vudun Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Uh, ''Over The Wall'' ima besnu solo deonicu maestra Skolnick-a. Nemam pojma da rokam trojke - priznajem! Ali da vidim da li neko sa 176 cm, koliko sam ja visok može da zakuca. Odraz bato! Nejta Robinsona već ne računamo ...
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 nejta ne mos racunati i da 'oces...skace ko besan, jbt
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Kol'ko je visok onaj manijak Bojkins? Height 5 ft 5 in (1.65 m) Weight 133 lb (60 kg) tako wikipedia kaze
El Karnisero Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 (edited) Ja i ortak smo racunali to mu dodje valjda oko 1.70m. Edit-Tek sam sad video da ima i "metraza". Covek zakucava jbt! Edited April 7, 2008 by El Karnisero
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 jbt, visi sam od njega 20ak cm i tezi 15kg...
El Karnisero Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Ja sam visi 25cm a tezi 10kg. A covek igra u NBA! Ja sam visi 25cm a tezi 10kg. A covek igra u NBA!
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 jbg, on zna nesto ozb, camuga je samim tim ima odraz u pm
El Karnisero Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Dzaba njemu sto je camuga kad bi mi ga popusio da igramo 1-1.
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Dzaba njemu sto je camuga kad bi mi ga popusio da igramo 1-1. zavisi koji sport
El Karnisero Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Jel moze autogram? Nema problema,ja volim da obradujem manje talentovane smrtnike. zavisi koji sport Pljuvanje u dalj sa preprekama ekipno.
fiction Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 "Idemo u Španiju sa dve plate zakašnjenja. Grad nam je obećao finansijsku pomoć i od tada je prošlo skoro dva meseca. Ne znam da li ovo ljudi ne prepoznaju kao uspeh kluba i grada ili ima onih koji namerno opstruiraju. To, jednostavno, nije pristojno", kazao je Vujošević. Ako im poslije ovakvog uspjeha ne daju nista(jos im Partizan placa Pionir) onda nece nikad ni dati...Sramota!
lemmy sixx Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Ko ih jebe kada im uprava pokrade sve pare...i sada jos i drzava da im daje pare.Dao bi im ja kurac.
Geozee Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 (edited) To je uzas! Al dobro... rekli pa porekli... to su ti odlike "pravih Srba"... @Lemmy - bitno je da su u Zvezdi sve postenjacine... al i dalje dobijaju pare... Edited April 7, 2008 by Geozee
lemmy sixx Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Ne bi ni njima dao nista.Ko ih jebe.Svi puni sponzora,igraju u 2-3 takmicenja,prodaju igrace iz sezone u sezonu...i nemaju para za plate.Mrs'!
Geozee Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 Drzavni projekat. Vidis kako si ti to lepo naucio... vidis da mozes... Bravo!
Mustang Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Sta je over the wall? Inace wall je 218. enjoy
Axeanosilas Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 То исто је радио Даниловић, само лепште и боље, пре 13 година, преко Сабониса. Јебени клинци, нити шта знају, нити који курац, а радије би појели црначко говно него српску питу. Пу, бандити малолетни...
Geozee Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 BRAVO!!! I kad je Rebracha dao chamugama domaci... zalepio zvaku za vrh table i rekao: "Skinite..."
El Karnisero Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Tako je!!!Jebale vas camuge. Ne mogu debilima da dokazem da crnci nisu visa rasa. Kad ce bre neki crnja da ima tehniku kao Bodiroga,a kad ce crnacki centar da ima asistenciju kao Divac?NIKAD!!!
Pauleta Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Realno gledano, crnci jesu prirodno sposobniji za fizicke napore, genetika, drugacija anatomija tela, itd. sto im daje bolje predistpozicije, tj. neku polaznu osnovu da postanu veliki igraci. Najocigledniji dokaz su ljudi poput LJ23 sa 110kg misica koji mogu da skoce po metar u vis i istrce 100m za 10ak sekundi. E sad, sva sreca pa je sport takav da nije sve u fizickim sposobnostima, treba imati ponesto i u glavi, a treba imati i ponesto prirodnog talenta za sport, konkretno kosarku, tipa meke ruke, osecaj za prostor u igri, teamplay itd.
lemmy sixx Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Kad ce bre neki crnja da ima tehniku kao Bodiroga,a kad ce crnacki centar da ima asistenciju kao Divac?NIKAD!!! Sve je to divno i krasno,ali brate stvarno kenjate do bola.
Recommended Posts