Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima na HRT 2 prenos finala u 20:55h, pošto većina nema sport klub, rekoh da obavestim. Jadna naša nacionalna televizija.

Posted

CSKA potvrdio klasu , zasluzeno potpuno , cle sezone igraju najbolju kosarku , po mojem misljenju komotno se mogu nositi sa polovinom NBA timova (barem na svom terenu ) , ali sledece sezone ce imati jakog protivnika , Panatinaikos sa Pekovicem na poziciji centra.

Posted

свака им част али ја цска не волим па то ти је!

јебем ти екипу која даје 62 коша у евро лиги

знам,знам одбрана но1 али.....

Posted

uh dodje mi nesto da piskaram

bila je pre nekoliko postova prica koliko je titula uzeo real-----cini mi se da je kao u fudbalu 10 kupova sampiona a poslednji put je to bilo 1995 protiv olimpijakosa sa obradovicem

pre toga je 89 i 90-te jugoplastika sa bozom maljkovicem i 1991 Pop 84 pa 92, partizan. 93- limoz ponovo sa maljkovicem pa 94-huventud sa obradovicem i real 95 sa obradovicem pa 96-Pao opet sa maljkovicem, pa 97--olimpijakos sa dudom ivkovicem itd, obradovic je sa Pao-om uzo 2002 i 2007 koliko se secam, i pesic sa barcelonom 2003-----otprilike gde su nasi tu je i titula.Veceras CSKA stvarno bolji i zasluzeno je prvak!!!!Mada sto kaze onaj komentator pitanje je sa kojom ce ekipom uci u sledecu sezonu????? Bice PAO jak sa Pekovicem!!!!

Posted
Ima na HRT 2 prenos finala u 20:55h, pošto većina nema sport klub, rekoh da obavestim. Jadna naša nacionalna televizija.

Најлакше је кењати по националној телевизији. Зашто Авала није преносила финале? Колико се сећам они су преносили све утакмице Пеналтизана у ЕЛ ове године.

Posted

Oni su imali prava samo na prenose partizana, a sport klub za ostale utakmice eurolige...

Svaka cast za CSKA... zasluzeno su osvojili titulu prvaka evrope... :D Lep je bio final four... sve utakmice sam odgledao... :D

Posted
Најлакше је кењати по националној телевизији. Зашто Авала није преносила финале? Колико се сећам они су преносили све утакмице Пеналтизана у ЕЛ ове године.

Nisam u pravu? To što se prikazuju domaće serije, filmovi od pre sto godina, i to što se ne prikazuju bitni sportski događaji, tako i treba da bude? Oni su javni servis, oni moraju da ispune te uslove. To je razlog zašto ne plaćam pretplatu. A drugi razlog je Tijanić, ali neću o tome jer ćemo preći u politiku.

Posted
Најлакше је кењати по националној телевизији.

koji kurac bre jebote, hoces reci da ono smece od "javnog servisa" nije na 90438505 nacina zasluzilo da se svi ispisamo i iskenjamo po njemu? ali, sto kaze baal, skrenuli bi smo sa teme, tako da je bolje da stanemo ovde...

Posted

Не, није. Да постоји још један национални канал, спортски, онда би било ОК кењати. Подсећате ме на оне ретарде (нахушкане и плаћене) који кад год РТС не преноси неки Мастерс у тенису, неки битнији меч (конкретно финале Ане Ивановић), одмах нешто кењају о РТС-у и ту се за 10 минута, на волшебан начин, створи 250 препорука. Џаба што се коњима објашњава да (конкретно Анино финале) Јуро спорт НИЈЕ ДОЗВОЛИО да се откупе права на пренос, они и даље дрве исту причу...

Авала има права на пренос утакмица Евролиге и ту је крај приче. Фокс има прва на преносе гума лиге и они су и преносили завршницу. Зашто би РТС преносио финале Евролиге? Игра ли неки Србин? Игра ли српски тим. Јебите се, бре, идите у кладионицу па гледајте.

Posted

Bolje je da stanete... jebesh napushavanje... Evo npr... Koja vam je najbolja 12-orka u celoj euroligi... :D

Po meni je:

1) J.R. Holden

2) Wil Bynam

3) Yotam Halperin

4) Sergi Vidal

5) Trayan Langdon

6) Terence Morris

7) Ramunas Siskauskas

8) Esteban Batista

9) Mirza Teletovic

10) Nikola Pekovic

11) Tiago Splitter

12) Jaka Lakovich

I PO MENI, trener godine je: Dusko Vujosevic...

Posted
Не, није. Да постоји још један национални канал, спортски, онда би било ОК кењати. Подсећате ме на оне ретарде (нахушкане и плаћене) који кад год РТС не преноси неки Мастерс у тенису, неки битнији меч (конкретно финале Ане Ивановић), одмах нешто кењају о РТС-у и ту се за 10 минута, на волшебан начин, створи 250 препорука. Џаба што се коњима објашњава да (конкретно Анино финале) Јуро спорт НИЈЕ ДОЗВОЛИО да се откупе права на пренос, они и даље дрве исту причу...

Авала има права на пренос утакмица Евролиге и ту је крај приче. Фокс има прва на преносе гума лиге и они су и преносили завршницу. Зашто би РТС преносио финале Евролиге? Игра ли неки Србин? Игра ли српски тим. Јебите се, бре, идите у кладионицу па гледајте.

da, zato sam i rekao da cu se zaustaviti na onome sto sam rekao jer ja nisam mislio samo na sportske prenose, a sve preko toga prelazi granice kako ove teme tako i ovog foruma. sve u svemu izvinjavam se za offtopic.

Posted

pogled

Bolje je da stanete... jebesh napushavanje... Evo npr... Koja vam je najbolja 12-orka u celoj euroligi... :D

Po meni je:

1) J.R. Holden

2) Wil Bynam

3) Yotam Halperin

4) Sergi Vidal

5) Trayan Langdon

6) Terence Morris

7) Ramunas Siskauskas

8) Esteban Batista

9) Mirza Teletovic

10) Nikola Pekovic

11) Tiago Splitter

12) Jaka Lakovich

I PO MENI, trener godine je: Dusko Vujosevic...

izbacio bi halperina, vidala, teletovica i lakovica koji, kad je bilo najvaznije, nije odigrao nista, tj. u 1/4 protiv makabija...zamene: mekintajer (kako se pise), stonerook i...jbg, ne mogu sad da razmisljam

Posted

Ostao sam u kshu par dana duze samo da bih F4 odgledao i nisam zazalio! (u bgu nemam cable tv..)

4 extra basket tekme, a i Tau ga ispushio :twisted: heheh... IMHO bilo bi iznenadjenje da je neko pored mashinerije zvane CSKA uzeo trofej. Potpuno zasluzeno. Sa Tau nisam gledao prvo poluvreme, ali tu u drugom i tekma protiv Makabija su dokazali kol'ko vrede i kakva su ekipa. Jedna od retkih ekipa koja nema nijednog igracha koji mi ide na ganglije, i koja je nesto slichno Partizanu, pre svega tim, pa tek onda individue. Kol'ko volem onog Papalukasa daklem to je strashno, klasa igrach.

Montepaski je sam sebe sjeb'o u polufinalu. Oni su mogli josh u prvom poluvremenu da maltene reshe tekmu, naprave do jaja razliku, ali su u pojedinim trenucima, IMHO, preterivali sa nekim shutevima, pre svega za 3. I zasluzeno prodje Makabi, koga pre F4a nisam gledao ove sezone. Sve u svemu, finish jedne extra evroligashke sezone za Partizan, i poje'm kurac ako je Tijago bolji od Pekovica, ali 'ajde.

Shto se tiche domacih deshavanja, chestitke juniorima FMPa za osvajanje titule, a shto se tiche kiksa Partizana sa seniorima FMPa..pa, odavno nisam gledao onakav pad u igri Partizana, kao u onoj 4. chetvrtini, i onakav pad u odbrani. Ne plashi me tol'ko taj poraz, kol'ko tih par minuta pada.

Posted
Montepaski je sam sebe sjeb'o u polufinalu. Oni su mogli josh u prvom poluvremenu da maltene reshe tekmu, naprave do jaja razliku, ali su u pojedinim trenucima, IMHO, preterivali sa nekim shutevima, pre svega za 3. I zasluzeno prodje Makabi, koga pre F4a nisam gledao ove sezone. Sve u svemu, finish jedne extra evroligashke sezone za Partizan, i poje'm kurac ako je Tijago bolji od Pekovica, ali 'ajde.

degeni iz sijene.jbt, napravili razliku trojkama, i umesto da smire, a oni nastave da siluju trojke...hvala kurcu da ce da stane sut

Posted

Po meni je Pekovic najbolji centar Evrope... ne samo da je jak i ne samo da je okretan, vec i bacanja sutira kao neki bek... :da: Ma dobro... a sto se tice ovog Veselog (:)), cenim da je ok pojacanje, jer ce na kraju Vujosh izvuci iz njega maximum i od njega napraviti igraca... :da: Al videcemo... treba dovesti jos nekoliko igraca posto ce i Palacio i Tripkovic otici verovatno... :da:

Posted
i poje'm kurac ako je Tijago bolji od Pekovica, ali 'ajde.

Brale moj,ti bas mnogo cesto nudis da sam sebi pojedes kitu...ne valja ti to.Jednom ces biti prinudjen i da uradis to. :)

Posted
Brale moj,ti bas mnogo cesto nudis da sam sebi pojedes kitu...ne valja ti to.Jednom ces biti prinudjen i da uradis to. :)

Okej, okej, naci cu drugi izraz za izrazavanje nemoguceg :) now stfu

Po meni je Pekovic najbolji centar Evrope... ne samo da je jak i ne samo da je okretan, vec i bacanja sutira kao neki bek... :da: Ma dobro... a sto se tice ovog Veselog (:)), cenim da je ok pojacanje, jer ce na kraju Vujosh izvuci iz njega maximum i od njega napraviti igraca... :da: Al videcemo... treba dovesti jos nekoliko igraca posto ce i Palacio i Tripkovic otici verovatno... :da:

Mene interesira ko ce biti drugi centar, pre svega. Tripko mi nekako malo verovatno da ce da ide... Ne znam, pre svega, kome sve istiche ugovor ovog leta, zna li se? Nadam se pre svega da ce Novica i Tepic biti zadrzani, od mladjih.

Posted

Ja mislim da je cak sigurno da ce ostati Novica i Tepic i mislim da ce oni sledece sezone biti glavni igraci... :da: I cenim da ce sledece sezone Strahinja Milosevic imati znacajniju ulogu... :da:

Posted
a sto se tice ovog Veselog (:)), cenim da je ok pojacanje, jer ce na kraju Vujosh izvuci iz njega maximum i od njega napraviti igraca... :da: Al videcemo... treba dovesti jos nekoliko igraca posto ce i Palacio i Tripkovic otici verovatno... :da:

Tek sad vidim na shta se odnosi ovo "Veseli" :) Ladno se lik preziva tako.. :)

anyway...doveli smo Cheha... zashto ne Golubovica? Skeptichan sam...no videcemo..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...