Axeanosilas Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 A inache, ajd Zvezda shto jedva pobedi Lajonse, nego na komentarima na b92 prichaju da bilo 19 gledalaca Moze li ovo neko da potvrdi?! Пријатељу, то ће морати да питаш девојке играча и понеког члана фамилије. Нико други није био... :)
Geozee Posted May 29, 2008 Author Report Posted May 29, 2008 Pa dobro... znaju ljudi gde se igra kosarka, a gde ne...
kuruz Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 Јеси скапирао да Куруз има више наших текми, него циганских у последње време. Кад год је џаба на ЈНА он иде... И на ову кошарку је отишао због нас, потписујем... Већ рекох да ми је долазио буразер, па сам ишао највише због њега, а и због остале раје из дома која је ишла. На Звезду слабо идем, 'ем деру са ценама, 'ем нема шта да се види. Hahaha... pa on ne navija ni za koga ovde... On je za Man Utd... Наравно, домаће клубове гледам из чисте досаде. Не могу да навијам за више од једног клуба.
lemmy sixx Posted May 30, 2008 Report Posted May 30, 2008 A inache, ajd Zvezda shto jedva pobedi Lajonse, nego na komentarima na b92 prichaju da bilo 19 gledalaca Moze li ovo neko da potvrdi?! Ahahahaha. U subotu je na Spartaku bilo vise.
Angelystor Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Partizan - Borac 97:57 (26:13, 26:13, 27:16, 18:11) Vojvodina - Crvena zvezda 81:86 (16:24, 16:24, 28:20, 21:18) Daklem, Partizan-CZ FMP-Hemofarm polufinala. I kako razumem vec od utorka krece! Sad mi je jeben period zbog kolokvijuma i dva dana a i vishe izgubih zbog legasi festa, ali potrudicu se da odem u Pionir u utorak
Geozee Posted June 1, 2008 Author Report Posted June 1, 2008 Aham... bilo bi do jaja kad bi dali da bude besplatna karta... zasluzili su navijaci, a bila bi krcata hala...
Angelystor Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Izraelska košarka dobila je novog šampiona, ekipu Hapoel Holona.Gotovo nezamisliv epilog izraelskog šampionata vidjen je u „Nokia Areni“ u Tel Avivu gde je Amerikanac Malik Dikson 2 sekunde pre kraja finalnog meča sa Makabijem pogodio dvojku i doneo svom klubu istorijsku titulu. Holon (najbolje plasiran tim u regularnom delu sezone) je pobedio 73:72, a odluka čelnika izraelske lige da se standardni format u završnici promeni u F4, donosi rezultate, jer su mečevi završnog turnira i prošle i ove godine bili više nego dramatični. Ekipa Cvike Šerfa koja je igrala finale Evrolige, dobila je u polufinalu Bnei Hašaron sa 57:55. Prošle godine, Makabi je pobedio u finalu sa poenom razlike, i taj rezultat ocenjen je kao veliki neuspeh (tim je ostao bez kupa i F4), a Neven Spahija je dobio otkaz. Kakav uspeh je postigao hapoel Holon govori i činjenica da je Makabi iz Tel Aviva osvojio poslednjih 14 titula šampiona države, ukupno poslednjih 37 od 38 trofeja šampiona u Izraelu. Najefikasniji u ekipi Holona bio je Amerikanac Pi Džej Taker sa 18 poena, Dikson je ubacio 10. Znachi moguce je da Makabi ne bude shampion
vudun Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Joj, pročitao sam taj članak juče i nisam mog'o da verujem svojim očima. Jebali ih viteški templari, ako su pukli. I to dvostruko ove sezone, pa poslednjih godina sam stekao utisak da niko drugi ne može u budućnosti uzeti titulu izraelskog šampiona sem žutih. No, masonski klub na leto čeka veliko renoviranje - i opet, nažalost, ima da se žanju trofeji. Bravo za ovaj Hapoel, za koji do skora nisam čuo. Ima pun qrac svakojakih Hapoela u toj neevropskoj zemlji. A čini mi se i još pokoji Maccabi.
Angelystor Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 A najjacha fora je shto ce taj Hapoel da ga ispushi za EL jer kol'ko znam , Makabi ima onaj ugovor sa evroligom :Da; Najveca glupost..
Geozee Posted June 2, 2008 Author Report Posted June 2, 2008 Onda bi trebalo da imaju 2 predstavnika... totalno su glupi ti kriterijumi... Francuzi u EL ove sezone imali 2 predstavnika koja zajedno nisu mogli da saberu 5 pobeda, dok su Rusi imali jednog jedinog predstavnika... Totalna glupost...
Geozee Posted June 3, 2008 Author Report Posted June 3, 2008 Ja ono ne mogu zvati derbijem... Previse lako...
Axeanosilas Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Шта, био дерби? Нисам гледао, резултат се унапред зна.
fiction Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Partizan je zasluženo pobedio. Sad, bez obzira da li je bilo jedan ili 20 razlike, tek je 1:0 za njih i mislim da imamo prostora da jurimo treću utakmicu. Rival je večeras nametnuo svoj kvalitet, a mi treba da se konsolidujemo. BORBA SE NASTAVLJA", rekao je Škobalj. nema se tu sta dodati
Angelystor Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Nisam gledao ni na tvu ovog puta, fax me gazi ove nedelje. Valjda cu barem u petka uspeti da odgledam (oept barem na tvu) drugu polufinalnu. Sada je drugu CZ domacin? Je l' josh uvek imaju onaj trip "na nashe tekme ulaze samo ljudi sa sezonskim"?
Geozee Posted June 4, 2008 Author Report Posted June 4, 2008 Aha... valjda... al svejedno i da nemaju taj trip, na utakmicu bi samo oni dosli...
Мајор Гашпар Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Kako me je iznervirao Palasio sa onim svojim akcijama. Jebene crncuge zeljne dokazivanja. Kao, hoce da pokaze da je bolji igrac od Kuka. 3 uzastopna napada je usrao...sreca pa smo imali veliku prednost.
Geozee Posted June 5, 2008 Author Report Posted June 5, 2008 :) Jebiga... obojica umeju da useru onako muski...
Recommended Posts