Angelystor Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Rasha cale! Ljudi prestanite da me lozite jebo vas otac
Angelystor Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 A u istom tom tekstu pricha Danilovic da nemamo kintu..ne verujem tim b92 komentarima, tu sam pre svashta chitao, obistini se 1% od tih pricha. Ja se samo nadam da cemo morati da prodajemo Tepica ili Velichkovica npr. da bi pokrivali troshkove..a ako dovedemo opet neko dobro strano pojachanje, onda bre extra..
Grob Bez Dna Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 mislis, da necemo morati da prodajemo tepica ili vel...
Geozee Posted June 21, 2008 Author Report Posted June 21, 2008 Ma to neki likovi kenjaju... nema nista od toga... ja se ponadao za dzabe...
El Karnisero Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Ma dolaze Nesterovic i Lakovic u paketu.
El Karnisero Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Velickovicu je mnogo bolje da jos koju godinu ostane u Evropi.
Angelystor Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Ispizdeh strashno.. Pa 'de cesh Novice u NBA jebo te otac da te jebo onaj ludi zemunski..jaaooo..grobar... Kecman kako happy zvuchi, kapiram da je vec otishao, e pa nek ide sve u...
Nightfall Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Goga tuži šampione! Nedelja, 22. jun 2008. 12:34 Estradna umetnica i učesnica rijaliti-šoua VIP Veliki Brat "zatražiće zadovoljenje" na sudu zbog uvredljive pesme Partizanovih košarkaša na njen račun. Pevaćica hita "Gaćice", zgrožena je ponašanjem košarkaša Partizana prilikom proslave šampionske titule u Vršcu. Naime, igrači crno-belih su u svlačionici hale Milenijum iz sveg glasa skandirali "Nikola Peković j... Gogu Sekulić", a ova pevačica najavila je tužbu protiv svih koji su na taj način blatili njeno ime. Pevačica je za "Kurir" izjavila da nije imala priliku da pogleda snimak na kojem "grobari slave", ali kad se bude uverila u sramotan čin košarkaša Partizana, podneće tužbu protiv aktera ovog, po nju izuzetno nemilog događaja. "Šokirana sam i zgrožena! Pre godinu dana čula sam da navijači pevaju identičnu pesmu, ali nije me potreslo jer su u pitanju bili navijači. Međutim, ukoliko je tačno da su to pevali košarkaši Partizana, budite sigurni da ću protiv njih podneti tužbu. To su jadni, vulgarni ljudi, koji preko estradnih ličnosti žele da promovišu sebe", prokomentarisala je Goga i dodala da ne poznaje košarkaše koji su pevali tu pesmu, kao i to da sa Nikolom Pekovićem nikada nije imala prilike da se upozna. "Ne poznajem te ljude i nije mi jasno iz kog razloga su pevali tu pesmu pred kamerama. Takođe, nisam imala prilike da upoznam Nikolu Pekovića, iako su pojedine novine pisale da smo u vezi. Trenutno sam zauzeta promocijom novog CD, ali verujete mi na reč da neću dozvoliti da bilo ko u javnosti blati moje ime. Učiniću sve da se ti primitivci kazne" i dodaje: "Zamislite reakciju mojih roditelja kad budu gledali taj snimak? Užasno se osećam, a posebno mi je krivo što su to uradili igrači kluba za koji navijam od malih nogu". (MONDO)
Angelystor Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Zatrazice zadovoljenje? Pa bolje da pozure, Nikola uskoro ide za Atinu
El Karnisero Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 tužbu protiv svih koji su na taj način blatili njeno ime.
Grob Bez Dna Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 glupaca.treba da bude ponosna sto su je spominjali!ona ce da tuzi :)
lemmy sixx Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Bog te jebo koja glupaca!Na sta ona gubi vreme,i na koje nacine ona skrece paznju na sebe i radi si marketing.Dzizs Krajst. Lepo bi groblje trebalo da joj odradi jedno kolektivno silovanje.
kuruz Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 link Штета, очекивао сам да неће сви играчи који чине костур тима отићи. Изгледа да једино Тепић остаје од прве петорке. Но, не верујем да Партизан због тога неће бити ужасно јак и следеће године, Вујошевић је то. Напомињем да не навијам за црно - беле, већ да волим да гледам како српски тим, ма како се звао, пуни Хрвате и Словенце... (Радомир, 22. jun 2008 13:14) Ево шта ја мислим о томе.
Geozee Posted June 23, 2008 Author Report Posted June 23, 2008 (edited) Ja stvarno ne mogu da verujem da je PAO zainteresovan za Kecmana... :S Al nema veze... do jaja je to... uzecemo dobru kintu za njega, a on bi nam sluzio samo makar jos jednu sezonu... a zamene za njega ima... Tripkovic i Tepic su odlicni... a sto se tice Velickovica, to ce mu biti zivotna greska... nije on za NBA... A sto se Goge tice... Sta ce njeni roditelji da pomisle... pa jebem ti mater, kakve pesme pravis... "Gacice"... Sta ti roditelji za to kazu... sta ti roditelji kazu kad te vide golu u grandu... jebem li ti.. uhh.. popizdeo sam... na kurac mi se penju "umetnice" koje tripuju da su neko i nesto... uzas... A realno moze samo da sanja da je jebe baja poput Pacman-a... Skinula je mladez, pa je umislila da je riba... MRSH! Edited June 23, 2008 by Geozee
Feniks . Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Lepo bi groblje trebalo da joj odradi jedno kolektivno silovanje. Mozda joj je to i podsvesna zelja...ma sta podsvesna
Angelystor Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Papalukas u Olimpijakosu. Jebote, josh doveli i Vujchica..ovi bash streme na evroligashku titulu sledece sezone..
Grob Bez Dna Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 meni treba da stigne za par dana.genijalna je
Geozee Posted June 25, 2008 Author Report Posted June 25, 2008 (edited) Pokusali su i Stojakovica... ponudili su 13 miliona eura za njega i ovaj odbio, fala Bogu... Edited June 25, 2008 by Geozee
Grob Bez Dna Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 hteli su i vebera prosle sezone, ako se ne varam.
Geozee Posted June 25, 2008 Author Report Posted June 25, 2008 Moguce... a jos su dali i 4 miliona Macijauskasu da napusti klub.. Glupi cigani...
Grob Bez Dna Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 moze u partizan, taman da zameni palacia.
Recommended Posts