Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa, da..Tripkovicu je Jadranska liga najveci domet..

A Rakocevic je odigrao fenomenalno. Svaka mu cast! Covek je neugodan za cuvanje u pizdu materinu...ne mogu da ga uhvate. Sazreo je...ne juri vise kao kreten s kraja na kraj terena. Bice on mozda i glavni igrac reprezentacije..naravno, ukoliko bude igrao.

Posted
Lik je proradio tek u 4. cetvrtini... moramo da zaustavimo shut za 3 svih igraca... i da izbacimo licnim greskama Splitera... :da:

Сплинтера?

TMNT004_LG1.jpg

Posted

Dobar je on, ali nije odigrao vrhunski... tacnije, nije niko bash odigrao vrhunski... Onog Planinica je sralo kao nikada... bas je komentator rekao: "Cudno je sto se Planinic ovako raspucao, a Teletovic ni jedan poen ne dade"... :da:

Posted
rakocevic dao 50% poena kasnije, kad je bilo manje-vise reseno sve...

Posle tog tajm-auta Igor Rakočević je trojkom praktično rešio pitanje pobednika
Posted

To sto on mene nervira nista ne umanjuje poraz Partizana i nema al' bas nikakve veze sa ovim oko cega diskutujemo.To je samo bio odgovor na sliku koju je postavio gosn.Nesa Gitarskih Solaza Manijak Satrijani Mastejn Uh.

A da me nervira,nervira me do jaja.Cobancina prve klase.

Posted
da!mislim da nervira i saigace...a to 99% cigana ne bi priznalo

Mene ne nervira,stavise omiljeni mi je igrac.Kada sam poceo da gledam kosarku on je bio u Zvezdi(naravno prvi ne drugi put) i on mi je prvi "idol".

Posted
Mene ne nervira,stavise omiljeni mi je igrac.Kada sam poceo da gledam kosarku on je bio u Zvezdi(naravno prvi ne drugi put) i on mi je prvi "idol".

to je vec druga stvar

Posted

Dobar je Rakoch... ne gotivim ga bas mnogo, al ga ni ne mrzim... lik prashi kako igra... dace kosh uvek kad treba (sto mu pre i nije bila jacha strana)...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...