Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa dobro... nije lose za rezervnog plejmejkera... :D Nije se puno izmenila ekipa... otisla su 3 vodeca igraca, al zato imamo nova 3 vodeca... :D njih sam imenaovao gore...

Posted

Ako Tripkovic konacno ne pocne da igra u kontinuitetu, tesko da ce ovaj tim da bude u rangu proslogodisnjeg. I bolje da dovedu kvalitetno krilo, Vitkovac i Milosevic su blago receno mediokriteti

Posted

Vitkovac je solidan, dok Strahinja mi deluje kao propali talenat.

Najpropaliji je , naravno, Đurković.

Stranac na petici? Pa dobro, i Peković je Crnogorac - pa mu dođe da je igrao prošle sezone kao strani igrač.

Ja bih doveo onog Iranca, što skače kao majmun ... i udara banane Kosti. :da:

Posted

Meni se Milosevic malo chini psihicki nestabilan. Prosle sezone kad god ga videh u igri pizdi posle greske ili promasenog suta..

Novica kako je sinoc odigrao, verujem da ce biti glavni u Partizanu ove sezone! Cho'ek gine po terenu!

Inache, svaka chast Dudi i ekipi! Realno, oni 'Talijani nisu nishta specijalno, i ako nam je ovo najtezi protivnik u grupi, bice ovo laganica :da:

Posted (edited)

selektor je onaj bivsi trener makabija.kao da sam negde procitao da batist igra za bugare.

edit: ipak je to blekni iz olimpijakosa.

Edited by Grob Bez Dna
Posted

милошевић има 25 год....нема искуства, ттреба ли трошити речи

зна ли неко саставе репрезентациуја из групе

Posted

Što li sam se ja tripovao da je Bojko Mladenov Makedonac ?

Sadašnji centar Splita, a nekada davno i centar Partizana, igra za bugarsku reprezentaciju.

Posted
To se i ja uzdam, al nesto mi Milosevic ne uliva poverenje...no, videcemo

Pa ni meni, zato i kažem da nam je potreban igrač i na toj poziciji... A Kešelj je idealan za tu poziciju, baš nam takvo krilo treba. No, tu su neki potezi uprave koji mi nisu jasni... Isto kao prošle godine za Mačvana.

Posted

Mačvan nam, objektivno, prošle sezone nije bio potreban.

A za Kešelja je u pravu Trenje, nije ni meni jasno kako nas je Zvezda pretekla. Ubeđen sam da bi bio dragoceno pojačanje. :da:

Posted
милошевић има 25 год....нема искуства, ттреба ли трошити речи

зна ли неко саставе репрезентациуја из групе

Ne, Milosevic NEMA 25 godina... ne znam odakle ti ta informacija... on je '85 godiste... dakle 23 godine ove godine puni... i ja mislim da ce on imati znacajniju ulogu u timu ove godine, jer ima mnooogo dobre fizicke predispozicije, a Dule ce ga vec nauciti da bolje igra kosarku... :da: Videcete...

Posted
Ne, Milosevic NEMA 25 godina... ne znam odakle ti ta informacija... on je '85 godiste... dakle 23 godine ove godine puni... i ja mislim da ce on imati znacajniju ulogu u timu ove godine, jer ima mnooogo dobre fizicke predispozicije, a Dule ce ga vec nauciti da bolje igra kosarku... :da: Videcete...

у праву си за године, ја би веруј ми више од тебе волео да он буде феноменалан играч и да одигра ову сезону као што је кецман прошлу

али, слаба вајда, бар се ја мислим тако јеби га!

Posted

I fora je što Dule mora da ima jednog već kompletnog igrača na poziciji krila da bi Dule naučio Miloševića da igra... Tako je i Peković pored Perovića učio, koji je već nekoliko sezona igrao stalno u Partizanu... Tako da na krilu i centru moramo pod hitno da se pojačamo.

Posted

U pravu si, na tim pozicijama škripi.

Mogli bi valjda lako da vrate Šuputa ... i nekog stranog centra ( kad su već zapeli ).

Ja bih ( k'o što izjavih) na petici voleo videti skočnoga Iranca ... samo da ne bude neki levi k'o onaj zvezdin što bejaše.

Tundži Avodžobi li mu beše ime? :)

Posted

Taj Iranac je jos pre 2 godine bio skup za nas... a sada ce biti 3 puta skuplji i uzece ga neka do jaja spanska ili grcka ekipa sa budzetom od 20 miliona... :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...