Hail Metal Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Bravo bravo,Partizane bravoo bravooo, veoma kvalitetna utakmica,nema veze pustice nas Zelimir u Atini da dobijemo
Мајор Гашпар Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Pa, da...Zelimir je nas covek. Obezbedice plasman u drugi krug do sledece i utakmice..i ponovo cemo da pobedimo u Atini.
Geozee Posted November 8, 2007 Author Report Posted November 8, 2007 Novica je veliki covek... rasplakao se pred kamerama kad je davao interview... a onda sam i ja... On je veliki covek... nemoj se potresati Novice... ti si veliki covek... AJMO CRNO-BELI!!!
Hatebreeder Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Novica je veliki covek... rasplakao se pred kamerama kad je davao interview... a onda sam i ja... On je veliki covek... nemoj se potresati Novice... ti si veliki covek... AJMO CRNO-BELI!!! sad kad bude prochitao ovo shto si mu napisao bice mu mnogo lakshe...
Џрк Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 HAHAHAHA, kakva emo gej izjava. Novica je gay, a i mechanical
Geozee Posted November 8, 2007 Author Report Posted November 8, 2007 Ja sam emo... Cut my wrists and black my eyes...
Angelystor Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 I'm with emo. But only if they wear black and white. And they are not goths.
Geozee Posted November 9, 2007 Author Report Posted November 9, 2007 Hvala... jebiga... bas sam se sjebo kad sam ga video... jos kad je rekao: "Pogodicu sledeci put, obecavam"... On je VELIKI COVEK! A ne onaj vas jebeni Gurovic, koji folira plach... Glupi cigani... svi su isti... samo da zadobiju poverenje navijaca...
Angelystor Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Kad reche Gurovic...lik nastavlja po starom. Sinoc u evroligi sutao trojke 0/7
Geozee Posted November 10, 2007 Author Report Posted November 10, 2007 kad ides na lecenje? Evo oces sad da odem? Kad reche Gurovic...lik nastavlja po starom. Sinoc u evroligi sutao trojke 0/7 Cigan...
Hail Metal Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 sve u kurac Partizan je sampion , dobro sto nisam gledao,jos jedna infarkt zavrsnica.
Angelystor Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Ja ne'm HRT pa ne'm ni de..ali extra! Drugi put zaredom ih dobijamo kod njih! Sledeci je Real!
Мајор Гашпар Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Samo da ove pobede u Zagrebu predju u naviku. Svaka cast!
Geozee Posted November 12, 2007 Author Report Posted November 12, 2007 Mukotrpna, ali i beznacajna utakmica... gubimo od Reala...
Мајор Гашпар Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Mačvan ide iz FMP-a? Milan Mačvan, talentovani košarkaš FMP-a i srpski reprezentativac mogao bi za koji dan da napusti tim iz Železnika. Naime, prema pravilu FIBA igrač sa navršenih 18 godina ne mora da potpiše profesionalni ugovor sa matičnim klubom, a za promenu sredine u Srbiji novi klub treba da uplati propisano obeštećenje od 150.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti), dok bi za odlazak u inostranstvo obeštećenje bilo stvar dogovora dva kluba. "Još ništa nije poznato. Razgovori sa mnogim klubovima su u toku i još uvek ništa nije definitivno. Kako stvari stoje rastanak je izvestan. Ako govorimo o procentima onda je to 99 odsto. Interesovanje su pokazali svi naši klubovi, kao i vodeći timovi Evrope što je i normalno, s obzirom na Mačvanovu reputaciju", kaže Goran Savić, direktor agencije "Fejm" koja zastupa Mačvana. Krilni centar u petak slavi 18. rođendan, pa bi do kraja nedelje trebalo da bude poznato gde će Mačvan nastaviti karijeru. U prethodnim danima, govorilo se o sigurnom prelasku talentovanog košarkaša u Partizan Igokeu. Milan Mačvan je najkorisniji igrač Svetskog juniorskog prvenstva održanog ove godine u Novom Sadu. Prethodnog leta osvojio je zlatne medalje na prvenstvima Sveta i Evrope. ----------------------------------- Dace Bog da ga Partizan dovede. Najveci talenat u Evropi.
Angelystor Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Tako je! Treba nam josh neko jak na centarskim pozicijama. Ja sam skapirao zasto je ubogi Vranes doveden - da ima Pekovic visokog partnera za treninge i da vezba shut...logichno.
Мајор Гашпар Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Naravno, naravno...Vranes je + dobro odigrao protiv Cibone. Imao 5 bitnih blokada.
Geozee Posted November 14, 2007 Author Report Posted November 14, 2007 Sto jes, jes... za nijansu se poboljsao... kad bi makar samo 6 poena po utakmici imao, bilo bi sjajno...
Мајор Гашпар Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Izgubismo sinoc..kasno se probudise. A trojku Buloka sa 8,5 m u poslednjim sekundama napada ne bih komentarisa.
Angelystor Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Ja sam gledao prvih 15 minuta, pa otishao na Defformera. A i bolje da nisam gledao, onih 15 minuta sam se nervirao kao blesav. Bore se kao lavovi jebote a 6-7 otvorenih shuteva promashe, i to uglavnom trojki...znachi sunce ti bem kad nijedna da udje!!!! Ali dobro..kakav jeben raspored na pocetku ovih 2-2 je kraljevski! Al sledece nedelje bi morali da biju Romu zarad daljeg opstanka... +++ Košarkaši Prokoma su u četvrtom kolu Evrolige ostvarili prvu pobedu i to bez Milana Gurovića koji zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima u Bolonji. ovo dovoljno govori koliko Milanche znachi u toj ekipi
Recommended Posts