lemmy sixx Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Kakvo crno finale pre finala...trebalo je trofej odmah dodeliti Partizanu,da se ne gubi vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Realno u pravu si , ali u kupu se nikad ne zna, jedna utakmica moze prosrati svakog , Muta zna da postavi taktiku protiv ovako "predvidivog" Partizana , sto je u ostalom dokazao i u Kragujevcu , ocekujem pobedu Partizana , ali samo uz ozbiljan pristup , u suprotnom bice cupavo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Prvenstvo pre prvenstva kad je lopovska banda u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Imas pravo , lopina je taj Covic ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Hvala kurcu da je vec jednom i Besovica ubacio da igra ! Raduje evidentan oporavak Veselog . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Odlicne utakmice u Spanskom kupu. Valensije kida kako igra, svaka cast Pesicu Real ocekivano dobio, ali Novicu nisam video na terenu Sve u svemu odlicna kosarka, jedva cekam finale u subotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Kako su jeli govna juce sa onom sirenom , ne znam da li je to uopste dozvoljeno , previse je licila na ovu oficijelnu . Mada niko se nije bunio ... Ako sudjenje bude ko sa FMP-ovom filijalom nemamo nikakve sanse , ono malo sto sam odgledao na SOS-u sudija nas je ostetio barem 5-6 puta . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Odlicne utakmice u Spanskom kupu. Valensije kida kako igra, svaka cast Pesicu Real ocekivano dobio, ali Novicu nisam video na terenu Sve u svemu odlicna kosarka, jedva cekam finale u subotu valensija kida u odbrani. novica je igrao 30ak sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Savanovic standardno dobar Krajnje je vreme da Novica ode iz tog kluba Bilo bi do jaja da ga Duda dovee u Olimpiakos, pa da igra u reketu zajedno sa Rasom Nesterovicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Pa kakve to veze ima?Prigovori na ovo bi bili na mestu ukoliko bi se ticali curenja para iz budzeta,a ne privatnih izvora.Mislim,ko si ti da preispitujes ko ce sta raditi sa svojim novcem?Na kraju krajeva,u velikoj vecini slucajeva pare iz te privrede u fudbal ulaze zbog pranja,profita ili neke druge rabote.Fudbal je najprofitabilniji sport,i to je sasvim normalno. neće biti da JAVNA PREDUZEĆA ulaze u to zbog profita. Ti si našao podatke za državni budžet a ne za JAVNA PREDUZEĆA, a ona opet pripadaju građanima. To da ti građani više troše na fudbal u ovoj zemlji nij eistina, dakle nema nikakvog profita u čitavoj stvari, već su debeli direktori tih preduzeća fanovi, a misle da je kompanija njihova prćija. ministarstvo sporta lepo može da zabrani finansiranje neprofitabilnih i neuspešnih sportova, posebno od strane javnih preduzeća, privatne ko jebe, neka plaćaju. najbolje strane lige imaju privatne vlasnike klubova. Dakle naša ''sportska društva'' uzimaju keš a mi ne dobijamo ništa za uzvrat, zajebi ti to, nema uspeha, nema keša, tačka. A ne da pre neki dan novine pišu da je zarada Partizana 38 miliona evra a oni ne mogu da skrpe 3 miliona za pojačanja, o Zvezdi da i ne govorimo. Za to vreme KK Partizan ima 10 puta manji budžet. A svi oni su JAVNO VLASNIŠTVO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 http://www.sportal.rs/news.php?id=45103 Nadam se da ce posle danasnjeg meca da zamutavi pizdurina mutava ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Биће јебено ако их крену тројке. Ако се одбрана одигра како треба, неће бити зиме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Kakva je ovo lakrdija od kosarke sunce ti jebem ! Kriminal , nazalost takvi bi bili i ostali klubovi U NLB ligi da nije stranaca .Zvezdin napad , ja ne znam , mislim da prosecna basketaska ekipa ima uigranije akcije . Stravicno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Kakva katastrofa , pocela glava da me boli kolko su me iznervirali . Makar komsije misle da bijem devojku Ne mogu da verujem kolko smo neuigrani , mada jebes ekipu kojoj Mile Ilic i Filip Covic daju 100 poena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ovaj Jang je zreo za otkaz, kao da namerno se izdrkava! Odbranu nismo igrali sve do polovine druge cetvrtine. A onom majmunu sto svira, onom sto se bolesno dere .... jebao bi im mater u usta, da malo okuse suvenu sremsku kobasicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 ma taj koji se dere je onaj fmp=ov misa tumbas , poremecen covek. dobija ovo zvezda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Pa vidi se iz aviona da je poremecen Verovatno ce dobiti Zvezda, ali brate mili ne secam se kad sam gledao losiju utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 http://www.sportal.rs/news.php?id=26307 Cuveni navijac FMP-a ! Okrece se R.Korac u grobu posle ovakve kosarkaske predstave . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) http://www.sportal.rs/news.php?id=26307 Cuveni navijac FMP-a ! Okrece se R.Korac u grobu posle ovakve kosarkaske predstave . majica Edited February 11, 2011 by Marko, Mon_a[MOR]e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Nista ostaje nam jos Radnicki da nas obraduje Kolko se bese boduje ovaj Kup za evro takmicenja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 5 - na kurcu si razapet ,bodova Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Оно што ми играмо је анти кошарка.Страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Е, мој Јовановићу...дозволио је да свака шуша ували Партизану 30 поена по четвртини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Jebo ga Bozic da ga jebo Bozic , sa ovom igrom puce bruka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Јебо екипу која не може да одбрани 5 напада у четвртини. Како им треба јебати матер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts