Baal Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Kostu Perovića van reprezentacije. Taj čovek je bolid, malouman i sve što je mogao da uradi sa svojom visinom i talentom prokockao je.
vudun Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Aha ... al' zato Mišanović sa đavolom se kocka & noću luduje.
Grob Bez Dna Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 (edited) Kostu Perovića van reprezentacije. Taj čovek je bolid, malouman i sve što je mogao da uradi sa svojom visinom i talentom prokockao je. sreca sto je otisao iz partizana.btw, dobar ti nik. Edited July 30, 2008 by Amon-Ra
vudun Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Pokecaše nas Argentinci 75:60 Jebiga, proradiše Manu Đinobili i Noćioni ... kod nas, Cvetković 13 koševa. Valjda bi trebalo protiv Angole biti znatno bolje, videćemo . . .
Angelystor Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Tekma je u 8 izjutra..ja ionako ustajem u to vreme..al' nesto ne verujem da ce nashi da prenose. Svejedno..zao mi sto ne gledah tekme sa kupa iz Rusije, kako to da smo tamo tako dobro igrali, a u ove dve tekme, pa..chas' izuzecima, ali uglavnom uzas. Danas smo dobro igrali 18 minuta i onda zabagovali najstrashnije. Pre svega nam shut ne ide ama uopshte! Juche trice, danas bacanja. Kol'ko smo zicera promashili pa ono je nevidjeno.. Realno, juche je Markovic usrao sa onom prodatom loptom u zadnjem..tj. predzadnjem napadu, ali ni tu mi nije jasno zashto Teodosicu ili pre Vujanicu nije predata odgovornost, kao starijim i iskusnijim igrachima.. Perovic, shto reche neko, unazadio se prijatelj za 3 sezone.. Pa bolje Vranesh da nam igra...
Feniks . Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Perovic, shto reche neko, unazadio se prijatelj za 3 sezone.. Pa bolje Vranesh da nam igra... Tako je to kad pametnjakovici pomisle da mogu biti nego mudo u NBA, odu tamo i propadnu...jebala ih NBA, zar toliko mozga nemaju? I ja svasta pitam...
Angelystor Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 *clapclap* Upoznat sa njegovim drzavljanstvom, samo mi on prvi pade na pamet, a da me nervira da ga gledam u timu za koji navijam..
vudun Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Pre svega nam shut ne ide ama uopshte! Juche trice, danas bacanja. Kol'ko smo zicera promashili pa ono je nevidjeno.. Realno, juche je Markovic usrao sa onom prodatom loptom u zadnjem..tj. predzadnjem napadu, ali ni tu mi nije jasno zashto Teodosicu ili pre Vujanicu nije predata odgovornost, kao starijim i iskusnijim igrachima.. Perovic, shto reche neko, unazadio se prijatelj za 3 sezone.. Pa bolje Vranesh da nam igra... Marković je u toj utakmici baš hteo da izigrava frajera, al budimo objektivni - taj dečko nema kvalitet za reprezentaciju. Požrtvovan jeste, može dobro da odigra odbranu ... i to je apsolutno sve što ovaj momak može da pruži. Mnogi za njega tvrde da je supertalenat, ali mislim da neće još mnogo napredovati, ostaće jedan prosečan košarkaš i igrati u poljskoj ligi u budućnosti. Živi bili - pa videli. Nego, gde igra onaj iranski centar što nam je koknuo 20 poena uz 20 skokova i 6 blokada ?! Čovek je pobesneli čarobnjak!
Grob Bez Dna Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Marković je u toj utakmici baš hteo da izigrava frajera, al budimo objektivni - taj dečko nema kvalitet za reprezentaciju. Požrtvovan jeste, može dobro da odigra odbranu ... i to je apsolutno sve što ovaj momak može da pruži. Mnogi za njega tvrde da je supertalenat, ali mislim da neće još mnogo napredovati, ostaće jedan prosečan košarkaš i igrati u poljskoj ligi u budućnosti. Živi bili - pa videli. Nego, gde igra onaj iranski centar što nam je koknuo 20 poena uz 20 skokova i 6 blokada ?! Čovek je pobesneli čarobnjak! ma duda je isprobavao, bre...jok, igrace markovic... taj iranac igra u iranu kao i svi iranci, ali ce, sto rece sareni danas, napraviti dobar ugovor negde u evropi.asipriani, i
vudun Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Daj 'leba ti, neka ga dovede Dule u ZanParty ... bio bi odlična zamena za CG Pekovića!
Grob Bez Dna Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 pa hteo je pre par godina.u, jbt, poslednja recenica u mom prethodnom postu je trebala da izgleda ovako: dobar igrac i onaj sipriani iz angole.
Angelystor Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Vudu@ Mislim da si preoshtar ka Markovicu, zaboravljash da taj lik ima 20 godina..ako ih je uopshte napunio, moje je godishte cho'ek. Ima vremena za napredak itekako! A to da mu je odbrana jacha od napada je istina, od svih onih komentara na b92 i ponovnog "sahranjivanja" reprezentacije od strane maloudnih domacih internet govana, nashao se jedan dobar i temeljit komentar, gde bash lik navodi shta kom igrachu fali.. tako je Teo sushta suprotnost Markovicu, extra u napadu, mrshav u odbrani. Dodushe, imho, od nashih bekova, najgrdje odbranu igra Tripko.
[4] Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Daj 'leba ti, neka ga dovede Dule u ZanParty ... bio bi odlična zamena za CG Pekovića! pa i hteo je da ga dovede jos i pre utakmice sa nasom reprezentacijom kolko sam cuo al je to propalo iz nekog razloga sve mogu da skapiram i neuigranost i tremu i prtisak javnosti i umor itd al brate ne ide mi u glavu kako mogu da tako OCAJNO sutiraju slobodna bacanja... imamo 50% realizacije u tom segmentu ja mogu bolje od toga pobogu...
Angelystor Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 E jutros igrasmo super! Uspeh za 2. chetvrtinu taman da se probudim... Najbitnije, shut se popravio drastichno, trojke 58%, tu je Vujanic najzasluzniji, 6/6 shutao ludak! Sa druge strane bacanja neshto bolja, ali to josh uvek mora bolje - 15/22. Perovic malo igrao, ali opet imao neke nesnalazljive poteze u odbrani..imho Teodosic bash lepo odigrao.. A od Ercega sam sveukupno na ovom turniru ochekivao lechka vishe, posebno nakon uchinka iz Rusije, ali dobro, garant ih umor jebe. Gledah i Argentina-Australija, e ono je bio do jaja basket! Argentina nije mogla da se opichi dobar deo mecha i onda krajem trece chetvrtine pojachavali, pojachavali i sjebashe Aussies u zadnjoj.. onaj Djinobili ludak shta radi, milina je za gledati! In other news: http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=311199 Nama ova kinta dobro dodje, a Zvezdi cenim treba mnogo vishe, s obzirom da odbishe Chovica.. http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=311074 Kul za njega, tamo ce da se naigra..
Grob Bez Dna Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 realno, argetinci mogu da igraju jos 2-3 god..pa ce da puse, svi matori...iran - kina 75:46 - nije mi jasno kako smo izgubili od irana, al' ajd...nasi danas sjajni.ona akcija kad je novica asistirao krsticu iza glave!hu!sve u sve, nije mi zao sto sam ustao u 8 da gledam.
Angelystor Posted August 2, 2008 Report Posted August 2, 2008 Mene bitnija vest prelazak Cvetkovica u Panionios, protivnik nash u Evroligi..kad ce bre neko pojachanje Dule?
Angelystor Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Novice care! Golubovic ode u Olimpiju..dakle nishta od njega u Partizanu..
Angelystor Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=311926 Ovog se samo sa igrice secam Ali zanimljivo sve u svemu, josh jedan prebeg iz USA to Europe..spominje se u Shon Kemp u Italiji!
lemmy sixx Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Jak igrac,u picku materinu.7 klubova u karijeri promenio.I ima prosek 5 poena po tekmi.Pffff. Son Kemp u Italiji?
[4] Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 sta ce covek sa tom visinom mozda bi dobio Dzeja 1 na 1 btw sta je sa Milicicem, jel on definitivno van tima zbog povrede?
lemmy sixx Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 sa tom visinom mozda bi dobio Dzeja 1 na 1
Angelystor Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 [4]@ Jap, Milichic nece igrati sad u kvalifikacijama definitivno..
Recommended Posts