska u Top16 zavisi cela sezona , ako tu spusimo , necemo uzeti nista , sigurno , a na godinu sa Djekicem , Lucicem, Milosavljevicem , cemo igrati sa Azovmasem i Darusafakom . Edited December 12, 2010 by Hail Metal
Feniks . Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Necu da se nerviram, boli me uvo za debile...
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 ako je za neku utehu i Kaha je izgubila , nadam se da nece naci centra do utakmice sa Zalgirisom ...
Мајор Гашпар Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Шамари на полувремену, па да видиш како ће бити боље. 1
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Necu da se nerviram, boli me uvo za debile... ja se vala cepam od nervoze , srusiti sve za jednu polusezonu , sto se gradilo deceniju ... neodgovorno , jebote 20 razlike - zadar , o cemu mi pricamo ... nocna mora ! 1
Feniks . Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Zakazati im trening za 6 ujutro... 1
Schneider Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 LJUDI MOLIM VAS, pazite ovo: Kurtis Dzerels igrao 16 minuta a postigao 2 poena(podatak sa poluvremena)! Kukace oni za Lafajetom!
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Шамари на полувремену, па да видиш како ће бити боље. cenim optimizam , ali tesko ce biti ista , suterska ekipa poput zadra ce sad josh vise povecati procenat suta , kad su rastereceniji ... odoh da se igram sa psom ... LJUDI MOLIM VAS, pazite ovo: Kurtis Dzerels igrao 16 minuta a postigao 2 poena(podatak sa poluvremena)! Kukace oni za Lafajetom! neverica , ali najmanje je on kriv za ovo , nema postavke ni odbrane ni napada , sve je staticko ko da igraju Kica i Praja u proslom milenijumu
Schneider Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 (edited) Hehe ispravi me Dzerels 11 poena trenutno ima 11p ali igra 24 min da se razumemo.Ipak stojim iza toga da je Lafajet bolji, a da bude precizniji treba nam bolji plej od obadva.. Izem ti skauting sluzbu.. trenutno +14 za Zadrane.. 28minut meca. Edited December 12, 2010 by Ragnarok
Baal Posted December 12, 2010 Report Posted December 12, 2010 Evo Džerels se popravio u drugom poluvremenu, u prvom je imao -12 index, sad -2, koliko čujem sudije nas jebu mnogo, mada to nije opravdanje za primljenih 55 poena u prvom poluvremenu. Lafajeta nije trebalo menjati do Nove godine bar, al' dobro. Btw. imate stream ovde: domacifilmovi.us 1
Recommended Posts