Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja sam mislio da su nas malo pokrali... al ono je bilo brutalno... bar jedno 10 napada i 5 odbrana su nam osujetili... a to je 20 i vise poena ukradenih... :da:

Edited by Geozee
Posted
Ja sam mislio da su nas malo pokrali... al ono je bilo brutalno... bar jedno 10 napada i 5 odbrana su nam osujetili... a to je 20 i vise poena ukradenih... :da:

taman ta razlika...cak i vise

Posted

Купајте се цигани, мацкајте се кремицама, па инфекција неће бити и ништа вас болети неће. Купајте се, цигани, вода није скупа.

Posted
Купајте се цигани, мацкајте се кремицама, па инфекција неће бити и ништа вас болети неће. Купајте се, цигани, вода није скупа.

koji si ti genije.tvoji postovi na ovoj temi me uvek zasmeju

Posted (edited)

Evo sad sam video zakucavanje Bynam-a u pregledu eurolige... :da: Lik je zao jebem ti sve... mnogo dobar igrach.. Mada opet mnogo vise volim Yotama Halperina :wub:... obozavam tog coveka... :D

Edited by Geozee
Posted

Makabi-CSKA finale, tu mi svejedno ko bi dobio, CSKA jes neshto slabije igra no proshle godine, ali cenim da zasluzishe titulu, a Makabi bem li gu nijednom ih nisam gledao, ali bi mi bilo bash drago da osvoje zbog Vontiga :da:

Posted
I Geozee, jel' bila neizvesna tekma? :)

Jebem ti ja tu ekipu kojoj Strahinja ubaci 15 poena.

Sledeca je Zvezda.

Ma nisam na kraju isao... :) Gledao derbi u fudbalu... Hahaha... retki su trenuci kad partizan pobedjuje u fudbalu... xD

al' je zakucao milosevic!!!!!!!jebem ti sve...potez sezone :)

Ih... ja sve dobre poteze propustim... :no:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...