Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da ce biti prava jebena shteta ako u finalu plej ofa ne budu bili FMP i Partizan. Najbolje ekipe trenutno. Ovo danas beshe odlichna tekma do circa polovine trece..a onda mashinerija proradila, doshli navijachi sa Karaburme, i krc. Milt - Tripko - Pekman. To kad proradi, shta da se trazi..josh Samardziski skoro nikakav doprinos nije imao...

Posted

Da je on bas losh, Dule bi ga dosad oterao... sigurno nesto planira sa njim da uradi... samo ceka pravi trenutak... a taj trenutak samo Dule zna... :da::D

Posted

Vlado igra u PAOKu?!

Nego, ta liga je chisti absurd..i ne znam chemu sluzi..da se razvija rumunski basket? I ovako ce nasha domaca liga da izgubi totalno smisao..shta, sad ce 10 ekipa da se bori za prvo mesto koje vodi u super ligu.

Nishta ja vishe ne kapiram.

Posted

E, decaci, treba mi pomoc!!

Jbt, ne mogu da se setim, a treba mi informacija... :confused:

Znaci scena je sledeca: gubimo, poslednja sekunda, Sasa Djordjevic sa pola terena u ocaju baca na kos i ole! Trojka! Pobedili smo! Ne secam se ni koja je godina, ni koje prvenstvo, ni protiv koga smo igrali, jedino znam da nije sa Hrvatskom! Nije!!

Sigurna sam bar u to! Nije sa linije trojke, nego sa pola terena!!

Ako iko prepoznaje ovaj oskudan opis nek mi posalje sta god zna na pm, mrzece me posle da trazim...

Aj budite od koristi... :pivopije:

Posted
Polako... docekace i on svojih 5 minuta... :da: Sledece sezone bi vec mogao da ima minutacu kao Vitkovac npr, mozda i vise... :da:

nisam siguran, ali dečko ima 25-26 godina kad će dočeka

Posted

Faustus@ Jbg, meni kad spomenesh u rechenici rechi "Sale" "trojka" "zadnja sekunda" u glavi jedno tekma sa 'rvatima i tekma sa Huventudom. Nishta vishe...

BTW Partizan odradi i Lajonse danas. U prvoj 1/4 primismo 25 poena, u celom drugom poluvremenu 28 poena. E shta ti je odbrana..

Posted

ал се цибона обрукала

није ми жао ич

сад је партизан светлосну годину испрад свих у нлб

хе хе хе

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...