Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aces High, опуштено, бре, биће следеће године разних Белгијанаца, Естонаца и Румуна у ФИБА купу, па ћете и ви некога победити...

Posted

ha ha................

kako duhovito.........................

Metal me smiruje....................trenutno slusam...........

A onog Marshala jebem li ga...................on me ubio koliko me iznervirao...............

Posted

Meni isto, dal kosarka ili fudbal...................

mada za fudbal se definitivno vise nerviram.............................

smirio sam se malo!!!!!!!!!!!!!!!!.......................

Posted
ubicemo Hemofarm................................

:)

Hemofarm – Crvena zvezda 98:68

(30:10, 27:15, 27:19, 14:24)

Joj.

A mene raduje: Partizan - Vojvodina 89:68 (14:20, 23:17, 30:20, 22:11)

'teo sam da idem ovo da gledam, ali bre umoran sam, a ovo pochinjalo u 9h, shto tako dockan? Al' dobro, ishao na Banat ak' nista drugo..

Posted

Па да, људи таман имали 15 минута да се спусте до Пионира. Капирам да је пар 48-ица наишло кад треба...

Posted

Наишло, наишло, ови моју су одмах са ЈНА отишли у Пионир, али кажу да је мало људи дошло са фудбала. Ишао бих и ја, али сам чекао буразера, вукли смо торбу чак са Војне академије, па не бисмо стигли и да је оставимо код мене у дому и да идемо на утакмицу.

Posted

Piiii... pa eto... cenim da ce Milosevic bar za nijansu biti bolji igrac sledece sezone... :da: I da ce biti mnogo korisniji... Podseca me na Jovana Koprivicu iz C.Zvezde... nadam se da ce on biti bolji... :da:

Posted
Није ли одговор логичан?

Pa dobro, moglo da bude prvo basket pa onda fudbal :da: Al' kap'ram..

Наишло, наишло, ови моју су одмах са ЈНА отишли у Пионир, али кажу да је мало људи дошло са фудбала. Ишао бих и ја, али сам чекао буразера, вукли смо торбу чак са Војне академије, па не бисмо стигли и да је оставимо код мене у дому и да идемо на утакмицу.

Kolega buduci grobar :):pivopije:

Posted
Pa dobro, moglo da bude prvo basket pa onda fudbal :da: Al' kap'ram..

Могло је, али јеби га... Јесте касно да се игра у девет у домаћој лиги...

Posted

Бре, није био у Нишу зато што може једино ту да игра, већ да би био најбољи играч наше лиге и да би се боље продао на крају сезоне.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...