Мајор Гашпар Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VPRzUi9ja8o&feature=player_embedded#!
Ancalagon Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Невероватно вече у Пиониру, повратак после 4 године, потпуни делиријум, ПРЕСРЕЋАН САМ ! А сад мало реалности, јасно је да нам фали искусан плејмејкер и бољи центар, Поповић је много смотан и усијана је глава, а Миле Илић ми делује слабо и превише тромо иако није грдосија од 200 кила...
Sreta Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Pitanje je da li ce povratak biti potpun po onome sto se pricalo , mada lepo je bilo videti pun Pionir navijaca . Solidna odbrana i slabiji napad je ono sto sam zapazio na prvo gledanje , mada dosta njih je izgorelo u atmosferi , cak i Morison . Mene licno interesuje jedino da gepek ekipa bude iza nas , a to za sada ne izgleda kao da ce se ostvariti .
DBrave Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Eto, napunila se tribina likovima koji ne znaju koliko njihov tim ima bodova na tabeli (generalizacija, ali dobar deo tih "pravih navijaca" je takav). Videcemo koliko ce izdrzati pre nego sto ponovo odustanu...
Мајор Гашпар Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 http://www.kosarka24.com/vesti/ostale-lige/vesti/5902-novicki-na-pragu-reala-iz-madrida
DBrave Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Pu jbt koliko srece nema Velickovic, ode minutaza opet na 3-7min po tekmi
Ancalagon Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Eto, napunila se tribina likovima koji ne znaju koliko njihov tim ima bodova na tabeli (generalizacija, ali dobar deo tih "pravih navijaca" je takav). Videcemo koliko ce izdrzati pre nego sto ponovo odustanu... Ако настави здрава прича да кружи око клуба, и ако буде у будућности добар план, одустајања више никад неће бити !
Captain Spaulding Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Pitanje je da li ce povratak biti potpun po onome sto se pricalo , mada lepo je bilo videti pun Pionir navijaca . Solidna odbrana i slabiji napad je ono sto sam zapazio na prvo gledanje , mada dosta njih je izgorelo u atmosferi , cak i Morison . Mene licno interesuje jedino da gepek ekipa bude iza nas , a to za sada ne izgleda kao da ce se ostvariti . Pune su tribine zato sto ste igrali protiv Bajerna Ni ove godine necete prismrdeti Partizanu 2 4
Мајор Гашпар Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ASUeJDfYgsc&feature=player_embedded
Butterfingers Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Zora rudi... Odlično sve ovo deluje.
Hail Metal Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Fantasticna igra protiv solidne ekipe . Pekmen je zver , definitivno mozda i najbolji centar u Evropi . Svi su odigrali maestralno , osim stetocine , ali ok . Andjusic me odusevio. Najvise me raduje hemija u ekipi koja deluje kao veoma dobra , fali crnja na poziciji cetvorke .
Baal Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Najbolji komentar koji sam pročitao: "Pekovic izgleda kao da je prosvercovan na utakmicu juniorskih ekipa."
Hail Metal Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Ali povracanje Pekovica je prejako bilo , bash ispred onih devojaka , hahha , kralj !!!
Dead Man Walking Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Ispovraćao se po zapisničkom stolu, like a boss.
Hail Metal Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yNt7UciYWrU
LoveHateLove Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 jebote ovaj Hemofarm je takav raspad, Zvezda nista posebno...Makabi i Partizan su vec vidjeni na prva dva mesta, tu je i Cedevita, ostali ce da se bore za 4 mesto...
Мајор Гашпар Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Пековић повраћа као пијани панкер..у ходу. Иначе, јаки смо као земља.
Schneider Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Razbijamo ove godine nema sta. Inace ko zna koje suplemente Pekmen uzim, verovatno se malo smuckalo u stomaku pa mu pozlilo.
Sreta Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Miliciceva rezerva se verovatno drogira previse ... Gepek je vase najjace oruzje , bagro . 1 1
Grob Bez Dna Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 nisam stigao da gledam utakmicu. ima neko linkove?
Recommended Posts