Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pojavila se još jedna opcija za četvorku, vrlo kvalitetan igrač, al' ne smem još uvek da iznosim javno. Igrao je za Huventud jedne godine.

Edited by trenje
Posted

za partizan bi bio dobar, tim pre sto postenu 4ku nemamo. ipak je lucic krilo...

nego, cemu sluzi djekic bane? za ''sparing partnera'' na treninzima ili sta?

Posted

Bane Nejaki služi da mu Partizan daje milion šansi da opravda bačen novac na njega. :(

Inače, spominje se i Dašić, kako njega ne bih voleo, pogotovo u kombinaciji sa Vladom Jovanovićem... Šta bi Dule radio da ima ovakav tim kao ove godine, uf.

Posted

vec imaju jednog sabana u ekipi (raduljica), pa sada fali jos i dasic. :no:

a onog balavog, svilenog skota oterati u mega prehranu. tri godine se ceka taj njegov raskosan talenat.

Posted

Pops Mensah-Bonsu

kažu da je od svih imena koja su se navodila ovaj najbliži da dođe :bigblue:

a i igrao je u huventudu :D

Posted

Raduljica:

Navijače Partizana očekuje vrlo uzbudljiva sezona: Evroliga, kojoj aromu daju brojni NBA asovi, sve jača ABA liga i na kraju, šlag na tortu, domaća Superliga u kojoj će najozbiljniji rivali crno-belima biti Radnički iz Kragujevca i Crvena zvezda Beograd.

- Mislite FMP? Za mene to nije Zvezda, već FMP. Čuo sam se sa pojedinim drugovima iz Železnika, šalili se, "pretili" međusobno. Toga uvek ima, čekaju nas vrlo zanimljive utakmice, a ja se nadam da ću izaći kao pobednik.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...