Angelystor Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Proshle godine sam pratio na Sport Klubu, secam se da Kecman bio u studiju zajedno sa komentatorom..ne znam da li ce opet.. Jebg, budi na TVu oko 12..
Grob Bez Dna Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 nisam ni znao da je bilo na SK prosle god.ma, bre, najmanji problem je gledati na sajtu evrolige.
Angelystor Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Pa meni bash proshle godine bio veci problem da gledam na sajtu : ) Tad mi uzasan net bio u kshu..i ja 'ajde da vi'm shta ima na TVu, kad ono medjutim! Sad jebg, nemam kablovsku, pa se nadam da cu moci ljudski na sajtu da pratim.. Sutra svim srcem navijamo za to da Prokom bude sa nama u grupi!!!
vudun Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ja bih više voleo Bobana Marjanovića 'mesto Mačvana u crno-belom taboru. Zvezda nije smela da otkači Vujadina Subotića - tu su se gadno zajebali. Šupak uprava. Što se tiče odlaska Kecmana, duša me boli već danima ... moj ubedljivo najomiljeniji košarkaš Partizana.
Angelystor Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 (edited) Ev' ischekujem zreba..moze da se prati preko sajta, ide zvuk, jedino slika secka. AAAA ovi jebeni funkcioneri/shtagoddasu udavishe jebeno... A: Makabi, Olimpijakos, Unikaha, Cibona, Le Man, Avelino B: Montepaski, Barselona, PAO, Zalgiris, Prokom, Nansi C: Tau Keramika, Fenerbahche, Lotomatika, Olimpija, Huventud, Alba D: CSKA, PARTIZAN, Real Madrid, Efes Pilsen, Armani, Panionios CSKA!!! NE!!!! O jebote..opet smrt grupa Edited July 8, 2008 by Angelystor
Angelystor Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 (edited) Dakle (post-am opet, poshto nova strana): A: Makabi, Olimpijakos, Unikaha, Cibona, Le Man, Avelino B: Montepaski, Barselona, PAO, Zalgiris, Prokom, Nansi C: Tau Keramika, Fenerbahche, Lotomatika, Olimpija, Huventud, Alba D: CSKA, PARTIZAN, Real Madrid, Efes Pilsen, Armani, Panionios Dobro..ne znam kakvi su Armani i Panionios..ali definitivno sa njima i Efesom se bijemo za prolaz. Edited July 8, 2008 by Angelystor
Grob Bez Dna Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 jbg, od ovoga ne moze teze...cska, real...bice jebe
vudun Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Armani peškiriće ima da zgazimo kako dolikuje parnom valjku, turski pivari nisu ono što su nekad bili. Dok sa Realom mislim da se možemo nositi. Jedino će CSKA da nas umlati, al' nema veze ... grupa i nije tako strašna, imaćemo za prolaz.
Grob Bez Dna Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 treba nam otprilike 5 pobeda.znaci, kod kuce dobijamo sve sem cska...u gostima...mozemo ove grke i armani, mozda efes.ne gine nam top 16.
Angelystor Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 U principu..grupe su baash izjednachene..sad kad pogledam..jedino mi se A chini lechka lakshom.
kuruz Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Опет ЦСКА да вас понижава... Свеједно, ићи ћу и ја на утакмице.
Angelystor Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Cenim to, ali ipak mi nisi jasan, skoro si na nekoj temi rekao da ne podnosish Liverpul i Partizan, a ipak cesh im ici na tekme..
vudun Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Čovek izgleda navija za naši Tipujem da će biti 7-3 u grupi, realno ostvarljivo + bilo bi sjajno...
Axeanosilas Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Ја не идем на Партизан, нећу да гледам ове пацере, ићи ћу на Жлезду против великана свеЦке кошарке ако што су Тарту из Естоније, Алијанц из Аустрије, немачки Бросе баскет, пољски Туров и белгијски Шарлроа.
Angelystor Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Mame im ga steram, kol'ko su srece imali u zrebu.. Crvena zvezda će krenuti iz drugog kola kvalifikacija, a za plasman u Evrokup igraće protiv pobednika dvomeča između estonskog Tartu Roka i austrijskog Alijanc Svansa. 'Crveno-beli' će mečeve igrati 28. oktobra i 4. novembra. Pod uslovom da prođe kvalifikacije, Crvena zvezda će igrati u grupi D, sa ekipama nemačkog Bamberga, poljskog Turova i belgijskog Šarlroa. FMP treba da prodje Ural.. Nego..da se bacimo na bitnije teme: http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=307782 Rashic! Dobar! Ovaj Aleksic imao do jaja statistiku proshle sezone..videcemo kako ce se pokazati. Jedino mi nije jasno, shta ce nam ovoliko bekova?
Grob Bez Dna Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 dobar je rasic.veliki plus je sto je vatreni grobar.jos plej, krilo i centar, i to je to.
Hail Metal Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 KK Partizan Igokea potpisao je ugovore sa Aleksandrom Rašićem i Vukašinom Aleksićem, potvrdio je trener "crno-belih" Duško Vujošević. 24-godišnji Rašić igra na poziciji beka i prošle sezone je igrao za nemačku Albu. Pre nemačkog tima, Rašić je nastupao i za FMP, turski Efes Pilsen i DInamo iz Moskve. Aleksić ima 23 godine i igra na poziciji organizatora igre, a prošlu sezonu je proveo u Svislajonu iz Vršca. Karijeru je počeo u Hemofarmu, a takođe je nastupao i za Mega Ishranu i Zdravlje iz Leskovca. Aleksandar Rašić je rođen 16. marta 1984. visok je 195 cm i igra na pozicijama plejmejkera i beka. Prethodnu sezonu je proveo u nemačkoj Albi gde je u ULEB Kupu na devet utakmica, za prosečno 15,30 minuta po meču, postizao 4.9 poena uz 1.6 skokova i asistencija. U nemačkoj ligi je ostvario prosek od 4.17 poena za 12 minuta po meču. Sa timom iz Železnika je dva puta osvojio Kup Radivoja Koraća, 2005. i 2007. godine. Bio je član juniorske reprezentacije na EP 2004. godine. Vukašin Aleksić je rođen 10. januara 1985. i visok je 185 cm. Tokom prošle sezone je za Svislajon iz Vršca u Superligi prosečno postizao 11.2 poena. Sa 5.9 asistencija po meču, Aleksić je bio drugi asistent lige iza Omara Kuka. Aleksić je bio član mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore za koju je nastupao 2004. na Evropskom prvenstvu za igrače ispod 20 godina. Kao član kadetske reprezentacije, postao je šampion Evrope 2001. u Rigi, a sa Univerzijade u Bangkoku 2007. godine, doneo je srebrnu medalju. Trener Partizana Dušan Vujošević nije želeo da govori o budućim pojačanjima i planovima u ovom prelaznom roku. "Polako, kako ko dođe, obavestićemo vas", rekao je Vujošević, iz čije su ekipe po završetku sezone u Panatinaikos otišli Nikola Peković i Dušan Kecman. Kako se nezvanično saznaje, 'crno-beli' će dovesti još tri igrača. Očekuju se pojačanja na mestu plejmejkera, 'trojke' i centra, pri čemu će organizator igre najverovatnije biti stranac. --------------------------------------------------------------------------------------- Nekadašni bek Crvene zvezde, Budućnosti, Makabija i ALBE, Goran Jeretin prešao je u redove ukrajinskog kluba Kijeva. Kijev koji je u prošlosezonskom finalu ukrajinskog prvcenstva poražen od Azovmaša, od ovog leta predvodi Saša Obradović, bivši trener Kelna. Jeretin je po odlasku iz Budućnosti sjajno odigrao rolu u Makabiju, ali je u Berlinu doživeo tešku povredu kolena, pa je ugovor sa njim raskinut. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- EFES sve jači, stigao i Lakovič Posle slabe i haotične sezone (odlazak tri Amerikanca, prekid saradnje sa trenerom Blatom), u turskom EFES Pilsenu odlučili su da što pre oforme izuzetno jak sastav za novu sezonu, u kojoj su primarni ciljevi prekid dominacije Fenerbahče Ulkera, ali i dobar plasman u Evroligi. Posle Endrju Betsa, Sinana Gulera,Kaje Pekera, Čarlsa Smita, Miloša Vujanića, Butsija Torntona...novi trener Ergin Ataman doveo je i sada već bivšeg beka Barselone, Jaku Lakoviča. Slovenački reprezentativac je sedmo pojačanje "pivara", ali moguće ne i poslednje, pošto španski mediji prenose da bi Ataman rado video Maria Kasuna na Bosforu ( u Barseloni mu već saopštili da ne računaju na njega).
Angelystor Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 O jebote, pa post-ovao sam ja to za Partizan dva post-a iznad tebe. Slep li si? I kachi linkove, preglednija je tema..ionako sve moguce u vezi kosharke nabijamo u ovu jendu bednu temu!
Angelystor Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 KO BRE VICHE? Ma ok..samo kazem.. nego, http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=307893 Efes se na-dr-ko..Bice jebeno u grupi.
Grob Bez Dna Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 doveli su strava igrace, ali treba ukomponovati sve to.samo mi nije jasno sta ce sa penom
vudun Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 doveli su strava igrace, ali treba ukomponovati sve to.samo mi nije jasno sta ce sa penom On sе čuva za ZvJezdu. Ovaj plej Aleksić će, nadam se, biti kvalitetna zamena za budućeg stranog organizatora igre. Mada najbolje bi bilo da vratimo zaboravljenog Branka Milisavljevića. Igra li taj negde sada? Mlogo sam ga gotivio kada smo igrali onu euro Suproligu. Voleo bih još Golubovića na centarskoj poziciji, ali to je nažalost malo verovatno.
Recommended Posts