Schneider Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Duda ako ima muda, neka skine ovog Paunica sa spiska,jebes igraca koji samo odbranu igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) sto niste za kostu? pa imao je skroz ok sezonu u barsi, a i dobar je za bek-ap centra. i paunic je imao ok proseke, ali ga nisam gledao. lepo je imati na dvojci dva razlicita tipa igraca kao sto su tripko i on. Edited June 15, 2011 by Grob Bez Dna 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Krstić i Perović idu sigurno, ja se nadam i Raković, imaćemo tri potpuno različita centra. Perović je odličan backup, sigurno nećemo ići sa Raduljicom kao backupom, nema dovoljno iskustva, a Raković nam treba da se bije, to je ono što nam je falilo na SP 2010, centar tipa Rakovića. Rašić, Tepić, Teo i Marković su sigurni, kao i Bjelica. Verujem da i Kešelj ide jer ima odličan šut koji je potreban ovoj reprezentaciji. Sve zavisi da li se vodi 12 ili 14 igrača, nije to još ništa sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Krle , Kosta i Rakovic , to je dobina kombinacija . Mada mi je zao sto Milicica nije pozvao , ali verovatno se moran ne bi odazvao . Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Са овог списка је једино сигурно да Марјановић неће ићи на првенство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Krstić i Perović idu sigurno, ja se nadam i Raković, imaćemo tri potpuno različita centra. Perović je odličan backup, sigurno nećemo ići sa Raduljicom kao backupom, nema dovoljno iskustva, a Raković nam treba da se bije, to je ono što nam je falilo na SP 2010, centar tipa Rakovića. Rašić, Tepić, Teo i Marković su sigurni, kao i Bjelica. Verujem da i Kešelj ide jer ima odličan šut koji je potreban ovoj reprezentaciji. Sve zavisi da li se vodi 12 ili 14 igrača, nije to još ništa sigurno. rasic pre tripka? hm, mislim da je tripko u prednosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Zaboravih Tripka, Tripko sigurno ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Duda ako ima muda, neka skine ovog Paunica sa spiska,jebes igraca koji samo odbranu igra. http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=RUS&PlayerID=76073 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Са овог списка је једино сигурно да Марјановић неће ићи на првенство. Што би било одлично. Коме треба балван... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 @necko Ma daj bre kakav Niznji Novgorod,delili osmo mestu u ruskom sampionatu, a u play-offu ispali expresno. Videces i sam koliko ce poena davati ako ode na prvenstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Paunić u srpskoj reprezentaciji nije zadužen da postiže poene već da radi ono što najbolje ume, da igra "flastera" na najboljim protivničkim igračima. Izuzetno bitan igrač za tim, a ove godine je poprilično popravio šut tako da se nadam da će u svoj arsenal uvrstiti i šutiranje trojki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Можеш да пишеш за Журнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Evo koga bih ja izabrao ako ide 12 igrača: Teodosić, Marković Tepić, Tripković, Paunić Bjelica, Kešelj Veličković, Savanović Krstić, Perović, Raković ili Mačvan, tu se poprilično dvoumim. Mačvan može da pokrije i 4 i 5, ali je Raković jak kao zemlja i odavno nismo imali takvog centra razbijača. Ako ide 14 igrača, onda bih poveo još i Rašića uz Rakovića i Mačvana. Zeznuto je što su nam krila imala lošu sezonu, i Bjelica i Kešelj. Čakarević mislim da nije dorastao zadatku, tj. da ne može igrati tako kao što je igrao u Radničkom, ali videćemo. Raduljica mora da trenira više, mogao bi da bude poprilično dominantan centar, ali čovek ne voli da trenira pa to ti je. Marjanović će teško da upadne u reprezentaciju bar do posle OI. Gagi Budala Milosavljević nema šta da traži pored Paunića ovde. Можеш да пишеш за Журнал. Ko kaže da ne pišem, šta misliš, odakle izvlačim one insajderske informacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Paunić u srpskoj reprezentaciji nije zadužen da postiže poene već da radi ono što najbolje ume, da igra "flastera" na najboljim protivničkim igračima. Izuzetno bitan igrač za tim, a ove godine je poprilično popravio šut tako da se nadam da će u svoj arsenal uvrstiti i šutiranje trojki. eto Schneider, odgovorio Baal umesto mene Evo koga bih ja izabrao ako ide 12 igrača: Teodosić, Marković Tepić, Tripković, Paunić Bjelica, Kešelj Veličković, Savanović Krstić, Perović, Raković ili Mačvan, tu se poprilično dvoumim. Mačvan može da pokrije i 4 i 5, ali je Raković jak kao zemlja i odavno nismo imali takvog centra razbijača. Ako ide 14 igrača, onda bih poveo još i Rašića uz Rakovića i Mačvana. Zeznuto je što su nam krila imala lošu sezonu, i Bjelica i Kešelj. Čakarević mislim da nije dorastao zadatku, tj. da ne može igrati tako kao što je igrao u Radničkom, ali videćemo. Raduljica mora da trenira više, mogao bi da bude poprilično dominantan centar, ali čovek ne voli da trenira pa to ti je. Marjanović će teško da upadne u reprezentaciju bar do posle OI. Gagi Budala Milosavljević nema šta da traži pored Paunića ovde. to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Evo koga bih ja izabrao ako ide 12 igrača: Teodosić, Marković Tepić, Tripković, Paunić Bjelica, Kešelj Veličković, Savanović Krstić, Perović, Raković ili Mačvan, tu se poprilično dvoumim. Mačvan može da pokrije i 4 i 5, ali je Raković jak kao zemlja i odavno nismo imali takvog centra razbijača. istu listu sam sastavio ortaku juce. macvan mi je bio 12. igrac. i da, izgleda da 12 igraca ide, a ne 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Valjda ide 14 s tim sto se moze za utakmicu prijaviti 12 igraca (protokol).Tj ako se neko povredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 "Zbog toga što će ovo biti najduže Evropsko prvenstvo u istoriji, FIBA je dozvolila da se povede 14 takmičara na prvenstvo (od kojih 12 može da se prijavi za jednu utakmicu)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 stiven markovic je bolji igrac od stefana markovica , ali jbg , vodi se kao australijanac . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 ipak ce biti 12 igraca izgleda, Fiba World je protestvovala na proslogodisnju odluku Fiba Europe i ne zele 14 vec 12 igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 stiven markovic je bolji igrac od stefana markovica , ali jbg , vodi se kao australijanac . Од Стефана је и Лаловић бољи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) Лаловић је увек био класа. Са овог списка је једино сигурно да Марјановић неће ићи на првенство. И Раденовић,њега несрећника стално зове а никада неће ући у репрезентацију. А зашто је Милосављевић на списку,мислим да ни он јадан не зна. Тео,Рашић,Тепић,Трипко,Бјелица,Кешељ,Марковић,Паунић,Мачван,Саван,Новица,Крле,Коста,Раковић. Ако иде 14 играча ценима да је ово најреалнији списак,једино ако се неко повреди или се Бјелица не опорави. Једино ми је овде могуће да Радуљица упадне уместо Раковића,али некако бих више волео ћелавог у репрезентацији. Edited June 18, 2011 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ako se Bjelica ne oporavi Čakarević će sigurno ići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Боље и Миту да поведе уместо Милосављевића. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Ako se Bjelica ne oporavi Čakarević će sigurno ići. Боље мене да позове. Какав Чакаревић, бре...одиграо 3 јаче утакмице у животу. Европску кошарку није ни видео. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Igr'o za Asvel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts