Grob Bez Dna Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 jebeZ krstovica, valjda ce da ode u hemofarm.
Angelystor Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 (edited) Kosharkashi kidaju! Jes' da su ovo Ukrajina i Letonija..ali start je start. Ukrajince 90:56, a Letoniju 89:74. Niko jebeno ne prenosi..nadam se da ce sutra sa Rusima barem! Inache, Vujanic je novi kapiten. Edited July 26, 2008 by Angelystor
Axeanosilas Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Па и ред је, долазе нове генерције (које су покупиле све могуће титуле)... Видећемо. Јесте постало мало досадно док смо харали, али сам се ужелео неког трофејчића сада. Још кад би отерали све из савеза, а на чело дошли управо они који су и заслужни за успехе током деведесетих... Приватизација клубова, професионализација лиге, излазак из ових гована у које нас је жлезда утерала, ех... Видим да се мандови жале на управу, онај Весић их је стварно упропастио. Ћелава курчина.
Angelystor Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Ju ken sej det agen! Padoshe i Rusi! Prijateljska tekma perhaps..ali ti ljudi se spremaju za Olimpijadu..ovo im bila zadnja tekma pred domacom publikom pred takmichenje.. Ne mogu da prezalim shto ovo niko jebeno nije prenosio!!! RUSIJA: Šabalkin, Holden 20 (4 as), Bikov 5, Kirilenko 10 (3 as, 9 sk), Morgunov 9 (7 sk), Samoilenko 3, Pašutin 2, Monia 6, Ponkrašov, Savrašenko 8 (6 sk), Keiru 2, Fridzon, Voroncevič 9, Kaun. SRBIJA: Teodosić 7 (6 as), Tepić 3, Cvetković 5, Erceg 20 (2/3 za dva, 3/5 za tri, 7/7 sl.b, 6 sk), Kecman, Marković 4, Tripković 14 (3/6 za dva, 2/3 za tri, 2/2 sl. , Krstić 13 (6 sk), Vujanić, Veličković 2, Perović 7, Bogdanović, Savanović. Nema gu Krijapa? Shto se tiche nas, primecujem da Kecman nema skoro nikakav uchinak na ove tri tekme..i da Tripko delje! Opet Milichic nije igrao, izgleda ga povreda muchi josh uvek..
Grob Bez Dna Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 'oce li prenositi nasi babuni dajmond bol?
Grob Bez Dna Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 dobro je, prenose ovi papci sa rts-a dajmong bol.u sredu u 13h sa iranom.
vudun Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Odlično je krenulo, samo maksimalno posvećeno i ozbiljno ... pali evropski prvaci, nije mala stvar. Mislim da je na ovom spisku Duško Savanović višak, iako je sasvim solidan igrač. Što se tiče Miličića misam baš siguran da li bi odgovarao ovakvom kompaktnom timu ... malo je nezgodno imati dve NBA zvezde Krstića i Miličića. A ovog drugog smatram za nekulturnog i nedisciplinovanog igrača, te bih više voleo da skromniji Perović bude tu sa selekcijom, kao podrška na poziciji pet.
vudun Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Kakav je ovaj crni Trijumf ? U Rusiji moćni klubovi niču ki pečurke, za ovo ''trijumfalno'' čudo ja nikad čuo! Vidiš šta su ti prirodni resursi... nafta, gas, čelik ... i ruska privatizacija.
Angelystor Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 (edited) http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=310649 E moj Mile.. http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=310634 Krle ode za parama.. Igrace jebeni Evrokup! Dodushe..tu je vec onaj problem evropski shto Rusi imaju samo jednu ekipu u Evroligi.. Edited July 29, 2008 by Angelystor
Axeanosilas Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Да дебили нису хтели у НБА сад би се продали Барси, Реалу, Пау завелике паре. НБА уништава европску кошарку и играче.
Grob Bez Dna Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 tako je, nba je jedno veliko sranje.ispade vujanic najpametniji.
Axeanosilas Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Апсулутно најпаметнији. Паре се зараде и у Европи. Ја не видим разлику између 20 и 40 милиона. У сваком случају можеш да купиш све што хоћеш. Ако се узме у обзир да су ти момци почели да играју кошарку пре свега јер воле тај спорт и желе да напредују, онда је одлазак у НБА да си се грејала клупа највећа могућа глупост коју неко себи може да направи.
vudun Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Baš sam maločas čitao o Trijumfu. Klub je osnovan 2007 godine trenira ih Stanislav Jeremin, jedan od najpoznatijih ruskih trenera, nekada bio i selektor reprezentacije. U ekipi je dosta poznatih igrača: Marcus Goree, J.R Bremer, naš Aškrabić, Tundžeri, Slovenac Slokar iz Toronta ... ! Tvrde da imaju ambicije da prekinu CSKA dominaciju. Budžet - nepoznanica.
Grob Bez Dna Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 da, ruska liga ce biti najjaca.triumf, himki, dinamo, cska... U ekipi je dosta poznatih igrača: Marcus Goree, J.R Bremer, naš Aškrabić, Tundžeri, Slovenac Slokar iz Toronta ... ! dobra ekipa, bar po imenima.
Angelystor Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Odlichna! Mislim..dokaz da tradicija u svetu sporta vishe ne znachi skoro nishta. Majke mi cu da prestanem da pratim sve ako se ovaj trend nastavi.. Jeste da ne volim Zvezdu, ali nekako bi bila gre'ota da ih vishe nema u basketu..ljudi imaju budzet 80.000 evra, shto je m.a.l.o. Nemaju trenera, ekipu valjda da, kol'ko-tol'ko..
Grob Bez Dna Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 ne ide nas sut.ostalo je majne-vise ok.
Grob Bez Dna Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 markovicu, bolje prestani da se bavis kosarkom!!!!
vudun Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Majke mi cu da prestanem da pratim sve ako se ovaj trend nastavi.. Misliš na klupski fudbal i košarku? Btw. listao sam neke Š klubove po netu. Espešli skandinavske lige i pronađoh kako legendarni Scottie Pippen igra u švedskom Sandsvalu. Čovek je inače '65 godište ... vidiš šta ti je istinska ljubav prema basketu, izgleda da bez njega ne može da živi.
Mr.Hate Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Jel gledao neko ovo protiv Irana malopre?Sledecu igramo protiv Argentine sutra...
Feniks . Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Jel gledao neko ovo protiv Irana malopre?Sledecu igramo protiv Argentine sutra... Nisam gledao...valjda smo dobili...
Recommended Posts