Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@ Therapsid

Moramo da odigramo neku kad dodjem u Sarajevo.

@Geozee

Tako je Grobarcino sugava. :)

Bitno je drugarstvo.Mrzim nadrkane likove koji dolaze na basket da se nerviraju i kojima je bitno da nikad u zivotu ne izgube.Za to sluzi treniranje.

Edit-Amone evo da se ne uvredis ti si jos sugavija Grobarcina.Hehe:)

Edited by El Karnisero
Posted
ja se nerviram kad vidim da se ja jedini trudim u ekipi...tad bas popizdim..tad bi ubio oba saigraca

Ja se nerviram samo kad igram sa nekim nabedjenim sebiscnim pederom.Ali je to zanemarljivo.

A i nerviram se u sebi nek' on sutira kol'ko 'oce u principu me zabole.

Posted

Ja volim da delim asistencije... :da::D Oduvek sam to voleo... mada volim i da pljusnem koju trojku... :) "unutra" ulazim samo kad zelim da navucem 2 igraca na sebe, da bi jedan ostao slobodan... :da:

Posted
Ja volim da delim asistencije... :da::D Oduvek sam to voleo... mada volim i da pljusnem koju trojku... :) "unutra" ulazim samo kad zelim da navucem 2 igraca na sebe, da bi jedan ostao slobodan... :da:

pa ti i ja igramo na isti nacin, jbt...ali bas, bas isto...asistencije konza :)

Posted (edited)

Ja uglavnom "radim" pod kosem i stajem u blok.Sto ja da sutiram kad nemam dobar sut.

I ja bas cesto navucem 2 igraca na sebe pa dodam.

Edited by El Karnisero
Posted

Heh, vidim priča se o treniranju. ;)

Trenirao sam košarku 9 godina, onda prestao zbog obaveza (igrao sam košarku u jednom gradu, išao u srednju u drugi grad) i zbog toga što se promenio trener koji me je trenirao nekoliko godina, a ovaj novi počeo da forsira neke tatine sinove. Sa 14 godina sam igrao u prvom timu, prvu srpsku ligu i mnogo mi je žao što sam prestao da treniram, što zbog gluposti, što zbog obaveza, ali kapiram da bih u svakom slučaju prestao kada sam došao na studije jer se nema vremena i za jedno i za drugo, ili ćeš reskirati sve da budeš profesionalni košarkaš ili ćeš studirati. Uglavnom sam igrao keca, ponekad i dvojku. Sada nisam igrao basket 2 godine, mislim da uopšte nemam nikakvu kondiciju sada, ali da se srediti to. ;) Ovih dana se dogovaram sa društvom da odemo u balon na Tašu, a što se tiče basketa napolju kada bude lepo vreme, ja sam uvek za, možemo da se dogovorimo. :pivopije:

Posted

HAhaha... ma kakva skola, ma kakav shut... :):):) Nemam ja skolu... nego se veze i vezice potezu za to... :D a uopste nije bitno dal imas dobar ili losh sut... to treneru nije potrebno... njemu je potrebno osnovno znanje kosarke, da bi mogao deci da pokaze kako se neke stvari pravilno rade... :da:

Posted (edited)

Ja sa svojih 2.07m tesko da mogu igrati bilo sta osim reketa...cetvorka eventualno,sve ostalo ne dolazi u obzir.U poslednje 4 godine 3-4 puta sam odigrao basket.Jedna partija redovna,posle toga umirem.Moram na pauzu i zapaliti cigaretu. :)

Kondicija cista 0!

Edited by lemmy sixx
Posted

Krilo.Cetvorku.Trener je hteo vremenom da me prebaci na trojku ili dvojku,zbog brzine i suta,a nedostatka snage i jacine za centra.Ali na sve sto sam se ja prebacio su bili metal,sviranje,palamudisanje i cirka. :)

Sada od te brzine i suta nema vise nista...samo visina ostala. :) Ali svejedno,mene niko od vas ne bi prosao bez banancine. ;)

Posted
Krilo.Cetvorku.Trener je hteo vremenom da me prebaci na trojku ili dvojku,zbog brzine i suta,a nedostatka snage i jacine za centra.Ali na sve sto sam se ja prebacio su bili metal,sviranje,palamudisanje i cirka. :)

Sada od te brzine i suta nema vise nista...samo visina ostala. :)Ali svejedno,mene niko od vas ne bi prosao bez banancine. ;)

To si se zajeb'o. :bigblue::):bigblue:

Posted

Iako ocigledno patim od nedostatka kondicije,refleksi su mi na neverovatnom nivou,koji kada se spoje sa mojom visinom,snalazenjem u prostoru i solidnim odrazom dovode do banancine sirokog spektra. :D

Posted
Iako ocigledno patim od nedostatka kondicije,refleksi su mi na neverovatnom nivou,koji kada se spoje sa mojom visinom,snalazenjem u prostoru i solidnim odrazom dovode do banancine sirokog spektra. :D

ti me izazivas da zakucam preko tebe?over the wall

Posted

Dok sam trenirao imao sam mnogo bolji sut pa sam mogao i da uradim nesto na dvojci ili trojci.(ja bi i trebao da sam dvojka ali posto je medju obicnim smrtnicima 1.90m dosta onda igram pod kosem).

Ali mi je sad sut blagi uzas. :da:

A uvek sam bio spor.A imam 70 kila tako da mi ne lezi uloga teskog centra. :)

He asks for trouble. :mrgreen:

Posted

Tesko ces to uraditi,sem ako nemas odraz od Sapca do Subotice. :da: A i u tom slucaju bih ti opalio jednu rampu. :D

A za Over The Wall ima vremena u maju,kada dodju Cak Bili,Skolnik i Piterson. :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...