Jump to content

Recommended Posts

Posted

I od danas Macvan polako postaje MVP takmicenja x]

Ali stvarno, ne mogu misliti sta bi smo radili ostatak sezone bez njega, posebno jos sad bez ozbiljnog pleja... Oeckivao sam malo vise i od Jaramaza, a i od Andjusica, i nista opet... Raduljica po ko zna koji put me tera da psujem k'o najgori slepac, a ni Cakarevic svoje postojanje jos ne zna da opravda... Sve u svemu, da su nam zivi i zdravi Macvan i Kecman.

Inace, prvi put bejah u ovoj Hali, fino i intimno, jos da mi nije u pm voleo bih cesce tamo da se igra.

I da, je l' to Djekic ide ili ne ide? Kol'ko videh, Marinkovic u ekipi, a ovaj sedi sa strane u civilu...

Posted

Hah, i ja sam isplanirao tako. Ali za svih 50 minuta kako sam mu bio na liniji 78 nijednom, ali NIJEDNOM nije prosao u mom pravcu. Popizdeh. Te sam morao tri prevoza da izmenjam...

Posted

Najgora linija, dobijem morsku bolest dok dođem do Banjice od Studenjaka.

Lepa je Hala sportova, bio sam jednom. Porodična atmosfera. :D

Posted

Nisam bas skroz skoncentrisan gledao utakmicu , Macvan jeste najbolji bio , ali Kecman je davao najbitnije poene , po meni andjusic i nije toliko lose odigrao , Raduljica jos ima problema sa mozgom , Bozic slab bez nade u vaskrsnuce , potreban plej . Ali raduje me borbenosti i zelja koji su maltene svi pokazali , odbrana jeste losa bila , pogotovu 3/4.

Posted

Браво момци, Томас поново решава са тројком, срце ми пуно кад видим да се овако боре !

Posted

Odavno nisam gledao vecu indijansku kosarku , ali cestitke Zvezdi na pobedi . B.Popovic i Omar dali 3 vazne trojke , dok Buducnost nista nije pogadjala . Katastrofa kosarka i sudjenje , onaj trokorak Alekse Popvica se video iz aviona .

Elem brutalna ce biti domaca liga , Zvezda je opasna , Radnicki takodje , a Partizan bez pleja nije bas nepobediv .

Posted

Jebo vas Milo , siptari i te fore . Slicno kao onomad otcepi se i jebi se :bigblue:

Cak je Pesic magare smirivao publiku , stvarno nekad zna da pretera .

Posted

Dobar je Kari bio na konferenciji za novinare , spominje Omara , Omar , kako se ono preziva ? Da Tomas , hhaha :) .

A na kraju , ima nekih pitanja , znam da nema , sve sam rekao , ustade i ode , kralj !!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...