Grob Bez Dna Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 (edited) kol'ko se secam, imao je oko 15 poena prosek i 4-5 asistencija... edit: 11,2 poena i 6 asistencija... Edited August 21, 2008 by Grob Bez Dna
Geozee Posted August 21, 2008 Author Report Posted August 21, 2008 Pa dobro... nije lose za rezervnog plejmejkera... Nije se puno izmenila ekipa... otisla su 3 vodeca igraca, al zato imamo nova 3 vodeca... njih sam imenaovao gore...
KazimKazim Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Ako Tripkovic konacno ne pocne da igra u kontinuitetu, tesko da ce ovaj tim da bude u rangu proslogodisnjeg. I bolje da dovedu kvalitetno krilo, Vitkovac i Milosevic su blago receno mediokriteti
Geozee Posted August 21, 2008 Author Report Posted August 21, 2008 Vitkovac jeste los, al Milosevic je potenijal... mislim da ce Dule od njega napraviti igraca...
KazimKazim Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 To se i ja uzdam, al nesto mi Milosevic ne uliva poverenje...no, videcemo
vudun Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Vitkovac je solidan, dok Strahinja mi deluje kao propali talenat. Najpropaliji je , naravno, Đurković. Stranac na petici? Pa dobro, i Peković je Crnogorac - pa mu dođe da je igrao prošle sezone kao strani igrač. Ja bih doveo onog Iranca, što skače kao majmun ... i udara banane Kosti.
Angelystor Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Meni se Milosevic malo chini psihicki nestabilan. Prosle sezone kad god ga videh u igri pizdi posle greske ili promasenog suta.. Novica kako je sinoc odigrao, verujem da ce biti glavni u Partizanu ove sezone! Cho'ek gine po terenu! Inache, svaka chast Dudi i ekipi! Realno, oni 'Talijani nisu nishta specijalno, i ako nam je ovo najtezi protivnik u grupi, bice ovo laganica
vudun Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Bugari imaju nekog Ibrahim Džabara. Kažu da je ubica ... od igrača.
Grob Bez Dna Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 (edited) selektor je onaj bivsi trener makabija.kao da sam negde procitao da batist igra za bugare. edit: ipak je to blekni iz olimpijakosa. Edited August 21, 2008 by Grob Bez Dna
jana03 Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 милошевић има 25 год....нема искуства, ттреба ли трошити речи зна ли неко саставе репрезентациуја из групе
Angelystor Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Dobro pitanje evo nadjo' poneshto.. http://en.wikipedia.org/wiki/Bulgaria_nati...basketball_team (na dnu stranice) http://www.eurobasket.com/FIN/nt.asp za Madjare ne videh.. Od ovih Finaca, poznat mi ovaj Motola jedino I chini mi se da Olimpiji pre pare sezona igrao neki Finac beka?! Ali da mi kucate eksere kroz ruke, ne mogu se setim imena..
Grob Bez Dna Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 (edited) za madjare igraju nemet, bader...taj finac se zove raniko, a? Edited August 21, 2008 by Grob Bez Dna
vudun Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Što li sam se ja tripovao da je Bojko Mladenov Makedonac ? Sadašnji centar Splita, a nekada davno i centar Partizana, igra za bugarsku reprezentaciju.
Baal Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 To se i ja uzdam, al nesto mi Milosevic ne uliva poverenje...no, videcemo Pa ni meni, zato i kažem da nam je potreban igrač i na toj poziciji... A Kešelj je idealan za tu poziciju, baš nam takvo krilo treba. No, tu su neki potezi uprave koji mi nisu jasni... Isto kao prošle godine za Mačvana.
Grob Bez Dna Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 macvan je budala, i drago mi je sto je otisao u hemofarm.
vudun Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Mačvan nam, objektivno, prošle sezone nije bio potreban. A za Kešelja je u pravu Trenje, nije ni meni jasno kako nas je Zvezda pretekla. Ubeđen sam da bi bio dragoceno pojačanje.
Geozee Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 милошевић има 25 год....нема искуства, ттреба ли трошити речи зна ли неко саставе репрезентациуја из групе Ne, Milosevic NEMA 25 godina... ne znam odakle ti ta informacija... on je '85 godiste... dakle 23 godine ove godine puni... i ja mislim da ce on imati znacajniju ulogu u timu ove godine, jer ima mnooogo dobre fizicke predispozicije, a Dule ce ga vec nauciti da bolje igra kosarku... Videcete...
jana03 Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Ne, Milosevic NEMA 25 godina... ne znam odakle ti ta informacija... on je '85 godiste... dakle 23 godine ove godine puni... i ja mislim da ce on imati znacajniju ulogu u timu ove godine, jer ima mnooogo dobre fizicke predispozicije, a Dule ce ga vec nauciti da bolje igra kosarku... Videcete... у праву си за године, ја би веруј ми више од тебе волео да он буде феноменалан играч и да одигра ову сезону као што је кецман прошлу али, слаба вајда, бар се ја мислим тако јеби га!
Baal Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 I fora je što Dule mora da ima jednog već kompletnog igrača na poziciji krila da bi Dule naučio Miloševića da igra... Tako je i Peković pored Perovića učio, koji je već nekoliko sezona igrao stalno u Partizanu... Tako da na krilu i centru moramo pod hitno da se pojačamo.
vudun Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 U pravu si, na tim pozicijama škripi. Mogli bi valjda lako da vrate Šuputa ... i nekog stranog centra ( kad su već zapeli ). Ja bih ( k'o što izjavih) na petici voleo videti skočnoga Iranca ... samo da ne bude neki levi k'o onaj zvezdin što bejaše. Tundži Avodžobi li mu beše ime?
Geozee Posted August 23, 2008 Author Report Posted August 23, 2008 Taj Iranac je jos pre 2 godine bio skup za nas... a sada ce biti 3 puta skuplji i uzece ga neka do jaja spanska ili grcka ekipa sa budzetom od 20 miliona...
vudun Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Ovo sam tek sada video: http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.p...p;nav_id=314785 Još jedna u nizu, prekookeanska ptica selica.
Recommended Posts