Мајор Гашпар Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Гори осећај него кад повраћаш пијан по себи.
vudun Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 vlado, mars iz kluba - saranovicu, mars sa televizije. amatersko vece u dvorani sportova.
El Karnisero Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Само да ми истекне уговор са Тоталом и прелазим на ај-пи-ти-ви. Не могу да слушам овог Шарановића. Исекао бих га на комаде. Јеботе живот,нисам могао да верујем да је целу четврту четвртину понављао 3 реченице. Каква кретенчина... Очајна утакмица,мислим да ништа горе нисам гледао одавно. Тежак случај пакла.
Мајор Гашпар Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Тежак случај пакла. Тешко да има ишта страшније.
Grob Bez Dna Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 (edited) Kakva šteta što Dule nikada nije imao ovako jak roster, dok ovaj diletant Jovanović može da bira koga hoće da dovede. Jadni mi sa njim... Law ima baš nekih psihičkih problema, ne znam koji mu je kurac, dobar je plej, ali je u poslednja dva meča toliko nesiguran da je to neverovatno da tako igra igrač sa takvim pedigreom. ni meni crnja nije jasan bas. nadam se da je ocajan zbog privikavanja na evropski stil. ali jebote, bio je korektan nba igrac, nemoguce da je sve gori i gori jebeno. prosle godine bese zona problem, sad ne mozemo da resimo zonski presing. ovoliko lopti nismo ni mi na treninzima gubili na zonski presing ne znam kako cemo kad ode pekmen. jaramaz odigrao super na pocetku kad je zamenio debelog dizaca pehara i posle se nije ni vracao, nego smo gledali prenosenje lopte guzovima. @lalovic fica je trenutno korisniji od naseg crnje. Edited October 23, 2011 by Grob Bez Dna
Grob Bez Dna Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 (edited) http://www.mondo.rs/s221752/Sport/Kosarka/ABA-_Zagreb_umalo_doveo_NBA_zvezdu.html Edited October 24, 2011 by Grob Bez Dna
Grob Bez Dna Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 hefest (a samim tim i nove cilidersice) u partizanu 1
Јарослав Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Може све позиције да покрије, а није му потребна измена јер може три целе утакмице узастопно да одигра
Мајор Гашпар Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Ја бих играо за Слогу и бесплатно.
El Karnisero Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Ракоч у Сијени. Bivši član naše reprezentacije, Crvene zvezde, Minesote potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Sijene Montepaski, uz mogućnost produženjа sаrаdnje nа još dve sezone. Ово ми личио на крај приче о завршавању каријере у Звезди. Надам се да грешим.
Sreta Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Pa ako ne bude licio posle ove sezone vise ni na sta , vratice se u Zvezdu Ili da Sijena uzme evroligu , sto je realno nemoguce .
Hail Metal Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Sada mogu mirno da spavam , bicemo bolji od Zvezde i ove sezone .
DBrave Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 iskreno, koga boli tuki gde ce on da zavrsi. Nije mi jasno, dize se neka neizvesnost, kao lik objavljuje na twitteru da je nasao klub juce a nece da kaze gde ide. Pa nije on Jordan da sad fanovi grizu nokte dok ne saznaju. Sta kacite te debilne vesti ??
kuruz Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Aj neka neko banuje ovog pacijenta, teretana mu je uništila i ono malo mozga što je imao. 3
Srlandand Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Povredili se Covic i Cvetkovic Jeste da nije ozbiljno, ali da li mozemo da sastavimo jednu nedelju a da niko ne izgine?
El Karnisero Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Штета што се ова гмазина није озбиљније повредила.
Recommended Posts