Мајор Гашпар Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Вечерас Човић гостује код Тегелтије. Биће крви до колена.
Мајор Гашпар Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Тако је. http://www.soskanal.net/29476/sos-kos-ponedeljak-2305-gostnebojsa-covic/ Шаљите питања. 1
Footog Qpoos Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 zvezda da nema ime to koje ima(koje god sada bilo trenutno),ne bi mogla vec godinama da se pati u toj jadranskoj ligi,morala bi da ustupi mesto nekom drugom od nasih klubova koji bi pokusao nesto zapazenije da uradi... ocekujem da se tegeltija pojavi u dresu partizana
Јарослав Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 http://www.mozzartsport.com/vesti/9203/zvezda-otpusta-morisona/ Ако ово ураде, стварно су идиоти.
Grob Bez Dna Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 (edited) sukobi sa pesicem na treninzima, ovo-ono. meni on car. sta je sve preziveo, nije ni cudo sto je nervozan toliko. Edited November 28, 2011 by Grob Bez Dna
El Karnisero Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Јебем ли га,није нешто спектакуларан био али свакако нам траба. У сваком случају,шта год Кари уради сигурно је добро за клуб. 1
Grob Bez Dna Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 imali biste skor 0-9 bez morisona.
DBrave Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 ma covek oce da predje u Partizan, pa namerno pravi sranja da ga otpuste u Zvezdi
..charlie.. Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Adam Morison nije više član Crvene zvezde. Sjajni američki šuter sporazumno je raskinuo ugovor sa crveno-belima, tačnije iskoristio je klauzulu po kojoj je mogao da napusti klub ukoliko se lok-aut u NBA ligi završi. Zar nisu rekli da je dosao na celu sezonu?
Јарослав Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 "Zahvaljujem se klubu, saigračima i treneru na poverenju, šansi koju sam dobio i toploj dobrodošlici. Nikada ranije nisam bio u Evropi i moram da priznam da sam bio fascinaran navijačima i atmosferom u meču sa Bajernom koju nikada nisam doživeo. To ću pamtiti ceo život. Partijama u Zvezdi dokazao sam sebi da mogu ponovo da igram na visokom nivou", poručio je Morison. Direktor Crvene zvezde Davor Ristović potvrdio je Morisonov odlazak i istakao: "Veoma nam je žao što Morison napušta klub, jer je reč izvanrednom čoveku i vrhunskom sportisti. Zahvaljujemo mu se na trudu, zalaganju i pomoći koju je pružio našem mladom timu za ova tri meseca. Svi mu želimo mnogo uspeha u nastavku karijere. U ovom trenutku nećemo žuriti sa traženjem zamene za Morisona, želimo da napravimo pravo rešenje po pitanju pojačanja, a ne ishitrenu odluku. Potreban nam je igrač koji će pomoći našem mladom timu."
Nesalomivi Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 I nama kad ode Pekovic mozemo u tri lepe, bicemo prosecna ekipa...
Baal Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Nije imao Morison tu klauzulu u ugovoru, već se nekoliko puta pokačio sa Pešićem, pa je oteran. Bilo ko na treningu da odigra malu jaču odbranu na njemu on ulazi u konflikt i odmah se prekida trening.
Lunar Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 A meni bilo čudno šta Morison radi tu blizu mene u parku i jede picu.
Мајор Гашпар Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Гладан човек. Сабереш 2 и 2 и буде ти јасно.
vudun Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Биће ово гладна година за лимене младиће. Јасно као најведрији дан.
Grob Bez Dna Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Nije imao Morison tu klauzulu u ugovoru, već se nekoliko puta pokačio sa Pešićem, pa je oteran. Bilo ko na treningu da odigra malu jaču odbranu na njemu on ulazi u konflikt i odmah se prekida trening. istripovao da je zvezda. u principu, on i jeste to ovde, ali se, ocigledno, malo preracunao. ili je video da mu se moze u fmpu/zlezdi. mada kapiram da ga je boleo kurac.
DBrave Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 urnebesna emisija, odavno se nisam ovako smejao a tek smo na pola... jos kad krenu ukljucenja
Sreta Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Postavio sam pitanje za Covica , sta moze da kaze o aferi 'Kuruz' 2
Мајор Гашпар Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Тегелтија га отресао никад јаче. Ћорави није знао А да каже. 1 1
Baal Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Oprao ga Tegi, odavno nisam video Čovića ovako nemoćnog.
Recommended Posts