Baal Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 I ja tražim, gledao sam samo drugo poluvreme. Valjda će underpfc uploadovati na yt.
El Karnisero Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Био у Пиониру и против Бајерна и против Хемофарма,сезонска узета. Лепо смо одиграли али реално једно је била пријатељска утакмица,а Хемофарм је скрнав ове сезоне. Фали нормалан плеј уместо Човића,фале четворке. Ко су бре она двојица,Радетић и Суботић? Лоши смо у скоку,посебно у одбрани,то мора да се поправи. Морисон ок у нападу,али је у одбрани био куртон,бар против Хемофарма. Мало ми је нејасна поставка са 2 тројке у петорци али зна Кари шта ради. Надам се да ће Николић што брже да се опорави,много би значио у скоку. И шта је бре са Милетом Илићем,човек изгледа као да има 40 кила? На обе утакмице постигнут одличан резултат,али игра није толико добра. Видећемо у суботу против Олимпије на чему смо. И да,јако лепа посета и без Делија,било је бар 4 000 људи у Пиониру јуче.
Baal Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 (edited) Zagreb-Partizan Prvo poluvreme- http://www.megaupload.com/?d=V0EJ9WHE Drugo poluvreme- http://www.megaupload.com/?d=RWCES7CV Edited October 9, 2011 by trenje
Мајор Гашпар Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Јел преносила нека ТВ Раднички? Читам да су изгубили добијену утакмицу... Павковић 16 асистенција.
Мајор Гашпар Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Позајмица? Што би Макаби појачавао Партизан?
Baal Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Moraju da se otarase jednog stranog da bi doveli beka.
Мајор Гашпар Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Јбг, али он је играо у АБА лиги ове сезоне тако да не би могао да игра ове полусезоне. Једино ЕЛ. Мало неозбиљно делује то...
Baal Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Izgleda da će se lokaut završiti ranije nego što je planirano, pa se zbog toga ide na ovo rešenje...
Schneider Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Ako ce da se zavrsi ranije zasto Durant izjavljuje ovo: http://sportal.rs/news.php?id=60276
Butterfingers Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Istina. Moje lično mišljenje je da je bolje da se lock-out što pre završi. Ne znam baš sve rostere protivnika u EL, ali mislim da će svi izgubiti mnoogo više od Partizana ukoliko krene NBA. Jeste da je prisustvo Pekmena ogroman plus za ekipu, ali brate ostali ima da ostanu bez pola ekipe. Mada ipak smo mi Partizan. Mož' da deremo kog 'oćeš. 2
Stolet Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Ima da se završi lock-out, liga nikako neće dozvoliti da se još mnogo produži, verujem da su preveliki novčani gubici u pitanju I prevelika ljubav prema košarci, hahaha
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 (edited) Istina. Moje lično mišljenje je da je bolje da se lock-out što pre završi. Ne znam baš sve rostere protivnika u EL, ali mislim da će svi izgubiti mnoogo više od Partizana ukoliko krene NBA. Jeste da je prisustvo Pekmena ogroman plus za ekipu, ali brate ostali ima da ostanu bez pola ekipe. Mada ipak smo mi Partizan. Mož' da deremo kog 'oćeš. Od direktnih konkurenata mislim da niko nema vise od jednog igraca koji bi otisao, a pri tom je nama Pekovic ubedljivo najbolji u timu. Real gubi Fernandeza, Makabi Farmara, Efes Iljasovu, Armani Galinarija. Edited October 10, 2011 by Marko, Mon_a[MOR]e
Hail Metal Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 ne vidim razlog da se ne dovede Tim Dankan .
Butterfingers Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 @MMamore Jbt ladno sad pogledam sve timove i stvarno nemaju više NBA igrača. Jedino EFES pored Illasove ima i Vujačića. Ovi novinari nisu normalni, po njihovim vestima pomislih da su ovi doveli pola enbieja . Inače ne znam da li je neko već napisao, al' sad vidim da je Šarloa pobedio u kvalifikacijama i dospeo u našu grupu. Himki i Rytas popušili.
Baal Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Jedino kočenje oko Mačvana je to što ne može da igra ABA ligu do Nove godine... Kao i deo plate koje bi trebalo da plati Partizan. Razrešiće se do kraja nedelje.
Мајор Гашпар Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Ваљда ће тај Грк да улети са парама, па да доведемо ваљану 4-ку. Ово са Мачваном је спрдачина. Ок, добар је он, али јебеш то кад не можеш да га користиш пола године.
Baal Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Kako pola godine? Može da igra u Evroligi, a u ABA ne bi igrao 2 i po meseca.
Мајор Гашпар Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Сјебах се, мислио сам на полусезону. 2 и по месеца без прве четворке је много.
El Karnisero Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Лепи Бане је увек ту. Је л' има данас негде пренос Звезде? И је л' преноси Б92 нешто?
Recommended Posts