Grob Bez Dna Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 materic a najsmesnije je pera u dresu hemofarma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Pre bih rekao da je sada tuzno sto je stetocina u dresu Partizana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Stojaković zvanično u Dalasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Беће се тај ознојити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 e da ga je dalas doveo pre 6-7 godina to bi bilo extra pojacanje , nowitzki i stojak u tandemu bi terorisali protivnike trojkama. sad ce polupovredjen igrati za veteranski minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Месина коначно направио добар потез.. http://www.sportske.net/vest/kosarka/garbahosa-visak-u-realu-36120.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) Dolazi Garbahosa u Partizan. Edited January 25, 2011 by trenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 И Владо Шћепановић. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Izgleda da stvarno dolazi Marinović. Priča se da je vatreni grobar. ELem, kakve su to debilne priče da večeras neće biti navijanja zbog presude onim debilima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Biće pesme, ali će se ići svega nekoliko pesama kojima se iskazuje bunt protiv režima i podrška osuđenima. Možda uleti neka kao podrška ekipi, ali verovatnoća je mizerna. Ova se učila sinoć i danas: Nisam planirao da idem, ali ću se zbog ovoga sa drugarima promuvati oko Arene, možda uspemo nekako da uđemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Možda uleti neka kao podrška ekipi, ali verovatnoća je mizerna. Ma pravi navijači, nema šta. Dolaze na utakmicu da bi pevali neke pesme koje nemaju veze sa timom i sa utakmicom? Ma 'ajde molim te, tu se pokazuje ko iskreno voli Partizan, a ko podržava manijake koji su, kao što si i sam rekao, zaslužili da budu u zatvoru i zbog drugih stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Mnogima ni na kraj pameti nije utakmica, puno njih uopšte neće ni otići. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 tu se pokazuje ko iskreno voli Partizan -- Ako neće da idu nek mi bar prodaju kartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Jebi ga, ipak su osuđeni vođe bitnih grupa, imaju brdo drugara sa kojima su stalno bili zajedno i njima sada nije lako. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 njima sada nije lako. Jadni oni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 HELP! jel jedino meni atdhe.net ne radi, ima li negde stream za večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 (edited) Edited January 26, 2011 by Јарослав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 vajdu ga ma da imam RTS gledao bih bre, zato i pitam za stream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 како немаш РТС? ради атдхе нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Ja ne gledam TV uopšte, ionako je sve krš, a na netu imaš sve što ti treba. ha, sad i meni radi na drugom browseru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Nije na TV baš sve krš, a i mnogo je lakše ponekad gledati ono što ti je neko drugi pripremio, nego non-stop sedeti pred kompom i sam iskopavati informacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 pa najlakše je i da ti neko drugi sažvaće hranu a ti samo progutaš, pa to ne radiš, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Jeste, ali mi se često smuči da je sam kuvam, pa s vremena na vreme odem kod keve da mi ona kuva. Ako ništa drugo, ponešto i naučim o kuvanju. Tako i TV - da najpre na TV ne vidim neke stvari, ne bih se nikad zainteresovao da ih potražim na netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 A tako je i sa seksom, da se ne mucis, ti gledas na tv kako se drugi jebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 okrutno Jeste, ali mi se često smuči da je sam kuvam, pa s vremena na vreme odem kod keve da mi ona kuva. Ako ništa drugo, ponešto i naučim o kuvanju. Tako i TV - da najpre na TV ne vidim neke stvari, ne bih se nikad zainteresovao da ih potražim na netu. pa kad ne znaš gde da tražiš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts