vudun Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 vesely je bio spe-kta-ku-la-ran. cestitke mladim igracima partizana na osvojenoj tituli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Jel dovodite vi Cakarevica, ili su to glasine? Skoro da je završen posao, ali ima i ponude iz inostranstva, videćemo. Katić gotovo sigurno odlazi, ima jake ponude. Puno para (za domaće uslove) ćemo izdvojiti za pozicije 4 i 5 ove sezone, sutra bi trebalo da saznam nešto oko ostalih pojačanja. Božić ostaje, ima veliki problem sa kolenima, rotiraće se sa nekim, neće stalno biti u timu, ali će uvek biti na klupi. Kecman je kapiten od sledeće sezone i verovatno će se povući posle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 http://www.sportske.net/vest/kosarka/kapiten-krle-otisao-u-vojsku-43979.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Sjajan potez Krleta, svaka mu cast. Zabatalio je NBA u kome itekako moze da igra. Jedva cekam Evroligu ove godine, izgleda da ce biti bas zanimljivo. Jos ako Partizan napravi dobru ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 До јаја. Много ми се свиђа што се стишала еуфорија око тог НБА,једно време су сви живи европски играчи јурили тамо. Само Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Logičan potez Krstića, više će zaraditi u Evropi sa ovim ugovor nego što je u NBA ikada zaradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Jedan je KRLE KAPTIEN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Мрзело нас да идемо, ионако нисмо ни ишли на кошарку ове године. на слике: http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=223&page=1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ko ste vo "vi" uopste? Skoro da je završen posao, ali ima i ponude iz inostranstva, videćemo. Katić gotovo sigurno odlazi, ima jake ponude. Puno para (za domaće uslove) ćemo izdvojiti za pozicije 4 i 5 ove sezone, sutra bi trebalo da saznam nešto oko ostalih pojačanja. Božić ostaje, ima veliki problem sa kolenima, rotiraće se sa nekim, neće stalno biti u timu, ali će uvek biti na klupi. Kecman je kapiten od sledeće sezone i verovatno će se povući posle. Svidja mi se ovo za Bozica...realno, bolje Pesakovic ili Jaramaz da dobijaju vise minuta, a Pera ce biti tu kad treba da se digne neki trofej i...svi srecni! Za Katica, 'ajde sto je stvarno dobar kao druga petica, ali me bas nervira sto cemo opet kompletno da promenimo centarsku liniju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ko ste vo "vi" uopste? Људи који су ишли на утакмице скоро свих осталих секција СД Партизан. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Pa i nije vam neko ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Људи који су ишли на утакмице скоро свих осталих секција СД Партизан. ;-) Jедина нада у дербију нам је комплекс који гробље има. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Svidja mi se ovo za Bozica...realno, bolje Pesakovic ili Jaramaz da dobijaju vise minuta, a Pera ce biti tu kad treba da se digne neki trofej i...svi srecni! Čini mi se da tvoj kum nije u planovima za sledeću sezonu, verovatno će negde na pozajmicu. Što se malog Miljenovića tiče, problem je što je on fizički nespreman za seniorsku košarku još uvek, 194cm, a samo 72kg, to mu dođe nešto kao moja konstitucija. Ali mislim da je zalizani ubacio klauzulu u ugovor da mora da igra n minuta po utakmici u NLB, tako da će igrati, samo da ga profesor Koprivica spremi fizički. Inače, Koprivica je priznao jednu svoju grešku, a to je bilo što se tiče Pešakovića, rekao je da se zeznuo što je slušao njega, a ne sebe, pošto svaki put kada ga je pitao kako se oseća i da li može još Pešaković je rekao da se super oseća, ali je previše bio iscprljen jer nije navikao na takve treninge u Borcu, pričao je baš o tome kod Tegija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Znaci nista od dece :] A sta je sa strancima? Opet svi dovidjenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Jedino za Džerelsa se ne zna još uvek gde će otići, ali odlazi i on, bio bi nam preskup za sledeću sezonu. :/ http://www.youtube.com/watch?v=LdJta9RBWNQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 ako ostane kurta, castim sve ljude koje poznajem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Baš smo Angelystor i ja o tome pričali sinoć. Meni bi dobitna kombinacija bila Tepić i Kurta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 http://novosti.rs/vesti/sport.72.html:333663-Dzavaji-menja-Vranesa-u-Uniksu haha, koji je kurac ovima iz Uniksa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*memento mori* Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Apsolutno savrseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Sto ste slavili - slavili ste !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Večeras gostuju Milosavljević i Katić u Zoni pres kod Tegija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Весели. "Poslednji meč sa Hemofarmom i ispraćaj publike kakav sam imao, za mene su nešto najlepše što sam doživeo u Beogradu za ove tri sezone. Malo su mi i krenule suze, minut pre kraja, kada sam bio na klupi, a cela dvorana skandirala moje ime. To je bilo nešto neverovatno, Šta da kažem... Stvarno, mnogo sam srećan. Trudio sam da što bolje treniram i svoj posao odradim što bolje. Živeo sam za Partizan." Нека ти је са срећом, царе! Не заборави где ти је кућа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Negde u Ostravi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 комарад Славкец 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts