Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nidza je CAR !!!!!!!!!!!!

Е хвала,у последње време,сви ми то говоре! :) :) :) :) :):pivopije::D

Шалу на страну,ове сезоне се треба надати Фајнал фору!

(Сад само чекам ко ће да напише:"Настрана ти шала !!!") :D :D :D:pivopije::D

Шалим се,нека Партизан само настави овако,лепо их је гледати! :tehkista::srbija:

Posted

Necu ja umreti ni od cega, vec samo od Partizana... meni pritisak skaci posle svake utakmice... Ne pricajte o final 4, jer nisam siguran da ce se partizan plasirati i u top 16... Naravno, svim silama navijam... Zamislite kako bi Partizan igrao da ima normalnog rezervnog centra...

Posted (edited)

Zvezda dobija ovaj derbi... 100%... i to sa poprilicno velikom razlikom... Al ovaj derbi nema znacaja... mozda ce sledeci imati... :da:

Edited by Mechanical Vampire Penguin
Posted

Изузетно тежак распоред има Партизан у последњих две-три недеље,а још га чекају мечеви са Панатинаикосом и Цибоном! Волео бих ако би успели бар једну од те две утакмице да добију,мада евентуално ако се обе играју у Пиониру (нисам упућен где се игра),можда би под неким изузетно оптимистичним околностима могли и до пуног плена. :pivopije::D

Posted (edited)

Totalno neocekivana pobeda... Partizan je poprilicno umoran od poslednje utakmice sa Roanom... ali ocito da je i poprilicno bolja ekipa i takticki spremljena... Zvezda forsira onu dobru staru "Prangijaj za 3 ako te mrzi da pravis akciju"... sto nama naravno odgovara jer imamo ZVER pod kosem... :da::D

Edited by Mechanical Vampire Penguin
Posted

Zar ne beshe bio problem zbog koncerta 50 Cent-a? Anyway...danas sam hteo posle faxa da pazarim tikete za PAO, ali u pola 11 bio red nenormalan, a sa ovim zdravljem ne mogoh da chekam, odem oko 1 posle, kad niko ne prodaje, ne znam sta se desava...anyway, nadam se da ga ne ispushih za karte, voleo bih ovo da gledam. Ajmo crno-beli!

Posted

Ja sam cekao u redu 100 godina... i taman kad sam se malo priblizio blagajni, nestalo karata... sutra cu pokusati opet... :da: Al cu da poranim bash, bash, bash mnogo...

Posted

AAAAAAAAAARGGGHHHHH!!!!!!! NE VERUJEM KOLIKO JE MALO JEBENO FALILO!!!!! BREEEE..

Znachi kad je Peka postigao onaj poslednji kosh tako sam vrisnuo da sam cimera uplashio u susednoj sobi :) Svaka chast timu, znachi, mushki je odigrao, neverovatno borbeno...izuzev prvih 5-6 minuta kada su mi ubacili strah da ce ovo da bude repriza zadnje tekme protiv CSKA od prosle godine :) ali jok more..krenule trojke...alal vera leba mi.

Svaka chast Novici, lik ima muda, i steta sto ne ubaci ono na kraju...

so close...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...