Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Mislim da bi trebalo da nabaviš naočare za vid ili da se malo skoncentrišeš na ono što čitaš, već sam te pitao KAD je to bilo. I nismo ništa uradili u fudbalu, sem što je Zvezda osvojila Ligu Šampiona pre 20 godina. I to je činjenica. Za mladu reprezentaciju nemoj da krenem da navodim šta su sve naši mladi košarkaši osvojili u prethodnih 5 godina, ispašćeš smešan, kao što i jesi sada.

Rekao sam da preuveličavam da bih pokazao poentu, ali ti si očigledno glup da shvatiš to.

Druze,jedina gluperda ovde si ti,jer i pored analize mog posta nisi uspeo da shvatis da ja nigde nisam poredio kosarku i fudbal,vec da sam iznosio cinjenice koje govore da o fudbalu pojma nemas i da smo mnogo uspesniji u njemu nego sto ti tvrdis.Suva inteligencijo.

Maltene 10 godina? 2001. i 2002. šta je to? A ovo što si napisao da do pre godinu dana nismo znali ništa košarci samo pokazuje tvoju jadnost i ogorčenost time što nikada nećemo biti uspešni u fudbalu, a i pokazuje tvoje komplekse, neznanje i bezobraznost. Košarku pratim mnogo dugo, 10 godina sam igrao poluprofesionalno i nađe se neko "pametan" kao ti da mi sere o tome.

Opet si profuljao,suva inteligencijo.Je si l' ti slepac ili nemas mozga?Ja sam rekao da ogromna vecina ljudi nije znala nabrojati 10 kosarkasa,zbog toga sto je svakoga boleo kurac za reprezentaciju i reprezentativna takmicenja.Jer smo bili go kurac.Isto kao sto do pre 10 godina niko nije pratio tenis,a sada svi drkate kurac na isti.Ogorcenost kod mene ne postoji,jer ja uvek prvi kazem da je nas nacionalni sport kosarka i da to treba biti najvise eksponiran i finansiran sport.Ali mi isto tako ide na kurac to potcenjivanje fudbala od strane vas pametnjakovica,a imamo toliko sjajnih,ostvarenih sportista u ovom sportu na koje se vise trebamo ponositi nego na jebenog Novaka.A kada smo vec kod kompleksa,neko ko napise ovoliko pacenicku recenicu kao sto je : "10 godina sam igrao poluprofesionalno i nađe se neko "pametan" kao ti da mi sere o tome. " zaista nema prava da sere ista o kompleksima.No razumem,neko ko nakon "10 godina poluprofesionalnog bavljenja kosarkom" izgleda ko da ima anoreksiju u kombinaciji sa pantljicarom,valjda i treba da bude kompleksas.Ili samo sere....i treninge nije video u zivotu...

A glede kompletnog posta,pokazujes samo kakav si majmun sa tim uvredama,a niko tebe uvredio nije.Sto ne znaci da sada nece,jer kada nekoga pljunes,onda ocekuj da on pljune i tebe.Ili jednostavno spusti loptu malo druze,iskuliraj,nismo mi ovce cuvali zajedno pa da pricamo ovako.

@routasydan

IZDAJNICE!!!KAKO MOZES PO NAJVECIM SRPSKIM SPORTISTIMA SVIH VREMENA?!?PA ONI SU SADA,SVE STO JE BILO PRE NJIH JE NEBITNO!!!!!!!!!!!

Edited by lemmy sixx

i da smo mnogo uspesniji u njemu nego sto ti tvrdis.Suva inteligencijo.

Pa kako smo to mnogo uspešniji, objasni mi? Ja sam te lepo pitao, a ti izbegavaš da odgovaraš.

Opet si profuljao,suva inteligencijo.Je si l' ti slepac ili nemas mozga?Ja sam rekao da ogromna vecina ljudi nije znala nabrojati 10 kosarkasa,zbog toga sto je svakoga boleo kurac za reprezentaciju i reprezentativna takmicenja.Jer smo bili go kurac.Isto kao sto do pre 10 godina niko nije pratio tenis,a sada svi drkate kurac na isti.

Rekao si "niste", znači da se odnosilo i na mene. Evo, isto si rekao i za tenis, a nemaš pojma ko koliko prati tenis.

Ogorcenost kod mene ne postoji,jer ja uvek prvi kazem da je nas nacionalni sport kosarka i da to treba biti najvise eksponiran i finansiran sport.Ali mi isto tako ide na kurac to potcenjivanje fudbala od strane vas pametnjakovica,a imamo toliko sjajnih,ostvarenih sportista u ovom sportu na koje se vise trebamo ponositi nego na jebenog Novaka.

Zašto bi trebalo da se ponosimo više na fudbalere nego na Novaka? Koji su to sjajni ostvareni sportisti? A i pored toga, nije priča o pojedinačnim sportistima koji igraju u inostranstvu već o domaćim timovima i reprezentaciji.

A kada smo vec kod kompleksa,neko ko napise ovoliko pacenicku recenicu kao sto je : "10 godina sam igrao poluprofesionalno i nađe se neko "pametan" kao ti da mi sere o tome. " zaista nema prava da sere ista o kompleksima.No razumem,neko ko nakon "10 godina poluprofesionalnog bavljenja kosarkom" izgleda ko da ima anoreksiju u kombinaciji sa pantljicarom,valjda i treba da bude kompleksas.Ili samo sere....i treninge nije video u zivotu...

Vidi ko našao da priča nekome o izgledu. :haha: Mislim da si pomešao uloge i da si ti taj koji ima komplekse, pošto svi znamo kako reaguješ kada te neko malo potkači, odmah plačeš, tražiš da se brišu postovi, slike, šta god. To pokazuje i tvoje veliko licemerje u koje su se svi na forumu uverili. A to što krećeš na neke uvrede o izgledu pokazuje koliko si nesiguran u sebe, pa prebacuješ svoje komplekse na nekog drugog... ;)

A glede kompletnog posta,pokazujes samo kakav si majmun sa tim uvredama,a niko tebe uvredio nije.Sto ne znaci da sada nece,jer kada nekoga pljunes,onda ocekujem da on pljune i tebe.Ili jednostavno spusti loptu malo druze,iskuliraj,nismo mi ovce cuvali zajedno pa da pricamo ovako.

Moj post je samo odgovor na tvoje uvrede. A pošto si ograničen kao betonski svinjac, teško da ćeš skapirati išta. Druže.

Guest Bata Životinja

Po nekim istraživanjima, fudbaleri su prosečne inteligencije. Zato je publika koja prati fudbal najgluplja od sve publike koja prati sport, prosek joj je najniži među deset najpopularnijih sportova, čak i američka publika ima veći prosečni IQ od fudbalske publike, sa izuzetkom bejzbola. Ranije sam znao link od tog istraživanja, ali sada ne mogu da ga nađem, jebiga...

Košarkaši nisu nešto preterano inteligentniji od fudbalera ali košarkaška publika jeste.

Pa kako smo to mnogo uspešniji, objasni mi? Ja sam te lepo pitao, a ti izbegavaš da odgovaraš.

Ti si rekao "koja polufinala,koja cetvrtfinala?!?!?!".Ja sam ti rekao da ona postoje,a tebe ako zanima prosvrljaj malo,imas net,i onako si benchmark frik,pa onda dodji do novih saznanja.A zalosno je to sto neko ko o tome veze nema,nadje srati nekome ko je u to upucen.

Rekao si "niste", znači da se odnosilo i na mene. Evo, isto si rekao i za tenis, a nemaš pojma ko koliko prati tenis.

Da,rekao sam.Ali koliko ja vidim,nisam nigde poredio kosarku i fudbal,jer to je moronski.A ti si se toga upravo uhvatio.

Zašto bi trebalo da se ponosimo više na fudbalere nego na Novaka? Koji su to sjajni ostvareni sportisti? A i pored toga, nije priča o pojedinačnim sportistima koji igraju u inostranstvu već o domaćim timovima i reprezentaciji.

Stankovic,Mihajlovic,Jugovic,Vidic...eto naprimer najtrofejnijih.Ako oni nisu ostvareni,onda ti zaista imas krive poglede na sport.I sta god ti rekao,mnogo je veci uspeh uzeti LS u fudbalu i biti baja tamo,nego osvojiti gren slem.O reprezentaciji i timovima sam vec napisao trofeje,samo sto ti u njih naravno nisi upucen,sto si dokazao u svom prvom postu.Strucnjace.

Vidi ko našao da priča nekome o izgledu. :haha: Mislim da si pomešao uloge i da si ti taj koji ima komplekse, pošto svi znamo kako reaguješ kada te neko malo potkači, odmah plačeš, tražiš da se brišu postovi, slike, šta god. To pokazuje i tvoje veliko licemerje u koje su se svi na forumu uverili. A to što krećeš na neke uvrede o izgledu pokazuje koliko si nesiguran u sebe, pa prebacuješ svoje komplekse na nekog drugog... ;)

Hahahahahahahahaha. :haha::haha::haha::haha::haha:

Tooooooo artificijelni sajber entitetu!!!

Moj post je samo odgovor na tvoje uvrede. A pošto si ograničen kao betonski svinjac, teško da ćeš skapirati išta. Druže.

Ti smatras da je za "Nemas pojma neznalice" adekvatan odgovor "Gluperdo iskompleksirana"?Ok,lepo ces ti kroz zivot ako tako planiras kreirati svaku diskusiju u kojoj se nadjes.Joooj,i onda sam ja ogranicen. :haha: Bem ti zivot,kakvih vas sve ima.

Ti si rekao "koja polufinala,koja cetvrtfinala?!?!?!".Ja sam ti rekao da ona postoje,a tebe ako zanima prosvrljaj malo,imas net,i onako si benchmark frik,pa onda dodji do novih saznanja.A zalosno je to sto neko ko o tome veze nema,nadje srati nekome ko je u to upucen.

Pa da si malo pročitao šta sam napisao, skapirao bi da sam se smejao tome što spominješ polufinala i četvrtfinala, kao da je to neki uspeh. Uspeh su medalje/pehari i to je to.

Stankovic,Mihajlovic,Jugovic,Vidic...eto naprimer najtrofejnijih.Ako oni nisu ostvareni,onda ti zaista imas krive poglede na sport.I sta god ti rekao,mnogo je veci uspeh uzeti LS u fudbalu i biti baja tamo,nego osvojiti gren slem.O reprezentaciji i timovima sam vec napisao trofeje,samo sto ti u njih naravno nisi upucen,sto si dokazao u svom prvom postu.Strucnjace.

Naravno da jesu ostvareni i veliki sportisti, ja to nigde nisam osporavao. Ima tu još dobrih fudbalera, ali je poenta ono što sam napisao, nije priča o pojedinačnim sportistima koji igraju u inostranstvu već o domaćim timovima i reprezentaciji..

Ti smatras da je za "Nemas pojma neznalice" adekvatan odgovor "Gluperdo iskompleksirana"?Ok,lepo ces ti kroz zivot ako tako planiras kreirati svaku diskusiju u kojoj se nadjes.Joooj,i onda sam ja ogranicen. :haha: Bem ti zivot,kakvih vas sve ima.

Nema potrebe da mi pričaš kako ću ja proći kroz život, hvala što brineš.

Hajd' da se vratimo na tvoj post koji je isprovocirao moju uvredu upućenu tebi:

@trenje

Ti si upucen u fudbal koliko i moja prababa,veze sa zivotom nemas.Cileanska generacija,prvaci sveta neznalice.Nasi su igrali i u polufinalima i cetvrtfinalima,ali kako ti to da znas kada veze nemas.To da mi nikada nista u fudbalu nismo uradili govore iskljucivo ljudi koji sport prate 5 godina i veze sa istim nemaju.A koliko zaista veze sa zivotom nemas se vidi iz ovog trcanja i brzih nogu o kojima lupetas gluposti.Ako je moderni fudbal,koji je pre svega takticki orijentisan,sport za glupake,a maestri poput Murinja,Kapela,Fergusona,Lipija,Del Boskea...glupaci,kao i oni koji izvrsavaju njihove komande,onda se fudbala bas i nisi gledao.Prvo se uputi u materiju,onda se prepusti diskusiji.

Jasno se vidi koliko pokušavaš da me napadneš, isprovociraš, uvrediš, šta god, tako da je moj post adekvatan odgovor na tvoj. A sem toga, napisao sam gore to za polufinala i četvrtfinala, kakvi su to uspesi? I spominješ da smo bili mladi prvaci sveta, to je bilo jednom, znaš li ti koliko su mlade reprezentacije Srbije u košarci uzimali trofeja? I onda nađeš da spominješ taj jedan.

Koje trofeje naš fudbal ima?

Partizan - finale kupa šampiona pre 50 godina

Zvezda - kup šampiona i tojota kup

mlada reprezentacija Srbije - zlato

seniorska reprezentacija - ništa, dvaput smo bili četvrti na svetu i to pre 50 i pre 80 godina, a na evropskim smo igrali u finalima 2 puta, isto pre 50 godina

Zato nemoj da lupetaš o fudbalskih uspesima Srbije kojih skoro i da nema.

Edited by trenje

Pa da si malo pročitao šta sam napisao, skapirao bi da sam se smejao tome što spominješ polufinala i četvrtfinala, kao da je to neki uspeh. Uspeh su medalje/pehari i to je to.

Da,to je uspeh.Naravno da nije na nivou medalje,ali u svakom slucaju je uspeh.Biti medju prvih 4 je uspeh.Sem ako nisi zaboravio price kako je 4.mesto uspeh nase kosarkaske reprezentacije na proslom SP.Pa kako je to uspeh,a ovo sa fudbalerima nije?

Naravno da jesu ostvareni i veliki sportisti, ja to nigde nisam osporavao. Ima tu još dobrih fudbalera, ali je poenta ono što sam napisao, nije priča o pojedinačnim sportistima koji igraju u inostranstvu već o domaćim timovima i reprezentaciji..

I ja sam ti i naveo uspehe.E sada,sto ti licno to ne dozivljavas uspesima je tvoj problem.

Jasno se vidi koliko pokušavaš da me napadneš, isprovociraš, uvrediš, šta god, tako da je moj post adekvatan odgovor na tvoj.

I ko je sada Kalimero? :D

A sem toga, napisao sam gore to za polufinala i četvrtfinala, kakvi su to uspesi? I spominješ da smo bili mladi prvaci sveta, to je bilo jednom, znaš li ti koliko su mlade reprezentacije Srbije u košarci uzimali trofeja? I onda nađeš da spominješ taj jedan.

A zbog cega konstantno vrsis komparaciju izmedju kosarke i fudbala?Ajde gde sam ja to radio pa toliko potenciras?

Koje trofeje naš fudbal ima?

Partizan - finale kupa šampiona pre 50 godina

Zvezda - kup šampiona i tojota kup

mlada reprezentacija Srbije - zlato

seniorska reprezentacija - ništa, dvaput smo bili četvrti na svetu i to pre 50 i pre 80 godina, a na evropskim smo igrali u finalima 2 puta, isto pre 50 godina

Zato nemoj da lupetaš o fudbalskih uspesima Srbije kojih skoro i da nema.

Zvezda - evropski i svetski prvak

Partizan - finale kupa sampiona

mlada reprezentacija - prvaci sveta (ali ne kao Srbija,vidis da nemas pojma),prvaci evrope,jos nekoliko polufinala i finala svetskih i evropskih takmicenja,sto u sklopu Jugoslavije sto u ostalim posleratnim drzavama.

seniorska reprezentacija - sve sto si naveo + 5.mesto

To nije bog zna sta u poredjenju sa nekim drugim nasim trofejnim sportovima,ali reci da to nije nista je van svake pameti.A pogotovo lupetati gluposti kako je to bilo pre 20,30,50 godina...pa sta cemo onda,racunati nase kosarkaske uspehe od Djordjevica pa na ovamo?A sta da pricamo o nasim kosarkaskim uspesima u skorije vreme,je li strucnjace?Dakle,u ovom momentu nam se kosarka vezuje iskljucivo za proslost,ali naravno sve je to kurac posto je bilo pre 20 godina. :no:

Za SP 2010 u košarci - uspeh je bio stići do 4. mesta s obzirom na mladost ekipe, ali generalno nije nikakav uspeh i niko neće u istoriji pamtiti da je jedna Srbija uzela 4. mesto 2010. na svetskom prvenstvu u košarci.

Mi u košarci od 1961. osvajamo medalje tako da ne možeš porediti to nikada. I 2009. smo osvojili srebro na Evropskom prvenstvu. 2001. smo osvojili evropsko prvenstvo, 2002. svetsko, onda je bila pauza 7 godina, ali svakako u smo i u poslednjih 10 godina osvojili više nego što ćemo ikada osvojiti u fudbalu, da ne spominjem koliko smo ukupno medalja uzeli u košarci.

I zašto je van svake pameti? Kad je reprezentacija Srbije, Jugoslavije, dakle SENIORSKA reprezentacija, osvojila medalju? I čoveku koji je gluv, nem i slep bi bilo jasno. U fudbalu nikad Srbija ništa nije uzela, tako da se na to ne odnosi "to je kurac zato što je bilo pre 20 godina", kurac je to što ti spominješ da su uspesi kada nisu. Gde su medalje? Nema ih. Inače, kada kažem Srbija, mislim i na SRJ, SFRJ, SCG. Naravno da ne mislim na Hrvatsku i tako te zemlje jer pričamo o Srbiji, a ne o državama koje su naspale raspadom SFRJ jer je jedina Srbija naslednik "uspeha" SRJ, SFRJ, itd. Sem ako ne misliš da je Hrvatska tvoja država.

seniorska reprezentacija - sve sto si naveo + 5.mesto

Ti si prolupao. :haha: 5. mesto uspeh. :haha:

I još jedna stvar:

mlada reprezentacija - prvaci sveta (ali ne kao Srbija,vidis da nemas pojma)

Ti nemaš pojma, pošto je Srbija legitimni naslednik te medalje. Stručnjače.

Guest Bata Životinja

Košarka 4 puta svetski šampioni, fudbal NIKAD.

Fudbal dobija 10 puta više novca, dakle 40 puta je gori.

umesto da se troši na te cmizdravce i emose, bolje ulagati u košarku, rukomet, odbojku, vaterpolo itd...

• Upvote 1
  • Downvote 1

Košarka 4 puta svetski šampioni, fudbal NIKAD.

umesto da se troši na te cmizdravce i emose, bolje ulagati u košarku, rukomet, odbojku, vaterpolo itd...

aha, a jel znas kolike prihode donosi plasman na SP u kosarci a kolike u fudbalu? Fudbalski savez je verovatno dobio vise para od plasmana na SP nego li kosarkaski za sva ona osvojena zlata, kosarka nije profitabilan sport za razliku od fudbala.

• Downvote 1

@Trenje

Da,ali je nije osvojila.Mani se tih "legitimni naslednik" izvlacenja,nisi pojma imao pa si nabrzaka nasao neki izgovor.

Naravno da kosarku ne mozes porediti sa fudbalom,i dosta je sada price oko toga.Ali susni period je susni period,a proslost je proslost.Identicno za svaki sport.Ne vidim nikakav razlog zbog cega uspeh u proslosti ne bi trebalo okarakterisati kao uspehe,ili neuspehe u sadasnjosti okarakterisati kao neuspehe.

I do kurca vise sa ovom raspravom.Po meni smo mi itekako uspesna fudbalska nacija.Klupski,reprezentativno,po broju sjajnih fudbalera koje smo dali ovom sportu,po odnosu ljudi iz inostranstva prema nama (svojevremeno smo imali nadimak "evropski brazilci" koji su nam drugi dali,nije to nista posebno,ali govori o nasem ugledu)...e sada,sto je po tebi uspeh samo kada imas selekciju koja osvoji 10 zlatnih a sve manje od toga je sranje,je druga prica.

Ne lupaj gluposti.Za ovu godinu fudbal dobija tek 8. iznos po redu.Najvise dobija odbojka,pa tenis,kosarka tek treca.Ajde ne pricajte na pamet kada ne znate.

Edited by lemmy sixx

o kakvom iznosu govoriš, naravno da fudbal ne dobija ništa iz državnog budžeta... dobija ovako keš od privrede

Pa kakve to veze ima?Prigovori na ovo bi bili na mestu ukoliko bi se ticali curenja para iz budzeta,a ne privatnih izvora.Mislim,ko si ti da preispitujes ko ce sta raditi sa svojim novcem?Na kraju krajeva,u velikoj vecini slucajeva pare iz te privrede u fudbal ulaze zbog pranja,profita ili neke druge rabote.Fudbal je najprofitabilniji sport,i to je sasvim normalno.

Od košarkaša bih kao inteligentnog izdvojio Tima Duncana pivopije.gif

apsolutno. retko inteligentan sportista , obrazovan , pravilno slaze recenice , igra pretezno glavom a ne fizikalijama.

gospodin.

Hajde da ne uzdižemo profesionalne sportiste baš mnogo što se inteligencije tiče, realno većina su poluobrazovani i sasvim prosečne inteligencije. Ima njih pametnih, naravno, ali nisu tako česti i većina ne zna da sklopi rečenicu kako treba, tu se valjda slažemo. Trenerski posao je druga stvar, ali nije ni to nuklearna fizika icon_razz.gif Ne znam ni čemu svađa za uspehe fudbala i košarke. Jbt možeš voleti fudbal koliko hoćeš, ali košarkaški uspesi Srbije su mnogo veći od fudbalskih. Odbojkaški i rukometni takođe. Fudbal je najpopularniji sport i to je to icon_da.gif

tacno , ima raznih. s tim sto su fudbaleri po prirodi mahom glupanderi a teniseri picke u dusi. i oba sporta su oduvek bila dosadna barem meni. fudbal sam nekada pratio , poslednjih 7-8 godina nimalo.

tragicno je po nasu kosarku sto partizan nema ni polukonkurenta. zvezda je jos malo pa amaterski klub , hemofarm je propao , fmp se srozao , svi jaki treneri se rastrkali po belom svetu. to ne valja.

gle grcku , imaju olimpijakos i pao kao ultra mocne klubove gde igraju najbolji grcki igraci i kvalitetni strani igraci , a imaju i manje jake klubove (a opet jace od nasih) kao sto su aris , paok , marussi , panionios , aek i iraklis. grci komotno mogu da priuste u vecini tih klubova solidne strance koji bi pripomogli i , sto je jos vaznije , u njima mogu da uzgajaju sopstvene igrace. imaju vecu bazu , a mi smo klupsku kosarku prakticno doveli do najnizih grana. mora tu nesto da se menja iz korena.

Edited by Pristojni urinator

@lemmy

Nemam više volje da se raspravljam o svemu ovome. Uspešna nacija u nečemu mi je kada ima više medalja i bar neki kontuinitet u osvajanju nekada.

@topic

Katić već ima 20 index, 16 poena za poluvreme. :haha: 43:32

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...