kuruz Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Мене боли курац за ту јадну лигу, а и за Звезду.
lemmy sixx Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Jebiga... pratim je jer zelim da pokazemo da smo najbolji na svim frontovima i da mozemo tu VASHU ligu da osvojima kod god pozelimo... ...uprkos svim sudijskim kradjama i silnim zaverama protiv Partizana.
Axeanosilas Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Мене боли курац за ту јадну лигу, а и за Звезду. Да, да, ти вероватно навијаш зa Манчестер меџик. Пусти ове наше, појма немају.
Geozee Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 ...uprkos svim sudijskim kradjama i silnim zaverama protiv Partizana. Bravo... vidis kako si i ti naucio... Dokazacemo cemo i uprkos namestanju lokacije odigravanja f4, da smo najbolji na ovim prostorima ove godine...
Geozee Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 Ljudi, kad Partizan igra sa Olimpijom? Danas? I u kolko sati?
Geozee Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 Ok, ok... saznao sam... U 20:45, Fox Tv...
DBrave Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ja stavio 1000 na partizan hendikep je samo 2
Geozee Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 U jebote... Trebalo bi da pobedi partizan...
Mustang Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Ma nemate vi problema sa finansiranjem kluba + nemate problem sa trulom upravom, koja samo gleda da se sto vise ovajdi... Znam da ste imali, ali ste imali dobru upravu koja nije budzasto prodavala najboljie igrace... Tako da, kada budemo imali priblizno istu situaciju u klupskim strukturama, nerviracu se kada izgubimo u basketu, ovako, nema poente... ionako nema da omanemo s porazom, i bio sam skeptican i u poslednjem derbiju, te sam ga pratio na fragmente...
Grob Bez Dna Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 ja stavio 1000 na partizan hendikep je samo 2 castis?
DBrave Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 (edited) pa eto moze jedno pivo mislim da je sad bilo extra korektno sudjenje sto se tice Partizana, nemate sta da se bunite grobari... za sutra imam ultimate tiket: Djokovic Nadal Partizan samo ne znam sta da stavim kao cetvrtu stvar jer ova tri verovatno ne ispunjavaju uslov a fudbal mi uopste ne ide tj nemam srece juce stavim Rendzerse x-x i prodjen al me ispali Bajern (stavio sam 1-1) i kurac jebes fudbal :) od sad tenis i basket (Partizan) edit: jel sam se ja istripovao ili je veceras trebalo da se igra final 4 evrolige?? Edited April 25, 2008 by DBrave
Grob Bez Dna Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 (edited) pa eto moze jedno pivo edit: jel sam se ja istripovao ili je veceras trebalo da se igra final 4 evrolige?? trip.sledece nedelje je, tj. od 2. do 4. maja nego, milic hteo da iznervira pekovica, i uspeo je...dade ovaj 31 poen Edited April 25, 2008 by Amon-Ra
Axeanosilas Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Најбољи су ми они хулигани-бечки коњушари, гађају се папирићима и излазе на терен. Јеееј...
DBrave Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 hhahah da stvarno smesna publika @Amon: ako ides na Castle potrazi me, dobijes obecano pivo
Grob Bez Dna Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 @Amon: ako ides na Castle potrazi me, dobijes obecano pivo drzim te za rec!
Geozee Posted April 26, 2008 Author Report Posted April 26, 2008 Ja sam samo zbog toga navijao da ga Olimpija dune... zbog onog Milica raspalog... uhh... i zbog ovih kvazi navijaca... Hahaha... slovenci... kako su smesni...
Mita Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Најбољи су ми они хулигани-бечки коњушари, гађају се папирићима и излазе на терен. Јеееј...
Geozee Posted April 27, 2008 Author Report Posted April 27, 2008 Aha... Prosto ko pasulj... Sad jos i ovo nase i onda sledece godine i ne moramo da osvojimo... Tj. bicu miran i ako sledece sezone ne osvojimo, jer cemo vec uveliko imati ugovor sa Evroligom...
Grob Bez Dna Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 moramo osvajati da bismo imali poJene za sledeci ugovor
Hail Metal Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Na zasedanju izvršnog odbora FIBA održanom u petak donete su odluke o promenama košarkaških pravila. Najvažnija su da se linija za tri poena pomera na 6,75 metara i da "reket" više neće biti trapezoidnog, već pravougaonog oblika. Pravilo "trojke" se primenjuje od 1984. godine, dok je "reket" trapezoidnog oblika u upotrebi od 1950. godine. Te odluke donešene su u saradnji sa Košarkaškim savezom Kine, a primenjivaće se posle Olimpijskih igara u Pekingu. Što se ostalih inovacija tiče zanimljivo je da u slučaju pada klizanje sa loptom više neće biti suđeno kao koraci. Kao nesportski faul biće suđeno ukoliko odbrambeni igrač sa leđa ili postrance sprečava kontru, a da između napadača i koša nema više igrača odbrane. Tehnička greška sudiće se igraču koji se lakta, a da pritom nije ostvario kontakt sa protivničkim igračem. Igrači više neće ispod dresa smeti da nose ništa.
Geozee Posted April 27, 2008 Author Report Posted April 27, 2008 To su dobra pravila... Sad nece svaka budala moci da ubode trojku... Inace, ja mislim da je partizan vec uveliko ima bodove za potpis ugovora...
Rudolf_Schenker _Scorpions Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Nisam u toku sa tim poJenima za euroligu i za taj ugovor.Jel moze neko da pojasni malo...
DBrave Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 a zasto igraci ne smeju da nose nista ispod dresa, to mi je glupo
Recommended Posts