Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

E sad se ja pitam, kad bih sad rekao da ga nije slušao krilni centar da li bi se neko pojavio da me ispravlja da je to četvorka, mamu vam balavu :haha:

• Downvote 1

Hail Metal:

Posto sam banovan ,a sve u cilju sportskog obrazovanja pojedinih clanova yumetala , saljem sledecu poruku preko prijatelja lemmy sixxa:

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=02&dd=26&nav_id=495408

CCPK El Karnisero i Grob bez Dna , kad zvanicno najbolji plej evrope i najbolji igrac Srbije kaze da je Spanulis najbolji protiv koga je igrao onda je jasno ko je ovde u stvari kosarkaski strucnjak . da podsetim igrao je Teo i protiv Mekejleba , Rubio , Navara , Dijamantidisa , ali ipak je Spanulis kosarkaski genije !

• Upvote 1

Hail Metal:

Posto sam banovan ,a sve u cilju sportskog obrazovanja pojedinih clanova yumetala , saljem sledecu poruku preko prijatelja lemmy sixxa:

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=02&dd=26&nav_id=495408

CCPK El Karnisero i Grob bez Dna , kad zvanicno najbolji plej evrope i najbolji igrac Srbije kaze da je Spanulis najbolji protiv koga je igrao onda je jasno ko je ovde u stvari kosarkaski strucnjak . da podsetim igrao je Teo i protiv Mekejleba , Rubio , Navara , Dijamantidisa , ali ipak je Spanulis kosarkaski genije !

edit: bole me.

Edited by Grob Bez Dna
  • Downvote 1

Ваљда ћемо до краја сезоне престићи Хрвате по коефицијенту за ову годину.За сада су мало бољи,ако тако остане губимо једно место у НЛБ лиЗи.

da se nisi ti malo preracunao, mi smo bolji sto se tice ove sezone, ne mnogo ali bolji smo, oni su bili nesto malo bolji prosle godine...ne znam ako se racuna i dalje prosek za zadnje dve godine onda smo tu negde, odlucivace bukvalno nekoliko meceva...a i bosanci su najgori sto onda oni ne izgube jedno mesto, ionako ne zasluzuju dva tima :D

Не,зајебах се. У овој сезони Словенија има коефицијент 13.5,ми 10.25,Хрвати и Босна 9.5. У последње две сезоне су најбољи Хрвати са 12.25,па ми са 12.025. Е ако не будемо испред Хрвата што се тиче задње две сезоне онда губимо једно место.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...