Jump to content

Recommended Posts

Posted

Savan kralj:

"Šta tu može da se kaže sada? Možemo mi super da se spremimo i onda na dan utakmice dvojica dobiju dijareju i propadne plan. Ili pobacamo neke stolice i onda ne možemo ni da igramo", rekao je uz osmeh Savanović.

Posted

Jašta, bilo bi mi drago da postoji još jedan jak klub pored Partizana u srpskoj košarci, ali ne bih baš voleo da Čolić manipuliše tolikom masom navijača.

Posted (edited)

Јбг, не верујем да преварант Човић може да понуди више него клубови из Европе.

Да не говорим о амбицијама...ваљда је жељан борбе за трофеје, а не да буде вечито иза Партизана. :bigblue:

Edited by Мајор Гашпар
Posted (edited)

Hm sprema se jos jedna neizvesna "sledeca" sezona. :haha:

Iskreno, moja najveca zelja sto se tice Zvezde je da gledam malog Cveleta naredne dve sezone, pre nego sto ga kupi neki veliki evropski klub, a ne bi bilo lose ni Nedovic i Nikolic da ostanu.

Edited by DBrave
Posted

covic je smece , lazov , rezimski provokator , monstrum , mucko jedno djubre i sahranice posrnulu instituciju... od nacitanih (krimosa) samo zlo dolazi...

Posted

mogao bi partizan da dovede mekgrejdija npr, ionako je free agent. videh malopre da su u detroitu samo neka 3 anonimusa imala manju platu od njega proshle sezone, pa bi mozda igrao i za neku "sicu" od partizana. :bigblue:

Posted

koliko sam ja gledao tog lika,meni je on u najmanju ruku degenerik...visok i nezgrapan,nikakvo kretanje...barem meni tako izgleda...nisam sada nesto strucan za basket...

Guest Administrator_ressurected
Posted

Znate li ko je sve otkazao nastupe za reprezentaciju ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...