Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Koliko god ja ne voleo Miličića - poprilično nam je potreban. Igra konstantno dobro sada u NBA, a odličan je defanzivac, treba nam takav centar, pogotovo što je fizički najjači evropski centar trenutno ja mislim, možda ne izgleda tako, ali je stvarno mnogo jak.

И није нека лака група.Летонија је кикирики екипа,Жабара не треба толико потцењивати,али ако им нико из НБА не буде играо реално имамо много јачи тим.Израел кикирики екипа,Немачка и без Новицког није лоша,могу да изненаде,Французима можда буду играли НБА играчи,тако је најављено.Ако буду играли биће јако зајебани.

• Downvote 1

Nisam ni primetio grupu C. Svi sem Srbije iz bivše Juge na okupu icon_biggrin.gif Ko igra u NBA od Francuza sem Parkera i Pietrusa? Mislim da bi Italijani čak bili zajebaniji od njih da im dođu ovih trojica iz NBA. Ali te dve reprezentacije propadaju baš zato što im ne igraju NBA igrači. Parker sumnjam da će doći, ostario čovek i ne verujem da će ga Popovich pustiti. Italijane izgleda zabole za reprezentaciju, a kao u NBA organizuju neka italijanska okupljanja, pozeri.

Црногорци имају реалну шансу да прођу даље. :rockdevil:

Група А брутална,ни Пољска и Британија нису тако наивне.

У групи Д ме живо занима ко ће од ових анонимуса да буде трећи.

Како иде даљи ток такмичења,опет се праве неке групе?

Batuma nema šanse da pusti Portland, njima je cela ekipa povređena, Noah neće ići jer je Čikago u borbi za titulu ove godine, Turiaf je previše debeo za košarku :D Diaw je prosek proseka :D Ma samo neka Parker ne igra pivopije.gif Francuzi stalno useru stvar, nije da ne razumem to, teško je biti patriota kad potičeš iz zemlje koja je potlačena od strane kolonijalne Francuske. A eto većina igrača su crnci, čisto sumnjam da neko od njih ima posebnu želju da igra. Italijanima takođe želim da im niko iz NBA ne igra icon_biggrin.gif A Beaubois iz Dalasa, neće njemu Cuban nigde dati, dečko je zlato.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...