Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 bedak. ortak igra u Zlatorogu, obecao je muski faul nad Covicem, ili rampu bar
Мајор Гашпар Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 http://www.sportske.net/vest/kosarka/hoce-li-lorens-roberts-ponovo-u-zvezdu-55059.html
vudun Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 ako je kk zagreb bio na pragu potpisivanja ugovora sa rouzom, onda mogu valjda limeni da pokusaju sa lamarkus oldridzom. valjda ce kari da se predomisli...
Angelystor Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Ce da mi objasni neko koji je to sad klub Radnicki FMP? Je l' to sad FMP ili Zvezda ili neki treci nebitni klub?
El Karnisero Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Сад сам гледао Раднички-Смедерево на РТС-у. Тужно је колико нам је лига пропала, један Дарко Балабан је издоминирао. 26 поена и преко 10 скокова.
Мајор Гашпар Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Значи ту је завршио Балабан. Има још неко "познат"?
El Karnisero Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 (edited) Нема,углавном је млад тим. Балабан, смедеревски господар рекета. Мада познат ми је онај Ненад Стефановић однекуд. Али зато у Железничару из Инђије игра Александар Смиљанић. Човек репрезентативац. Неверуем. Edited October 28, 2011 by El Karnisero
Мајор Гашпар Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Тај Стефановић је, ваљда, био у Партизану. Био нешто мало и у Слоги.
Grob Bez Dna Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 da, proslavio se onim slobodnim bacanjima protiv pao-a pre par godina u el. dobra utakmica bese radnicki-smederevo. nego, lalovicu, sto te nije bilo u sastavo gostiju? mislim da biste balaban i ti bili dobar tandem visokih igraca.
El Karnisero Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Ископао ми ћелави Тодоровић (тренер Смедерева) на хисторију јуметал и одатле скаутирао Хефеста. Јебига, виша сила.
Grob Bez Dna Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 ako nista, povecace se natalitet u smederevu. a mozda smanjiti temperatura.
Hail Metal Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Aj neka neko banuje ovog pacijenta, teretana mu je uništila i ono malo mozga što je imao.
Baal Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Sa ovim majmunom na klupi jebaće nas i Crvena zvezda Beograd ove sezone.
Мајор Гашпар Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Радуљица поново доминантан. Таленат...
Grob Bez Dna Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 (edited) ne mogu da verujem da je toliko moron cmaruljica. jebem ti, danas masi CIST zicer, na sta mi primamo trojku, a on cese muda. i to sve na -11. vlada ne zna da moze da trazi tajm aut nekad. nego: Edited October 29, 2011 by Grob Bez Dna
Baal Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Bogdan bačje. Ja sam razočaran našom igrom, taktika baci Pekoviću pa šta bude... Anđušića uopšte ne koristi, a doveden je da igra kombo 1-2. Bogdana i Miljenovića što pre u prvi tim.
Grob Bez Dna Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 (edited) ni meni nije jasno zasto andjusic ne igra vise. pre ce on vezati 2-3 suta nego dragance, a kecmanu i peri da ne prica. ok je sto je cakarevic sve bolji i bolji. lucic opet promasio zakucavanje. ne znam zasto pokusava da glumi veselog. @purenjak bogdanovic i neka sponzorusa maloletna. mada nije losa. Edited October 29, 2011 by Grob Bez Dna
Baal Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 @purenjak bogdanovic i neka sponzorusa maloletna. mada nije losa. Čim može onoliko da zine, dobra je.
El Karnisero Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 Коначно татин син није играо. Одлична игра,али овај Златорог је ипак тешка спрдња од екипе. Ипак,и против њих скок није био сјајан. Николић се вратио,сјајна вест. Лешић играо 5-6 минута тројку,који циркус. После смо му скандирали са трибина.
Schneider Posted October 29, 2011 Report Posted October 29, 2011 (edited) Bez uvrede mislim da ste previse blakonakolni prema Partizanu. Ja osecam potrebu da kazem da je onaj Cakarevic kurton teski od igraca, niti ce ikad biti za velika dela.I boli me uvo sto je sa Mutom punio sve i nabijao indexe, u pravom klubu kao sto je Partizan izgleda, kao da je pao sa Marsa.Protivnici mu rade sta hoce. A Lucica sam skroz skontao-covek ima kompleks zbog Veselog pa ima one skakacke potrebe. Inace sve pohvale Pekmenu, Lou-u, i Bozicu ( jer nije igrao). I Milosavljevic je povratio moje poverenje, neka sutira kad god oce nema veze gde je kos . Toliko za sada Edited October 29, 2011 by Schneider
Sreta Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Cakarevic je pokazao muda kad se zakacio sa Farmarom i tu se vidi da moze nesto da ispadne od njega , posle toga je bio vise nego zadovoljavajuci ! Lucic je po meni jedini klinac koji ima sanse da prismrdi bosanskom govecetu , alijas Danilovicu ! Milosavljevic ce biti dobar klupski bek , za koju godinu , mozda i reprezentativni , zavisi od mnogo faktora . Pekovic je rezerva Milicicu , ccpk !!! Lou podseca na jordanca iz kraja kome sam hteo da izlomim pickicu bezobraznu skoro . Bozic - hahahahahhahahaahahahahahaha . Preuzimam dominaciju od Hail Metala na kosarci jer je njemu kolko sam cuo teretana pojela mozak .... Sreta vam je bog ! 2
Recommended Posts