Jump to content

Recommended Posts

Posted

Био сам на утакмици, на Д је и било људи, на Б, где сам ја био са екипом, максимално 50.

Да није било Тадије и глупог Елмедина можда бисмо и урадили нешто. Драгићевић је направио две техничке и један фаул над Новицом, промашио цео кош и на крају испустио лопту у контри 2 на 0. Елмедин на 6 разлике за Партизан у четвртом периоду шута са бацања као да је тројка, а не петица. Да је Раичевић раније преузео Пековића ко зна шта би било, пошто се једино он сетио да изађе испред њега, а не да га пушта да игра леђима као што су то радили Елмедин и Лекић.

Направио сам смећа као осталих четворо заједно, појео сам кило семенки. :)

Posted

Tesko je biti navijaz zljezde :)

Posted

Да знаш да јесте, за сто динара сам добио по фишекчић белих семенки и кикирикија, кокице, сунцокрет и Кока - колу ми је дала другарица. :)

Posted
Био сам на утакмици, на Д је и било људи, на Б, где сам ја био са екипом, максимално 50.

Да није било Тадије и глупог Елмедина можда бисмо и урадили нешто. Драгићевић је направио две техничке и један фаул над Новицом, промашио цео кош и на крају испустио лопту у контри 2 на 0. Елмедин на 6 разлике за Партизан у четвртом периоду шута са бацања као да је тројка, а не петица. Да је Раичевић раније преузео Пековића ко зна шта би било, пошто се једино он сетио да изађе испред њега, а не да га пушта да игра леђима као што су то радили Елмедин и Лекић.

Ne kapiram te vishe, sad si opet navijach Zvezde ili shta?

Tekma..nishta specijalno..igrano kol'ko treba again..u Zvezdi nema teorije da neko moze da zaustavi Peku.. Jedino ako povilene Kuk i Tadija u polufinalu pa mogu da iznenade..ali teshka vajda...

Lepo reche juche komentator, Partizana ce pre neko u polufinalu da dobije nego u finalu..

Posted
Да знаш да јесте, за сто динара сам добио по фишекчић белих семенки и кикирикија, кокице, сунцокрет и Кока - колу ми је дала другарица. :)

Препознали цигани и шиптари семенкари своје па ти дали попуст, а?

Posted
Ne kapiram te vishe, sad si opet navijach Zvezde ili shta?

Ма јок, типичан семенкар. Долазио ми је буразер, а и екипи из дома се ишло, па смо били да гледамо. Нисам певао песме, скакао и радовао се или туговао као прави навијачи. Не могу да навијам за више клубова, волим само један.

Препознали цигани и шиптари семенкари своје па ти дали попуст, а?

Какав попуст, много су скупе семенке испред хале. :)

Posted (edited)

Ma bilo koji "sport za zube i melem za stomak" je skup u picku materinu... jedna chasha bezalkoholnog piva ili koka-kole je 100-150 dinara chini mi se... a i da nesto gricnes jos, izadje te jos 100 dinara... 200-250 dinara da bi imao 3-4-5 minuta zanimacije... skupo... :) Svejedno, niko nas ne tera da grickamo, tako da ja grizem prste i nokte pred svaku utakmicu Partizana... :da:

Edited by Geozee
Posted

Е, јебачи, види се да сте зелени...

Ако већ морате да грицкате неки курац, купите га у некој од продавница "здраве хране", имате их на сваком ћошку. За 100 динџи може се пазари преко триста грама семенки (од бундеве, што би мандови рекли - белих). То је таман да траје целу текму...

Posted

Hahaha... pa ja ni ovako ni onako ne bi grickao to... samo kazem kako je u hali skupo... :) Uopste nije bitno dal cu da grickam ili ne... :D ne mogu da drzim visoko podignut shal, a i u isto vreme da grickam nesto... :D

Posted
Hahaha... pa ja ni ovako ni onako ne bi grickao to... samo kazem kako je u hali skupo... :) Uopste nije bitno dal cu da grickam ili ne... :D ne mogu da drzim visoko podignut shal, a i u isto vreme da grickam nesto... :D

Наравно, не купујеш грицкалице ако иде да навијаш, купујеш ако си са девојком/пријатељицом која не би баш на коп, гужва је, момци су пијани и штипкаће је за гузу... :)

Јеси скапирао да Куруз има више наших текми, него циганских у последње време. Кад год је џаба на ЈНА он иде... И на ову кошарку је отишао због нас, потписујем... :)

Posted (edited)

Cista kradja u trecoj cetrvrtin. Od kako su na vlasti partizani i demagog na celu, kosarka nam je u :seronja: Krah je i poceo sa njim.

Edited by Srle8
Posted
Cista kradja u trecoj cetrvrtin. Od kako su na vlasti partizani i demagog na celu, kosarka nam je u :seronja: Krah je i poceo sa njim.

ha

tvoje poznavanje kosarke je ravno moronu

Posted

Chekaj..ako je basket krenuo u 6 a mi do negde 4. chetvrtine dali manje od 50 poena..to znachi da nas il ubishe sa odbranom, ili nama uopshte ne ide napad.. Glupi RTS prenosi glupi propali fudbal...grrr...

Posted (edited)

U jbt, 'ladno izgubismo. Bacanja 10/23. Jebo 16 izgubljenih, nas bacanja unishtila :) Pobedjivali smo mi i sa vishe izgubljenih ove sezone..Blah, tek mi sad zao shto nije bilo prenosa...

A inache, ajd Zvezda shto jedva pobedi Lajonse, nego na komentarima na b92 prichaju da bilo 19 gledalaca :) Moze li ovo neko da potvrdi?!

sad vidim odakle taj info:

http://nsl.kosarka.co.yu/GameStatistic.aspx?pGameID=618

dakle, ne verujem :)

Edited by Angelystor
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...