Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Čekajte, zar taj Spanulis nije vanzemaljac?

Sad će da dođe onaj stručnjak i sve nam objasni.

Za tebe sam kosarkaski profesor , cuti idi drkaj na italijanske drugoligaske tifoze .

Teodosic 2 poena i 2 asistencije , Spanulis (uz dijamantidisa najbolji evropski plej-bek) 14 poena i 7 asistencija , uz najbolji index od 17 !!!!!!!!

Sadruge strane Dijamantidis indeks 11 .

Cao cao pusite kurac kosarkaski pacijenti ! Lizite jaja sultanu jajare !

• Upvote 4
  • Downvote 2

Ovog Hail anonimusa neću da komentarišem, čovek može da prati i piše jedino o Liverpulu, za ostalo je neznalica i ko drugačije kaže kleveće i laže. Dođoh da kažem da nam zalizani nudi Marjanovića, videćemo šta će biti od toga, čeka se još igrača, Marijanović nije prva opcija.

Ovog Hail anonimusa neću da komentarišem, čovek može da prati i piše jedino o Liverpulu, za ostalo je neznalica i ko drugačije kaže kleveće i laže. Dođoh da kažem da nam zalizani nudi Marjanovića, videćemo šta će biti od toga, čeka se još igrača, Marijanović nije prva opcija.

Ako sam ja anonimus sta si ti ? Ne znas ni sam , ti ne postojish jer si nepotreban , neupotrebljiv , zmazan si , prljav , smrdis , neskolovan i lazes !

• Downvote 3

Ako sam ja anonimus sta si ti ? Ne znas ni sam , ti ne postojish jer si nepotreban , neupotrebljiv , zmazan si , prljav , smrdis , neskolovan i lazes !

Ako lažem, bar ne klevećem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...