Feniks . Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 a zasto igraci ne smeju da nose nista ispod dresa, to mi je glupo A igracice?
Geozee Posted April 27, 2008 Author Report Posted April 27, 2008 Nisam u toku sa tim poJenima za euroligu i za taj ugovor.Jel moze neko da pojasni malo... Ko najvise od klubova do kraja sledece sezone sakupi najveci broj poena potpisuje ugovor sa Euroligom na 3 godine... Poeni se sticu osvajanjem raznih trofeja... Osvajanjem NLB Lige dobija se 16 poena, osvajanjem Nashe lige 5 poena (i direktan plasman u Euroligu sledece sezone, sto vazi samo jos ove sezone), osvajanjem kupa 3 boda, plasmanom u top 16 eurolige 7 bodova... itd. Partizan je skoro sve od ovoga osvojio i skoro izvukao max broj bodova iz svega, tako da je skoro izvesno da ce oni potpisati ugovor sa euroligom...
Hail Metal Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Ko najvise od klubova do kraja sledece sezone sakupi najveci broj poena potpisuje ugovor sa Euroligom na 3 godine... Poeni se sticu osvajanjem raznih trofeja... Osvajanjem NLB Lige dobija se 16 poena, osvajanjem Nashe lige 5 poena (i direktan plasman u Euroligu sledece sezone, sto vazi samo jos ove sezone), osvajanjem kupa 3 boda, plasmanom u top 16 eurolige 7 bodova... itd. Partizan je skoro sve od ovoga osvojio i skoro izvukao max broj bodova iz svega, tako da je skoro izvesno da ce oni potpisati ugovor sa euroligom... samo jos da dodam , bodovanje je pocelo od prosle sezone , tako da Partizan 90 % potpisuje ugovor , najblizi pratioci su mu mislim Hemofarm i FMP.
Hail Metal Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 a zasto igraci ne smeju da nose nista ispod dresa, to mi je glupo Cimbaljevic , da je aktivan , ne bi mogao da igra
fiction Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Partizan sigurno potpisuje ugovor.To se znalo i prije ovog final foura.Imaju oko 40 bodova vise od FMP-a. Svidja mi se pomjeranje trojke na 6,75 m.Rasirice se odbrane malo vise.Lakse ce se probijati a i Litvanci vise nece osvajati medalje na sut za tri poena ili mozda hoce
Geozee Posted April 28, 2008 Author Report Posted April 28, 2008 :) Ma do jaja je to, jer mnooogo ekipa pobedjuje tim sutom za 3... mada i sta kenjamo... uvezbace oni da prangijaju i sa te razdaljine... sta je to... 50cm razlike... ovi dobri prangijasi nece imati problema da opet ubadaju, al ovi malo slabiji (krilni centri i centri) ce imati omanji problem... al sve se to uvezba... Sve ce opet biti isto za manje od godinu dana...
Grob Bez Dna Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 litvancima isto dodje...onaj klejza trpa za 7,25 pa sto ne bi trpao i sa po metra manje
Geozee Posted April 29, 2008 Author Report Posted April 29, 2008 Siskauskas nece imati problema isto... mozda samo nece moci da postizu trojke preko ruke...
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 (edited) Znate li u kojoj hali igra KK Lions? veoma mi je bitno... Hahah... zna covek sta je veliki klub... i eto meni novog ljubimca... Edited May 2, 2008 by Geozee
Grob Bez Dna Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 (edited) igraju ovde ako te je to zanimalo Edited May 2, 2008 by Amon-Ra
Hail Metal Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Jel gledao neko Makabi-Montepaski ?Ja gledao prvo poluvreme , i Montepaski vodio 20 razlike, ja batalio utakmicu , kad ono prebacim u 4/4 , vodi Makabi, i pobedi,svaka im cast , jos da prodje CSKA i da osvoje bio bih zadovoljan !
Grob Bez Dna Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 (edited) prodje makabi, mater im.u funalu navijam za njih Edited May 2, 2008 by Amon-Ra
Geozee Posted May 3, 2008 Author Report Posted May 3, 2008 igraju ovde ako te je to zanimalo Jebote, ja sam bio ubedjen da su oni iz Beograda i da igraju u shumicama... :S Nema veze... Hvala puno! Navijam za Maccabi zbog Vontiga...
kuruz Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Jeбем ти и Макаби и Израел. Је л' зна неко откуд Јеврејима право да играју у Европи?
Mustang Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 To pitanje me je svrbelo od vajkada... ali mislim da je : 1. Do jaja su uticajni u svetu. 2. Kao ucveljeni su pa im dopustaju da se takmice u evropskim takmicenjima, po meni totalno suludo... Ma ne da su vezu potegli, nego . . .
Geozee Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Pa tako je u svim sportovima... Izrael = Evropa...
Mustang Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Sise rutave !!! NE GOTIVIM IH... Tako imamo situaciju da jedan macabi bude prvak evrope u basketu !?! EEEeeeeeEEeeeeJJJjjj!!!!! Mislim kako to? Nikako mi ne ide u glavu...
Geozee Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Hmmm... imali smo mi odavno tu situaciju... Oni su mozda najtrofejniji klub u Evropi...
El Karnisero Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Ja mislim da je Real najtrofejniji.Negde sam to cuo,al' oni nisu osvojili Evroligu odavno.
Geozee Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 (edited) Jesu i ja isto mislim... PAO i oni... nisam siguran ko ima vise trofeja... mada tu je sigurno Kinder, Benetton, mozda i Teamsystem... Nisam siguran, a uzasno me mrzi da proverim... Edited May 4, 2008 by Geozee
Grob Bez Dna Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) u pizdu materinu, zbog jebenog tenisa nema kosarke...leb ti jebem, valjda ce da zavrse uskoro Edited May 4, 2008 by Amon-Ra
Recommended Posts