Jump to content

Recommended Posts

Posted

pazi, sasvim je racionalna i uobicajena politika kluba da ne prodaje svoje najbolje igrace klubovima koji su im protivnici za trofeje u domacim takmicenjima, i sa kojima igraju 10 puta u sezoni...

kao sto npr. butorovic nije hteo da proda kacara zvezdi.

cesto postoji cak i takva klauzula u ugovoru, dakle nije covic izmislio toplu vodu...

Posted (edited)

Jaric 9, Drobnjak, Divac 3, Vujanic 7, Tomasevic 6, Gurovic 3, Bodiroga 27, Koturovic 3, Cabarkapa, Rakocevic, Stojakovic 26.\

Mrzelo me da uklanjam date poene... :)

Edited by Geozee
Posted

Izgubi Partizan... znao sam da ce tako biti... :( Nadam se da cemo makar ove godine slaviti titulu u Pioniru... sve ove godine na gostovanjima osvajamo titule... :(

Posted
Izgubi Partizan... znao sam da ce tako biti... :( Nadam se da cemo makar ove godine slaviti titulu u Pioniru... sve ove godine na gostovanjima osvajamo titule... :(

Ja sam se nadao takodjer konahcnoj proslavi titule u pioniru..zadnji put kada je to bilo je kada se Miloje oprostio od ekipe, i to pred praznom dvoranom :( Tuznosrecna slika..

Tako da se nadam da ce Hemofarm da nas dobije i u 4. tekmi, chisto da moze Pionir da eksplodira ljudski 20tog :D

A ovu drugu tekmu sam pratio preko lajvskora na b92..mrzelo me da chekam na rts2 snimak vechernji mrtav sam bio..

Posted
Ma да, 'оће то...

sto, pa razbili su ih sinoc. a pricali su da ce biti laganih 3:0 za njih.

Ajmo dule ko je krao...

(..., 14. jun 2008 21:08)

Inspektore Vujoševiću, ko je osumnjičen u ovom gnusnom zločinu?

Da li je ovo organizovani udar podzemlja ili tek nekontrolisan potez neodgovornog sudije?

Očekujem odgovor na konferenciji za štampu, nemojte me izneveriti.

(beli cigan, 14. jun 2008 21:24)

Posle poziva navijaca ( na linch ) Dule Vujosevic poziva i predsednika Partizana Predraga Danilovica da poseti sudijsku svlacionicu i preispita sudije ( na njima poznat nacin ) kako je PArtizan smeo da izgubi.

(Boki, 14. jun 2008 21:20)

Posted (edited)
Sabre tebra, shto izvlachish stvari iz konteksta.

Dule je lepo rekao da je Hemofarm zasluzeno dobio tekmu.

pa ne izvlacim ja, to su komentari ljudi, citati, eno ga link, i to PRE konferencije za stampu posle druge utakmice, i odnose se na onaj SRAMAN govor vujosevica posle prve utakmice, o "podzemnim udarima" itd.

tj ne samo na tu njegovu izjavu nego je to njegova prica godinama unazad, uvek kad se izgubi (a od sad izgleda - i kad se pobedi?) krive su sudije i belosvetska zavera protiv partizana i njega licno.

Edited by sabre
Posted (edited)

Sabre@Iskreno, ja ne znam celu prichu, ne znash ni ti, ne znaju ni slepci na B92, ali bitno da svi seru, bitno da srpski narod uvek sere. Partizan jeste svima dosadio. Tj. svima osim nama, grobarima jel'te, da me neko ne shvati pogreshno. Zato ce sada Dule shta god da kaze/uradio odma' sve strane protivnichke da se stushte na njega kao demona. Vidim u komentarima nasladuju se shto smo izgubili, dobro pa ste imali puno prilika ove sezone da se radujete tako nechemu. A i u stvari to nisu fanovi Hemofarma, ja ne znam da li Hemofarm i FMP uopshte imaju fanova? No sad sam otishao negde drugde.. Dule je normalno da vrshi pritisak na sudije tokom tekme, to svaki trener radi, a ako nije zadovoljan sudjenjem kaze to posle.

Edited by Angelystor
Posted

:)

pa naravno da ne prica bezveze jebote, niko nije ni rekao da prica bezveze

naravno da prica to sa jasnim ciljem

ja bih kod nas zbog takvih kao sto je on uveo kazne na komentarisanje sudjenja i slicne stvari

kazna suspenzijom pa ti komentarisi bato "podzemne udare". i to u sred finalne serije, bas tad, eto, do juce nisi znao, bas si sad saznao za to..

ili izvoli iznesi dokaze. nemas ih? ma daj, nije moguce da ih nemas...

ili bih ga pozvao da da izjavu pred nadleznim organom pa da se stvar ispita.

ali da on ovo godinama prica bez ikakvih posledica i bez ikakvih dokaza ili bar indicija, a pritom su oni ti koju tuku i gepekuju sudije i salju ih na letovanje, pritom su oni ti ciji je do juce bio ceo savez, mislim, alo... stvarno podmuklo i prepredeno. povraca mi se.

Posted (edited)

:)

ali ne smaram ga ja nego dule..

pricama o podzemnim udarima...

Edited by sabre
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...