Grob Bez Dna Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 na kosarka.rs forumu, ali i na partizan.net (valjda) i to neki ozbiljniji forumasi pricaju. ima logike. @gaspar dule.
Footog Qpoos Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Svaka budala moze da jebe ne kapiram zasto si to pomenuo ? Drago mi je da i ti nekome radis ovo sto ja radim tebi Navijati za Zvezdu je stvar kucnog vaspitanja , a ti si to naveo u aluziji da Delije verovatno ne jebu !? Schwing schwing ... bas zbog toga jer ti nisi jedna od tih budala...konstanti pemees,sa dodatkom navijanja za zvezdu... kucno vaspitanje komunistickih sinova i unuka...
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-NLB/189568/Jovanovic-pred-smenom-Vukoicic-prvi-pik-crnobelih Ne bih voleo Vukoicica , Djordjevic moze , prvenstveno za atmosferu !!! 1
Sreta Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 (edited) Trne isprskao sam te smekerski a ti sad iznosis insinuacije , dovoljno smek iz mojih postova govori kolko ko od nas jebe , a ti dovedi svoju ribu ako imas da proveri kod mene gde je Dzedzina kafana . Moj se deda , rodio u Beogradu , otac takodje , ja , dobar deo familije je bio u Crvenoj Zvezdi i to se prenosi sa kolena na koleno , jebali te komunisti bas i to ovi zuti mnogo dispr Trne , na smek si poceo da odgovaras prostaklukom . Da li si ti uopste svestan da ja tebe nisam prozivao ? Jebacu ... Edited December 13, 2010 by Sreta 1 1
Footog Qpoos Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 (edited) matori,definitivno si smeker...ja sam to tek sada skontao...cuo sam da prskas ribe u dzedzinoj kafani...ja se izvinjavam sto sam na tvoj autoktorni smek poceo da odgovaram prostaklukom...definitivno se vidi da si rodjeni beogradjanini i da si smeker... koliko sam ja skontao,navijaci zvezde su uvek jebani...al dobro da si se primio...smekerski,definitivno... Edited December 13, 2010 by Trne-svetska mega faca
Grob Bez Dna Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 ja volim kad se raspravljam sa beogradjanima, mogu dosta da naucim od njih.
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 On je trener za FMP , Radnicki i te sabane , da budem iskren , izuzimajuci Vujosevica , i u nekim realnim okvirima , najvise bih voleo Mutu Nikolica, ali nije on dobar sa upravom Partizana... Djordjevic je ok da se digne atmosfera , mozda bih mu dao sansu ...
Sreta Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 matori,definitivno si smeker...ja sam to tek sada skontao...cuo sam da prskas ribe u dzedzinoj kafani...ja se izvinjavam sto sam na tvoj autoktorni smek poceo da odgovaram prostaklukom...definitivno se vidi da si rodjeni beogradjanini i da si smeker... koliko sam ja skontao,navijaci zvezde su uvek jebani...al dobro da si se primio...smekerski,definitivno... Ja sam zbog tvog pominjanja komunista objasnio sta sam mislio pod tim da sam begoradjanin i kako smo prenosili to sa kolena na koleno , a ne da bih srao o Beogradu i beogradjanima . Vise volim Banovce na primer nego Beograd nebitno , jebe mi se za te fore ko je odakle . Pitaj nekog starijeg da ti objasni izraz Dzedzina kafana mislim da ne kapiras . Da se vratim na temu , Svinjin temperament i priblizno znanje necete dobiti ni od jednog trenera , a mislim da bi Vukoicic bio pun pogodak , ali za nas ! Iskreno cenim ovog Jovanovica , ne verujem da cete boljeg naci , ovo su posle duzeg vremena vasi realni dometi , ne igrate iznad mogucnosti kao sto je izvlacio Sviki . 2
Footog Qpoos Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 matori,nisi ti bas zdrav...od malo navijackog zajebavanja si ispricao svoje porodicno stablo,kao si jebac...i kako to sve radis smekerski... najverovatnije si k'o klinac sam igrao zmurke... 2
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Oboje trebate da ste srecni , barem niste iz , na primer , Zitista .
Baal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8WB_Vuj-rLU&feature=player_embedded 3
Hail Metal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 (edited) Prejako , volim temperamentne trenera , mislim da je Obradovic neprevazidjen , on se i na konferencijama dere tresla se gora ... Edited December 13, 2010 by Hail Metal
Grob Bez Dna Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 u principu, svaki trener je temperamentan. nama je nas trener psovao familiju vise nego dule kosarkasko znanje je vazno. nego, ostaje vlada, tako da nema druge do: UZMI VLADO PRVU TITULU!
Routasydän Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 E to je ono sto fali Djordjevicu. On je smeker, gospodin covek, a sa igracima ne moze tako, mora definitivno Duletova i Uvalinova strategija, urlati, spominjati familiju, uterivati strah u kosti, inace qrcina .... jbg
Baal Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 (edited) Prejako , volim temperamentne trenera , mislim da je Obradovic neprevazidjen , on se i na konferencijama dere Haha, to je ono "this is joke BRE": http://www.youtube.com/watch?v=48_HckET5m4 I ovo: http://www.youtube.com/watch?v=ALVgBF5I0sc Edited December 13, 2010 by trenje
Sreta Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 matori,nisi ti bas zdrav...od malo navijackog zajebavanja si ispricao svoje porodicno stablo,kao si jebac...i kako to sve radis smekerski... najverovatnije si k'o klinac sam igrao zmurke... Igrao sam sa tvojom ribom , prvo zmurke , pa cika doktora ... Kakvo malo navijacko zezanje , meni licno si prdeo nesto , nisam pomenuo da sam ja jebac , nego si ti tvrdio suprotno , pa sam ti predlozio da te demantujem , aj voooooooooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Мајор Гашпар Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Нека победе Проком и све ћемо заборавити.
Footog Qpoos Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Igrao sam sa tvojom ribom , prvo zmurke , pa cika doktora ... Kakvo malo navijacko zezanje , meni licno si prdeo nesto , nisam pomenuo da sam ja jebac , nego si ti tvrdio suprotno , pa sam ti predlozio da te demantujem , aj voooooooooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz glup si k'o kurac... igrao si,definitivno...ja debilniji humor nisam odavno cuo...egzaktno...mislim da tako nesto vezujem za treci osnovne,prvo polugodiste...ti si nesto k'o plazma...ne pustas me da odrastem... ja jebem,a ti navijas za zvezdu... mozda jednom i shvatis...
Sreta Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 glup si k'o kurac... igrao si,definitivno...ja debilniji humor nisam odavno cuo...egzaktno...mislim da tako nesto vezujem za treci osnovne,prvo polugodiste...ti si nesto k'o plazma...ne pustas me da odrastem... ja jebem,a ti navijas za zvezdu... mozda jednom i shvatis... Previse je apstraktan za svetske mega somove taj moj humor definitivno . Ti si nevin magare jedno malo , mozda te jednom odvedem na kurve da skines mrak . Mega sabancino . Pozdrav , moj ti usput . 1
Footog Qpoos Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 da,definitivno je apstraktan...suvi kvalitet... jako je lejm...ono,toliko je selo da se covek zapita da li bog stvarno postoji...bas onaj pravi tres za srednju prehrambenu iz batocine...
Recommended Posts