Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nisam u toku sa tim poJenima za euroligu i za taj ugovor.Jel moze neko da pojasni malo...

Ko najvise od klubova do kraja sledece sezone sakupi najveci broj poena potpisuje ugovor sa Euroligom na 3 godine... Poeni se sticu osvajanjem raznih trofeja... Osvajanjem NLB Lige dobija se 16 poena, osvajanjem Nashe lige 5 poena (i direktan plasman u Euroligu sledece sezone, sto vazi samo jos ove sezone), osvajanjem kupa 3 boda, plasmanom u top 16 eurolige 7 bodova... itd. Partizan je skoro sve od ovoga osvojio i skoro izvukao max broj bodova iz svega, tako da je skoro izvesno da ce oni potpisati ugovor sa euroligom... :da:

Posted
Ko najvise od klubova do kraja sledece sezone sakupi najveci broj poena potpisuje ugovor sa Euroligom na 3 godine... Poeni se sticu osvajanjem raznih trofeja... Osvajanjem NLB Lige dobija se 16 poena, osvajanjem Nashe lige 5 poena (i direktan plasman u Euroligu sledece sezone, sto vazi samo jos ove sezone), osvajanjem kupa 3 boda, plasmanom u top 16 eurolige 7 bodova... itd. Partizan je skoro sve od ovoga osvojio i skoro izvukao max broj bodova iz svega, tako da je skoro izvesno da ce oni potpisati ugovor sa euroligom... :da:

samo jos da dodam , bodovanje je pocelo od prosle sezone , tako da Partizan 90 % potpisuje ugovor , najblizi pratioci su mu mislim Hemofarm i FMP.

Posted

Partizan sigurno potpisuje ugovor.To se znalo i prije ovog final foura.Imaju oko 40 bodova vise od FMP-a.

Svidja mi se pomjeranje trojke na 6,75 m.Rasirice se odbrane malo vise.Lakse ce se probijati a i Litvanci vise nece osvajati medalje na sut za tri poena ili mozda hoce :)

Posted

:):):)

Ma do jaja je to, jer mnooogo ekipa pobedjuje tim sutom za 3... mada i sta kenjamo... uvezbace oni da prangijaju i sa te razdaljine... sta je to... 50cm razlike... ovi dobri prangijasi nece imati problema da opet ubadaju, al ovi malo slabiji (krilni centri i centri) ce imati omanji problem... al sve se to uvezba... Sve ce opet biti isto za manje od godinu dana... :da:

Posted (edited)

Znate li u kojoj hali igra KK Lions? veoma mi je bitno...

Hahah... zna covek sta je veliki klub... i eto meni novog ljubimca... :D

Edited by Geozee
Posted

Jel gledao neko Makabi-Montepaski ?Ja gledao prvo poluvreme , i Montepaski vodio 20 razlike, ja batalio utakmicu , kad ono prebacim u 4/4 , vodi Makabi, i pobedi,svaka im cast , jos da prodje CSKA i da osvoje bio bih zadovoljan !

Posted
igraju ovde

ako te je to zanimalo

Jebote, ja sam bio ubedjen da su oni iz Beograda i da igraju u shumicama... :S Nema veze... Hvala puno! :pivopije:

Navijam za Maccabi zbog Vontiga... :da:

Posted

Jeбем ти и Макаби и Израел. Је л' зна неко откуд Јеврејима право да играју у Европи?

Posted

To pitanje me je svrbelo od vajkada...

ali mislim da je :

1. Do jaja su uticajni u svetu.

2. Kao ucveljeni su pa im dopustaju da se takmice u evropskim takmicenjima, po meni totalno suludo...

Ma ne da su vezu potegli, nego . . .

Posted

Sise rutave !!!

:)

NE GOTIVIM IH...

Tako imamo situaciju da jedan macabi bude prvak evrope u basketu !?!

EEEeeeeeEEeeeeJJJjjj!!!!!

Mislim kako to?

Nikako mi ne ide u glavu...

Posted (edited)

Jesu i ja isto mislim... :da: PAO i oni... nisam siguran ko ima vise trofeja... mada tu je sigurno Kinder, Benetton, mozda i Teamsystem... :D Nisam siguran, a uzasno me mrzi da proverim... :)

Edited by Geozee
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...