Baal Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Oni su malo više stariji nego Miličić. A i za Miličića ima nade da se sredi, dok za ove ostale nikako.
fiction Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Odlican spisak! Za kvalifikacije i vise nego dovoljno. Pozvace on Pavlovica,Radmanovica pa i Stojakovica za EP 09.Rakocevic nam ne treba svakako. Drago mi je za Kecmana.Sjecam se da smo raspravljali hoce li dobit poziv ili ne
Geozee Posted June 10, 2008 Author Report Posted June 10, 2008 Po onome sto je uradio Milicic, sve mislim da je beznadezan...
Axeanosilas Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Не треба нико више, за који ће нам Ракочевић, само да продаје лопте безвезе. Вујанић је довољан. Што се тиче Стојаковића и Марка "са Лимом сам, али је не јебем јербо се она неће јебати до брака, па морам да карам курве кад дођем у Србију и због тога пропуштам све тренинге" Јарића за који ће нам. Једино кад би Миличић играо било би ОК, и Крстић...
Hamsun Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Omar Kuk dobio crnogorsko državljanstvo... zemljo, otvori se...
Hamsun Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Ima ona emigrantska, "Crnci i Crnogorci", neka mu je ona za početak...
sabre Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 brate, vujanic vam je dobar koji vec par godina ne moze da se sastavi a rakocevic vam ne valja, alo, probudite se grobari.
Axeanosilas Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Теодосић, на њега сам мислио, а пребацих се на Вујанића. Не знам чак ни где игра...
Angelystor Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=303089 Blah, a ponadah se da cemo uspeti da ga zadrzimo. Sad opet treba da trazimo pleja..
El Karnisero Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 kakav Rakočević bre? Krstović može dobiti super ulogu u reprezentaciji jer igra veoma dobru odbranu, a solidan je i napadač. Drago mi je što se Vujanić vraća u reprezentaciju, jedino mi je nelogičan izbor Luke Bogdanovića, ali Duda zna šta radi. Sta fali Rakocevicu? KRSTOVIC?E akop smo docekali da nam takvi igraci igraju u reprezentaciji... Vujanic?To je onaj sto svake sezone pola iste provede u bolnici? Odlican spisak! Za kvalifikacije i vise nego dovoljno. Pozvace on Pavlovica,Radmanovica pa i Stojakovica za EP 09.Rakocevic nam ne treba svakako. Drago mi je za Kecmana.Sjecam se da smo raspravljali hoce li dobit poziv ili ne Slatki mali Grobari.Rakocevic je kriv za sve. brate, vujanic vam je dobar koji vec par godina ne moze da se sastavi a rakocevic vam ne valja, alo, probudite se grobari. Ma Grobari su uvek takvi.Kad smo ga popusili u kvalifikacijama za EP(fudbal) krivci su bili Stojkovic,Jankovic,Stankovic... Uvek su pristrasni.
Baal Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Sta fali Rakocevicu? Fali mu to što nije plej, a uvek igra pleja. Plej mora da razigrava ekipu, a ne samo sebe. I ne treba nam pored Teodosića i Vujanića. KRSTOVIC?E akop smo docekali da nam takvi igraci igraju u reprezentaciji... To što ti ne primećuješ igru Krstovića to je tvoj problem. Na utakmici se on ne vidi, ali kada pogledaš statistiku na kraju vidiš koliko je uradio za svoju ekipu. Pravi timski igrač, snažan defanzivac i dobar napadač. Nemoj pričati o nečemu što ne razumeš. Isto su tako pričali i za Veličkovića, pa je dečko odlično odigrao prvenstvo. Vujanic?To je onaj sto svake sezone pola iste provede u bolnici? Opet ne pratiš. Šta da ti radim, pogledaj malo po internetu. Slatki mali Grobari.Rakocevic je kriv za sve. Ovo je čist tvoj kompleks. Niko nije rekao da je "Rakočević kriv za sve", već da nije potreban reprezentaciji. Ponašaš se kao da sam rekao da nam samo on nije potreban. Ne, treba se zahvaliti Jariću, Radmanoviću, Rakočeviću, Guroviću na saradnji i više ih nikada ne pozvati u reprezentaciju. Ma Grobari su uvek takvi.Kad smo ga popusili u kvalifikacijama za EP(fudbal) krivci su bili Stojkovic,Jankovic,Stankovic... Uvek su pristrasni. Nemoj da generalizuješ, loše ti ide. A ti nisi pristrasan što se tiče Rakočevića? Ili ovo što si rekao za Vujanića, drugačije bi pričao da je igrao samo u Zvezdi, a da nije posle prešao u Partizan (i tamo se razvio kao igrač, btw).
El Karnisero Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 1-Fali mu to što nije plej, a uvek igra pleja. Plej mora da razigrava ekipu, a ne samo sebe. I ne treba nam pored Teodosića i Vujanića. 2-To što ti ne primećuješ igru Krstovića to je tvoj problem. Na utakmici se on ne vidi, ali kada pogledaš statistiku na kraju vidiš koliko je uradio za svoju ekipu. Pravi timski igrač, snažan defanzivac i dobar napadač. Nemoj pričati o nečemu što ne razumeš. Isto su tako pričali i za Veličkovića, pa je dečko odlično odigrao prvenstvo. 3-Opet ne pratiš. Šta da ti radim, pogledaj malo po internetu. 4-Ovo je čist tvoj kompleks. Niko nije rekao da je "Rakočević kriv za sve", već da nije potreban reprezentaciji. Ponašaš se kao da sam rekao da nam samo on nije potreban. Ne, treba se zahvaliti Jariću, Radmanoviću, Rakočeviću, Guroviću na saradnji i više ih nikada ne pozvati u reprezentaciju. 5-Nemoj da generalizuješ, loše ti ide. A ti nisi pristrasan što se tiče Rakočevića? Ili ovo što si rekao za Vujanića, drugačije bi pričao da je igrao samo u Zvezdi, a da nije posle prešao u Partizan (i tamo se razvio kao igrač, btw). 1-Realno Teodosic je tu ubedljivo najbolji.Vujanic nije onaj stari,Rakocevic je u dobroj formi,mada je mnogo bolji na dvojci. 2-Krstovic nije igrac koji je dorastao reprezentaciji.Sto se tice Velickovica,odlicno jue odigrao ovu sezonu i zasluzio je poziv. 3-Vujanica muci povreda(ili povrede) vec par godina,nije ono sto je nekad bio. 4-Nije moj nego vas(grobarski).Cinjenica da vam je Vujanic bolji od Rakocevica to dokazuje. 5-To je tako,pa ti vidi.Uvek sam pristrasan sto se tice Rakocevica jer sam uz njega zavoleo kosarku kao klinja,ali realno on je vise nefgo zasluzio mesto u reprezentaciji.Vujanic je NEKADA bio opasan igrac,a sada je potrosen.Ne kazem da ga ne treba pozvati ali nam se igra ne moze bazirati na njemu. I u pravu si mrzim Vujanica kao sto mrzim i Gurovica,Bakica,Vitkovca,Bogdanovica...
Baal Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 1. Što se tiče Teodosića smo saglasni. I što se tiče toga da je Rakočević bolji na dvojci, tačnije on i jeste dvojka, a ne kec. 2. Kažem ti da su to rekli i za Veličkovića prošle godine pred prvenstvo. Vreme će pokazati da li sam u pravu ili ne. 3. Mislim da se Vujanić oporavio totalno (sada je beše u Dinamu). 4. Vujanić JESTE bolji od Rakočevića na poziciji 1. A na toj poziciji bi Rakočević i igrao u reprezentaciji da je pozvan što opet dovodi do toga da je Vujanić bolji od Rakočevića jerbo bolje igra na toj poziciji na kojoj bi Rakoč igrao. I da se razumemo, ne mrzim Rakočevića uopšte. 5. Pročitaj po 4. tu sam sve napisao.
El Karnisero Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 1-Znaci Teodosic kec. 2-Samo da ga ne ponese zelja za parama pa da se upropasti u Americi. 3-U Dinamu je,ali je sve to debelo ostavilo traga na njegovu igru. 4-Pojma nemam.Ali znam da ni Vujanic nije bas idealan.Sto se mene tice Teodosic 35 minuta. 5-Samo jos jednom da naglasim da mrzim SVE PICKE koje su presle iz Zvezde u Partizan i obrnuto.Vujanica najvise,pa posle Gurovica i Bogdanovica... A sta je sa Perovicem?Jel' u GS.u ili su i njega poslali u razvojnu ligu?
Baal Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Kol'ko se sećam bio je u razvojnoj ligi... On je mentol, ali stvarno. Taman je počeo da napreduje u Partizanu i ode u NBA da stagnira i da se upropasti?! Koliki mozak treba da imaš za to, da mi je znati..
Geozee Posted June 12, 2008 Author Report Posted June 12, 2008 Pa on nema mozga... Video sam ga u Krushevcu posle utakmice Napredak - Partizan... doslo mi je da ga pitam: "Dal si ti choveche normalan?"... al dobro... da on nije otisao, Pekovic verovatno ne bi bio ovo sto je sada...
Angelystor Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Mene kisha zaustavi..jebiga, govno sam. Svaka chast navijachima, k'o na evroligashkoj tekmi, ceo mech navijanje!! dva basket transfera znachajna za nas: http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=303481 http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=303487 FMP opet ostade bez kljuchnog igracha..
Geozee Posted June 13, 2008 Author Report Posted June 13, 2008 Mrzim FMP jer je mnoooogo talenata upropastio... Ne mogu tako mlade da ih prodaju velikim klubovima... Teodosic je vec propao, a Erceg je krenuo njegovim putem... to se sve desava jer ih ne salju u Partizan na "specijalizaciju"... Samo gledaju kako da zarade... picka im materina...
sabre Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 (edited) ma ajde bezi bre, jel na specijalizaciju kao npr. luku bogdanovica? i od njega ste napravili igraca. sacuvaj boze srpsku kosarku vase "dominacije" svi treba da prave igrace za vas, jel, ma mars u kurac bre Edited June 13, 2008 by sabre
Baal Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Luka Bogdanović je i sam imao neki problem u glavi. Al' nema veze. Ko pravi igrače za nas? Ja ne znam kog ste vi igrača razvili do kraja u poslednjih ne znam ni sam koliko godina. Mislim, mogu da uzmem za primer Vraneša, nije on nešto posebno napredovao kod nas, ali pogledaj kako je igrao kod vas, a kako igra kod nas. Zašto? Zato što Dule zna da napravi igrača. Vujanić? Misliš da se kod vas razvio? Jeste malo sutra, zna se gde je on najbolje igrao i gde se najviše razvijao. Peković? Ne slažem se da treba da se šalje kod nas na "specijalizaciju", ali se isto tako ne slažem da treba da se prodaju neki igrači da bi se napravio prostor za tatine sinove (Čović).
sabre Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 (edited) Luka Bogdanović je i sam imao neki problem u glavi. Al' nema veze. Ko pravi igrače za nas? Ja ne znam kog ste vi igrača razvili do kraja u poslednjih ne znam ni sam koliko godina. Mislim, mogu da uzmem za primer Vraneša, nije on nešto posebno napredovao kod nas, ali pogledaj kako je igrao kod vas, a kako igra kod nas. Zašto? Zato što Dule zna da napravi igrača. Vujanić? Misliš da se kod vas razvio? Jeste malo sutra, zna se gde je on najbolje igrao i gde se najviše razvijao. Peković? Ne slažem se da treba da se šalje kod nas na "specijalizaciju", ali se isto tako ne slažem da treba da se prodaju neki igrači da bi se napravio prostor za tatine sinove (Čović). ovo je sve uglavnom tacno, ali geozee je ljut na fmp sto ne prodaju svoje najbolje igrace partizanu, mislim alo... tj sto ih "ne salju", verovatno treba i dzabe da ih daju, ili ako nista ispod cene Edited June 13, 2008 by sabre
Baal Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 A, pa to ne opravdavam. Oni isto imaju super školu, moraju da zadrže te igrače duže, Teodosić je morao bar još jednu sezonu da odigra u FMP-u pa da ide dalje.
Geozee Posted June 13, 2008 Author Report Posted June 13, 2008 ovo je sve uglavnom tacno, ali geozee je ljut na fmp sto ne prodaju svoje najbolje igrace partizanu, mislim alo... tj sto ih "ne salju", verovatno treba i dzabe da ih daju, ili ako nista ispod cene Nisam ljut zato sto ne salje... nego sto je javno rekao da nece prodavati igrace Partizanu... e to me ljuti... zato sto je ciganska picketina koja misli na kesh samo i koja nam unistava kosarku... da vidimo kako ce sina da proda mater li mu jebem... samo to cekam...
Recommended Posts