Jump to content

Recommended Posts

Posted

Košarkaški klub Crvena zvezda u petak je domaćin druge utakmice polufinala plej-ofa Swisslion košarkaške Superlige Srbije u kojoj će dočekati ekipu Partizana Igokee. Utakmica počinje u 18 časova, uz direktan prenos na RTS-u.

Poput Partizana u prvoj utakmici polufinala plej-ofa i Crvena zvezda je donela odluku da za ovaj duel ne prodaje pojedinačne ulaznice, pre svega kako bi se ispunila Zakonska obaveza smanjivanja kapaciteta i garantovanja bezbednosti za sve učesnike utakmice.

Ulaz u halu biće omogućen samo vlasnicima godišnjih karata košarkaškog kluba Crvena zvezda za tekuću sezonu.

Vrata hale Pionir biće otvorena za sve posetioce u 16 časova.

Košarkaški klub „Crvena zvezda“ poziva sve posetioce utakmice protiv Partizana da fer navijanjem doprinesu stvaranju sportske atmosfere.

Posted

Po meni je najveci biser procenjivanje buducnosti igraca."Strucnjaci" iz Crvene Zvezde su okarakterisali Djordjevica,Tarlaca i Stojakovica kao neperspektivne i sutnuli ih.Za to nije potreban komentar.Sve sam strucnjak do strucnjaka.

Posted

Jebote, bas su zeleli tu pobedu... zaista su dali sve od sebe, ginuli... al jednostavno nemaju kvalitet... svaka cast Crvenoj Zvezdi... :pivopije: posteno i fer su se borili...

Posted
Djordjevica ja mislim nisu shutnuli, vec su se klali Partizan i Zvezda oko njega, pa je zvezda digla ruke od kupovine... :da:

... зато што су проценили да није претерано перспективан играч.

Posted
2-0 , lagano , nisam gledao drugu utakmicu , ali po svemu sudeci isti scenario kao i na poslednjih 15-tak derbija :)

Gledah ja od druge chetvrtine. Nishta novo, ma koliko zvuchalo otrcano, dodushe posle one serije Kuka 8-0 pomislih "opa, sad ce biti gusto", kad kita. Polupao Dule shamare i rekao "daj bre koji vam je kurac"..

Vecheras dobijamo za finalistu, navijam da to bude FMP!

Posted

Nekadašnji kapiten Partizana i bivši reprezentativac naše zemlje Miroslav Berić odlučio je da završi profesionalnu karijeru.

Berić je sa puno uspeha nosio dres Partizana, Taukeramike, Skavolinija, Žalgirisa, Azovmaša...a sa reprezentacijom je osvojio dve zlatne medalje na Evropskim prvenstvima u Atini 1995 i Barseloni 1997 godine. Najsjajnije odličje ima i sa Svetskog prvenstva u Atini 1998 godine kao i srebro iz Atlante sa Olimpijskih igraga 1996. godine.

Kralj!

Jedna od vechnih slika iz Ksha mi je kada sam gledao Partizan protiv Buducnosti u Hali Sportova, Beric izashao medj' prvima na zagrevanje, i samo gledam lika kako puni kosh, bocno je circa 12 trojki bez promashaja.

Legenda!

Posted
... зато што су проценили да није претерано перспективан играч.

Sjajna procena,nema sta. :da: Strucnjaci.

Posted

Prva utakmica finala Swisslion Superlige će se odigrati u dvorani Pionir u četvrtak, 12. 06. 2008. godine sa počekom u 20h.

Napomena: TV prenos će biti na RTS 2.

Prodaja ulaznica:

Ulaz na tribine će biti slobodan.

+++++

Bravo Partizan! : )

i konachno:

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković objavio je širispisak igrača koje je pozvao na pripreme tima za kvalifikacije za EP. Ivković je pozvao sledeće igrače: Miloša Vujanića, Bojana Popovića, Stefana Markovića, Miloša Teodosića, Milenka Tepića, Uroša Tripkovića, Dušana Kecmana, Bojana Krstovića, Branka Cvetkovića, Vuka Radivojevića, Novicu Veličkovića, Zorana Ercega, Tadiju Dragićevića, Ivana Radenovića, Nenada Krstića, Darka Miličića, Kostu Perovića, Bobana Marjanovića i Luku Bogdanovića.

Heh, ladno nema Rakochevica, kapiram da ce Zvezdashi zestoko da zamere :)

Posted

Ćorav si, ima Krstića. ;)

Odličan spisak. Nema nabeđenih igrača, fina, mlada reprezentacija, čitam ove komentare na B92 sajtu i smejem se ovim šabanima. Kakav Jarić, kakav Rakočević bre? Radmanović? Gubite se. Oni nam uopšte ne trebaju ako želimo da imamo neku igru. Možda jedino Stojaković, ali to je to. Krstović može dobiti super ulogu u reprezentaciji jer igra veoma dobru odbranu, a solidan je i napadač. Drago mi je što se Vujanić vraća u reprezentaciju, jedino mi je nelogičan izbor Luke Bogdanovića, ali Duda zna šta radi.

Posted
Ćorav si, ima Krstića. ;)

Vidi stvarno... :) Hvala! :pivopije:

Odličan spisak. Nema nabeđenih igrača, fina, mlada reprezentacija

Hm... Milichic? :angry: Kako ga mrziiiiiim? Kako moze da ga zove u reprezentaciju posle onoga?

Posted

Jebi ga, koliko god on bio drčan i sve, treba da bude u reprezentaciji, jer ne može da se ponaša isto kod Moke i kod Dude, a i realno gledano on i Krstić treba da budu glavni u reketu kod nas. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...