Мајор Гашпар Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Pa, da..Tripkovicu je Jadranska liga najveci domet.. A Rakocevic je odigrao fenomenalno. Svaka mu cast! Covek je neugodan za cuvanje u pizdu materinu...ne mogu da ga uhvate. Sazreo je...ne juri vise kao kreten s kraja na kraj terena. Bice on mozda i glavni igrac reprezentacije..naravno, ukoliko bude igrao.
Geozee Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 Lik je proradio tek u 4. cetvrtini... moramo da zaustavimo shut za 3 svih igraca... i da izbacimo licnim greskama Splitera...
Axeanosilas Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Lik je proradio tek u 4. cetvrtini... moramo da zaustavimo shut za 3 svih igraca... i da izbacimo licnim greskama Splitera... Сплинтера?
Geozee Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 Hahahaha... njega nikad necemo uspeti da zaustavimo... lik je nenadjebiv... REalno...
Grob Bez Dna Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 rakocevic dao 50% poena kasnije, kad je bilo manje-vise reseno sve...
Geozee Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 Dobar je on, ali nije odigrao vrhunski... tacnije, nije niko bash odigrao vrhunski... Onog Planinica je sralo kao nikada... bas je komentator rekao: "Cudno je sto se Planinic ovako raspucao, a Teletovic ni jedan poen ne dade"...
Geozee Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 Pravo si mu ga shukno... Jes vala gej...
Geozee Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 Hmmm... Meni je junior mnogo veci gej...
sabre Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 rakocevic dao 50% poena kasnije, kad je bilo manje-vise reseno sve... Posle tog tajm-auta Igor Rakočević je trojkom praktično rešio pitanje pobednika
vudun Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 ''Воњам! Никако да се окупам после тренинга!''
lemmy sixx Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Koliko god bio Zvezdas,taj jebeni Rakocevic me je uvek nervirao.Strasno mi je iritantan.
Grob Bez Dna Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 konacno neko realan...a ovi cigani dizu u nebesa drugi klub kad vec ne mogu oni da nas pobede
El Karnisero Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 konacno neko realan...a ovi cigani dizu u nebesa drugi klub kad vec ne mogu oni da nas pobede Realan je zato sto ga iritira Rakocevic???
Grob Bez Dna Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Realan je zato sto ga iritira Rakocevic??? da!mislim da nervira i saigace...a to 99% cigana ne bi priznalo
lemmy sixx Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 To sto on mene nervira nista ne umanjuje poraz Partizana i nema al' bas nikakve veze sa ovim oko cega diskutujemo.To je samo bio odgovor na sliku koju je postavio gosn.Nesa Gitarskih Solaza Manijak Satrijani Mastejn Uh. A da me nervira,nervira me do jaja.Cobancina prve klase.
El Karnisero Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 da!mislim da nervira i saigace...a to 99% cigana ne bi priznalo Mene ne nervira,stavise omiljeni mi je igrac.Kada sam poceo da gledam kosarku on je bio u Zvezdi(naravno prvi ne drugi put) i on mi je prvi "idol".
Grob Bez Dna Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Mene ne nervira,stavise omiljeni mi je igrac.Kada sam poceo da gledam kosarku on je bio u Zvezdi(naravno prvi ne drugi put) i on mi je prvi "idol". to je vec druga stvar
El Karnisero Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 to je vec druga stvar Mozda sam malcice pristrasan.
Geozee Posted April 3, 2008 Author Report Posted April 3, 2008 Dobar je Rakoch... ne gotivim ga bas mnogo, al ga ni ne mrzim... lik prashi kako igra... dace kosh uvek kad treba (sto mu pre i nije bila jacha strana)...
Geozee Posted April 3, 2008 Author Report Posted April 3, 2008 Mamu im jebem lopovsku... Sad ce sve uciniti da Olimpija osvoji to... nadam se da ce Partizan moci tamo da ih pobedi...
Recommended Posts