Grob Bez Dna Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 mozda i ne bi.bar ne za saigrace, jer bi previse solirao(citaj kurcio)
El Karnisero Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 mozda i ne bi.bar ne za saigrace, jer bi previse solirao(citaj kurcio) Tad bi bilo-JA NE ZNAM KAKO SE U BOSNI KAZE DODAJ,ALI OVDE SE KAZE DODAJ!
Grob Bez Dna Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Tad bi bilo-JA NE ZNAM KAKO SE U BOSNI KAZE DODAJ,ALI OVDE SE KAZE DODAJ! hahahaha bas to
Geozee Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 Eh... kad se setim... trenirao sam u Drvomarketu, a kao sto ste primetili, veliki sam grobar... Crvena Zvezda kupila nash klub, tako da sam trenirao u C.Zvezdi... Svaki dan su me zajebavali... kako na nekoj utakmici dam kosh, odma mi kazu: "I josh jedan kosh za C.Zvezdu"...
Geozee Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 Jebiga... posle sam preshao u FMP, al sam se vratio jer nisam mogao da se prilagodim tamo... i bila je jaka konkurencija... Jeremic, Raduljica... trenirao sam pola godine sa njima...
Grob Bez Dna Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 je l' raduljica iz sapca?neko mi rece, al' nisam siguran
Geozee Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 (edited) Chachak ja mislim... zaboravio sam... Da, trenirao sam i sa malim Chovicem... olosh mali... Kad smo vec kod toga, kad partizan igra sa FMP-om ovu domacu ligu? Edited April 6, 2008 by Geozee
Grob Bez Dna Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 poslednje kolo ili, ako ti je lakse, 24. maja ja sam gledao covica par puta kad su igrali protiv okk sabac, decko pojma nema, ali pojma...promasiovao otvorene suteve, gresio itd
El Karnisero Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Moj ortak je hteo da se pobije sa onom zivotinjom Muslijem pre dve godine! Zgazio bi ga onaj hibrid.
Geozee Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 poslednje kolo ili, ako ti je lakse, 24. maja ja sam gledao covica par puta kad su igrali protiv okk sabac, decko pojma nema, ali pojma...promasiovao otvorene suteve, gresio itd Jednom prilikom sam ga dobio u basketu... i to poprilicno opusteno... Hahaa... mali je napredovao, nema sta... ume da bude koristan i ima sanse da bude kvalitetan igrac...
Geozee Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 Hahahaha... ne... njega je gurao cale... i dan danas ga gura... a i da sam nastavio, sumnjam da bi mogao da igram... Opasna je konkurencija tu bila...
El Karnisero Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Hahahaha... ne... njega je gurao cale... i dan danas ga gura... a i da sam nastavio, sumnjam da bi mogao da igram... Opasna je konkurencija tu bila... A koja si pozicija? Ja sam kad sam igrao u 91-92 generaciji igrao 4-5 a u 90-91 2-3. Znaci univrzalan sam.
Grob Bez Dna Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 (edited) znaci, ja bi tebe odrao u basketu el karnisero: jednog iz okk sabac je macvan dok je igrao za fmp roknuo ramenom u glavu, pa ovaj pao u nesvest... edit: mislio sam na geozee-a Edited April 6, 2008 by Amon-Ra
Geozee Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 A koja si pozicija? Ja sam uvek bio 1-2... uglavnom 1... znaci, ja bi tebe odrao u basketu Pa to ti i nije neko umece... otkad sam prestao da treniram, ugojio sam se 15 kg... Apsolutno van forme... jedino sto mi je ostalo, to je shut...
fiction Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Ja bi vas realno sve pocistio sa terena ali dobro necemo se hvaliti previse.
Geozee Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 :):) Do jaja!!! A mogli bi da se dogovorimo da odigramo neki basket na kalishu... Samo je problem sto vecina vas nije odavde...
Geozee Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 Ja bi vas realno sve pocistio sa terena ali dobro necemo se hvaliti previse. Pa ajmo na kalish onda, da vidimo ko je kakav... Ja sam zardjao malo, al bi se posle 1-2 basketa, uigrao... mozemo za vreme legacy festa..hehe Mnogo vremena dotle ima... Daj nesto ranije...
Grob Bez Dna Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Ja sam uvek bio 1-2... uglavnom 1... Pa to ti i nije neko umece... otkad sam prestao da treniram, ugojio sam se 15 kg... Apsolutno van forme... jedino sto mi je ostalo, to je shut... ne brini, i ja sam nabacio kg viska otkad ne treniram..ali, obzirom da igram basket cesto, nije puno
Geozee Posted April 6, 2008 Author Report Posted April 6, 2008 Pa ti jos uvek mozes da odes negde da treniras... imas samo 16 godina...
Grob Bez Dna Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 (edited) Pa ajmo na kalish onda, da vidimo ko je kakav... Ja sam zardjao malo, al bi se posle 1-2 basketa, uigrao... Mnogo vremena dotle ima... Daj nesto ranije... ondak skokni od dragog mi sapca..hahaha ma, brzo ce legacy, jos 54 dana Edited April 6, 2008 by Amon-Ra
El Karnisero Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Mozemo na Keslu,tu ce valjda vecina nas da bude.A ja nikad nisam bio neki igrac.
Recommended Posts