El Karnisero Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 kako se morison ne ispucava? sutira covek cim primi loptu, samo sto pogadja, pa se ne primeti toliko. Није баш да шутира чим прими лопту,претерујеш. Рецимо против Будућности није погађао па се није испуцавао.
lemmy sixx Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 jer FMP nema defanzivca ovako. Ajde prestani praviti budalu od sebe. 4 3
Baal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 O čemu ti pričaš? Koliko si ti isfrustriran čovek, strašno.
lemmy sixx Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ma kako god,blabla....samo prestani praviti budalu od sebe,ne stoji ti.To je Kuruzov fah.
Baal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ne razumem, zato što sam rekao da je FMP? Pa dobro, zvao se ranije i Refleks. Sad se zove Crvena zvezda Beograd.
Мајор Гашпар Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Баале, пусти то...дај реци шта се дешава са Мачваном.
lemmy sixx Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Pa pogledaj na b92 sport.Ili na teletekstu.Ili vise volis da Miloje pogleda pa da ti javi?
Hail Metal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Samo da zvezda ne dovede Spanulisa onda smo zaista najebali .
DBrave Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 aj sad, nemoj da mu kvarite, bas mu je dobro islo. Kako se pojavi neka informacija na avangarda forumu ili juzna tribina ili kosarka.rs on je prenese ovde. I to za dzabe !!
lemmy sixx Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Dobro,to stoji.Ovako je sve na jednom mestu,ne mora se pretrazivati milion sajtova.Koristan je Miloje,mozda da napravi sopstveni blog "Miloje.insajder.bez.granica.blogspot".
Baal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 aj sad, nemoj da mu kvarite, bas mu je dobro islo. Kako se pojavi neka informacija na avangarda forumu ili juzna tribina ili kosarka.rs on je prenese ovde. I to za dzabe !! Nije ni sa jednog od tih foruma, već na jednom forumu imamo zatvorenu sobu samo za nas par gde ljudi koji su bliski upravi iznose informacije, kao i drugar koji radi u KK Partizan. Pogledajte za Mensah-Bonsu ko je prvi pustio informaciju da li je bilo na nekom od sajtova pre moje informacije.
Baal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Btw. Lemi, dosadio si više sa tim "ja sam najbolji, meni otac napravio posao, vi ste jadnici, ja znam sve najbolje", o'ladi malo, ideš na kurac svima na forumu.
lemmy sixx Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 I onda sam ja pun frustracija. Burazeru,ako tebi smeta sto ja primecujem da 90% stvari koje ovde napises izadju na b92 ili teletekstu pre nego sto ih napises,onda je to tvoj problem.Doduse,za Pekovica nisu bili ni b92 ni teletekst,vec Prva.A pravo da ti kazem bole me kurac da li idem na nerve nekim artificijelnim online identitetima. Pogledajte za Mensah-Bonsu ko je prvi pustio informaciju da li je bilo na nekom od sajtova pre moje informacije. Ma neeee,ti uopste nisi pacenik. 2 1
Baal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Pa, pun si frustracija, čim ljudima stalno nabijaš na nos da si bolji nego oni. A ovo što si rekao za B92 i teletekst dokazuje da lupaš, pa B92 i ostali kupe informacije sa ovih foruma koje je DBrave nabrojao. Pre će biti da je paćenik onaj koji plače kada ga neko malo zajebava, a kada on drugog zajebava za nešto konstantno to mu je ok. Aj beži bre, k'o da te ne znaju ljudi ovde.
lemmy sixx Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ja sam dva puta ovde pizdio zbog postova,u slucaju Mita i Kuruz.Sa Kuruzom sam resio preko pp-a,sa Mitom preko foruma.Kuruzu bi svako normalan za ono sto je pisao polomio facu,ali ocigledno ja bas i nisam normalan.Verovatno i Miti,ali to je sada vec stvar od osobe do osobe.Ja takve stvari ne govorim ovde nikome,a ako poredis moju sprdnju sa takvim sprdnjama,onda si degenerik. Ja nabijam na nos ljudima da sam bolji?Sta,ja sam kao isfrustriran zato sto primetim da ovde hot informacije koje postavljas su bile pola sata ranije na vestima na televiziji?I time mislim da sam bolji?Ako nije to,cime sam ja tebi konkretno to uradio?Seres ko foka. Iako te ne poznajem,imao sam zaista dobro misljenje o tebi,delovao si mi kao kul lik,ali nakon onog posta od gore vidim da si zapravo teski pacenik. 1
Baal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Brate, nisu (samo) u pitanju stvari koje govoriš, već koliko ne prestaješ da drkaš neke ljude koji recimo nemaju posao, itd. i preteruješ sa time nonstop, kao i sa ostalim stvarima. I onda kada te neko zajebava za nešto što si TI rekao na forumu onda se buniš.
Grob Bez Dna Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 ja vise verujem baalu nego sergeju. ko razume, shvatice.
Baal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Elem, da odgovorim Majoru, ne znam ništa za Mačvana, trebalo bi do sutra da se razreši. Mislim, nema tu nešto mnogo peripetija, jedino oko čega pregovaraju je ko će koji deo plate davati.
Hail Metal Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 loshe sutersko vece vecim delom tekme , law se u finisu razigrao , dobro navijanje , raduje pristup igri . smrt fasizmu ziveo partizan !!!
kuruz Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Onom pacijentu upućujem poziv da dođe i proba da polomi facu. Idiot. Drugo, bio sam u Pioniru večeras, pa da dam komentar. Lou je sjajan kad hoće da igra, on je rešio. Peković igra sa pola snage, Raduljica je mnogo kilav, ostali uplašeni, niko da šutne spolja. Al' dobro da dobismo. Pavković je strašan plej, prvi put sam ga gledao uživo. Šteta što ga niko nije doveo u Partizan. I ko im je onaj crni centar? 1 2
lemmy sixx Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ma evo,sve trcim do one tvoje zapizdine da maloumnom degeneriku kao sto si ti lomim facu.Prepustam to budaletinama koje nemaju pametnija posla u zivotu...doduse,bili bi u pravu ljudi.
Recommended Posts