Geozee Posted June 19, 2008 Author Report Posted June 19, 2008 Zasluzeno osvojeno... Ima mnoooogo igraca koji mogu da budu dovedeni za dzabe... jesu stariji, al dovoljno da i sledece sezone napravimo neki rezultat... Milojevic, House, Drobnjak, Tomasevic, Scepanovic + jos neki mladi igrac da se dovede iz Hemofarma ili iz Zvezde cak: Markovic, Bozovic, Macvan, Kikanovic... ima se para ja mislim od prodaje Pekovica i Palasija, pa cemo sad videti kolko se krade, a kolko ulaze u tim... Izgubio sam poverenje od onog puta kad su Divac i Danilovic prodali sve igrace, uzeli pare i otisli iz kluba, a Partizan je morao da spadne na igrace tipa Materic, Milosavljevic... Sad ce se sve pokazati...
Grob Bez Dna Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 cekaj, bre, zar nije milIsavljevic?ako mislimo na istog
Geozee Posted June 19, 2008 Author Report Posted June 19, 2008 Hmm... pa moguce je da sam ja pogresio... DAvno je to bilo, a meni je pamcenje istrulilo... Evo gledam sad, Pekovic i Velickovic se ubishe od plakanja... Carevi...
Grob Bez Dna Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 izlapeo si evo, bjelica i on potpisase neki dan za l. ritas
Geozee Posted June 19, 2008 Author Report Posted June 19, 2008 Hahaha... na sta su spali... imali su sjajnu sezonu a sad doveli dve izduvane lule (iako je taj Bjelica jos mlad kolko mi se cini)...
Мајор Гашпар Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Milisaveljevic je imao solidnu sezonu u Grckoj...imao je oko 13 poena po utakmici. Pre toga je solidno igrao i u Fra.. Jedino sto ga jebe su godine.
Grob Bez Dna Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 da, pa posle u play off-u 18,5 poena prosek.
Geozee Posted June 19, 2008 Author Report Posted June 19, 2008 Eh... ma nikad on nije bio neki igrac... uzasno je spor bio... tj. i sada je...
Мајор Гашпар Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Pa, i ja kazem..prosek. Jedne godine je bio MVP lige, pa onda presa u Partizan gde je odigrao bledo...
Geozee Posted June 19, 2008 Author Report Posted June 19, 2008 Igrac koji tako promenljivo igra, ne moze da bude dobar igrac...
Hail Metal Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 kakve su te melodije italijanske himne od strane grobara , jeste himna prelepa , ali je trulo mnogo , i te majice italije , ostavite to bre za momke sa severa ...
kuruz Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Sabre@Iskreno, ja ne znam celu prichu, ne znash ni ti, ne znaju ni slepci na B92, ali bitno da svi seru, bitno da srpski narod uvek sere. Колега, што одма' по српском народу? Вујошевић увек кења по судијама и прича о заверама, то сви знају.
Angelystor Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 NIM. http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=304395 Garbahosa car. Svaka mu chast za ovaj potez Jos jedan beg iz NBA..Navaro u Barsi.
kuruz Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Итекако је "important message", највише од свега ме нервира је кад неко кења по Србима без разлога...
kuruz Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Ja рек'о not important message, знам за то значење, а и за оно да "nim, nim, nim, nim..." значи одговор на нешто што се сматра глупим и недовољно вредним да би се коментарисало. Но, ни то што си ти мислио није далеко од ових значења... Ал' главно је да кењаш без разлога.
Angelystor Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 (edited) Kenjam, boli me kurac, jok cu da gledam za svaki post da ne uvredim nekog. edit: E alal ti kurac za avatar, ultimate faggotry :) Edited June 20, 2008 by Angelystor
kuruz Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 (edited) Марш, култна песма. Вређаш цео народ... Edited June 20, 2008 by Куруз Фердинанд
Angelystor Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Izvinjavam se srpskom narodu za bol koji im je moj post naneo, nadam se da nece ovaj vid interenet bullyinga shvatiti preozbiljno i uchini neshto uzasno sebi.
Geozee Posted June 21, 2008 Author Report Posted June 21, 2008 Partizan je zainteresovan za Omrija Kaspija... :S Brate ako njega dovedemo, nemam reci... on je mnooogo dobar igrac i igrao je sad u final 4 eurolige u Makabiju... to je onaj sto kad udje, Makabi krene da puni... davao je 11,5 poena za Makabi i ima 19 godina... :S Nadam se da je istina jer sam se primio ko baba na penziju...
Grob Bez Dna Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 i ja isto... jos onaj jordan ako dodje!
Angelystor Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Partizan je zainteresovan za Omrija Kaspija... :S Brate ako njega dovedemo, nemam reci... on je mnooogo dobar igrac i igrao je sad u final 4 eurolige u Makabiju... to je onaj sto kad udje, Makabi krene da puni... davao je 11,5 poena za Makabi i ima 19 godina... :S Nadam se da je istina jer sam se primio ko baba na penziju... Ne seri! To bi bio vrh..mada ne znam.. Makabi vec ostao bez Vujchica (Olimpijakos).. Mozda bash zele da renoviraju ekipu. A i ne znam odakle nama kinta za njega..
Grob Bez Dna Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 hm, spominju jahovica o5... i rasu nesterovica :)
Recommended Posts