Jump to content

Recommended Posts

Posted
karadzic podneo ostavku

nadam se da ce najzad doci vlada djurovic

Ime mu je VladE Djurovic... :da: Ma cenim da ce sad u Zvezdu doci neki dobar trener... i sve mislim da ce to biti Boza Maljkovic... :da:

Posted (edited)
Ime mu je VladE Djurovic... :da: Ma cenim da ce sad u Zvezdu doci neki dobar trener... i sve mislim da ce to biti Boza Maljkovic... :da:

ili ivanovic :da:

ironija, nije li?

Edited by Amon-Ra
Posted

Ode Steva..hm..mozda ce sad biti neizvesniji derbi :)

Kapiram ga zashto je otishao:

"Nekoliko je razloga što sam odlučio da odem. Prvi je svakako to što većini igrača nisu izmirena dugovanja, što i nije toliki problem, koliko je problem što tako nije bilo prema svima. Pre par dana se saznalo da nekoliko igrača redovno dobija novac i to je mnogo pokvarilo atmosferu u ekipi", kazao je Karadžić i dodao da se nije složio ni sa odlukom kluba da na derbi sa Partizanom dozvoli ulazak samo ljudima sa pretplatnim kartama.

"Pre neki dan je bio derbi sa 20 i nešto hiljada ljudi pa nije bilo problema. Nadao sam se da ćemo uz punu halu i veliku inspiraciju napraviti iznenađenje, što bi nam dalo ogroman podstrek za nastavak sezone".

Pre svega mu je dobar ovaj drugi razlog, jer bi publika mogla tol'ko-kol'ko da pomogne Zvezdi, ali sa druge strane je ispao neverovatna pichka shto je napustio tim 24 h pred tekmu.

Posted (edited)
je l' si ti normalan?on je preuzeo metalac iz valjeva pre 30ak dana...

vidi ovoga. ma nemoj da pricas da je preuzeo metalac. ako stigne ponuda zvezde lako ce prekinuti saradnju s metalcem. jebote.

Edited by sabre
Posted

Nema sta Zvezda opet pokazuje profesionalnost.

Kao i u slucaju Bilija Tomasa npr.

Covek nije dosao na prozivku,niko ne zna sta je sa njim.Pa dosao posle mesec dana i nista,svima lepo.

Jorovic dosao oporavio se od povrede i otisao.

Za Gromika i da ne pricam...

Posted

Nisam gledao , ali smatram da je ovo Partizanov minimum , a Zvezdin maksimum , rezultat je sramotan , po kvalitetu je najmanje 15-20 razlike za Partizan trebalo da bude .

Posted

Pff..pa to se pricha vec mesecima :) I patke i guske i shta hocesh..ali mogao bi :da:

Nego, ja bio na Kamelotu, pa nisam gledao, ali javljao mi drugar rezultat. Ono stizu poruke, "tol'ko prema tol'ko, vode romi" "josh vode romi" i samo odjednom "84:78, zar si sumnjao da ce da pobedimo" :) Posle vidim izveshtaj na netu, oni vodili 35 minuta, mi napravimo seriju 20:4, i eto, za zvezdu je ochigledno dovoljno 5 minuta dobre igre :)

Posted

Kad nas juce nisu dobili, nikad nece... i ja bi voleo da vidim Dragicevica, njega bi Dule jos boljim i disciplinovanijim igracem napravio... samo mislim da su to glupe price...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...