Guest Bata Životinja Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 šta fali srpskim centrima? Krstić, Miličić, Perović. Ne vidim problem? Bio je još jedan u NBA, ali mu se ne sjećam imena... Bolji su od Miloševića nekoliko svjetlosnih godina...
vudun Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Варда. Ма зезамо се, ви'ш да смо набројали целу Јутину матору петорку. Иначе Милошевић није центар, па се не може поредити са овима.
Angelystor Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Varda ode u Zalgiris Inache, u kvalifikacijama, Madjari oshurili Italijane, 68:64. Sad mi vec nista nije jasno
Guest Bata Životinja Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 ma vidim da neki kukaju zbog Pekovića, a ne bih rekao da je on bolji od ove trojice... a možda se i Varda popravio, ne znam ni šta je radio kad je otišao iz Partizana Kako Milošević nije centar, to si ti nešto pomiješao, čovjek je sigurno preko 2,10m
vudun Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Kako Milošević nije centar, to si ti nešto pomiješao, čovjek je sigurno preko 2,10m http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry...;PlayerID=51214
vudun Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=BZ3etiJyGfQ...feature=related Kakvih sve perverzija nema na jutubetu ... pazi kako je ovaj persijanac napravio parodiju na snobovsku emisiju, a uvuk'o ni krivog ni dužnog našeg Krileta.
Geozee Posted August 24, 2008 Author Report Posted August 24, 2008 Hahaha... pa liku je idol verovatno Nenad Krstic...
Grob Bez Dna Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 logicno. sti se tice kokmentara da je pekovic losiji od pomenute trojke - krle, kosta, milicic - ne bih se slozio...realno, losiji je samo od krleta.
Geozee Posted August 24, 2008 Author Report Posted August 24, 2008 Mada Milicic realno nije los igrac, al Pekovic tek treba da se pokaze... sad cemo da vidimo kako ce se snaci u PAO-u...
Guest Bata Životinja Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry...;PlayerID=51214 ja mislio da pričate o crnogorskom Stevanu Miloševiću, moja greška... ----------------- daj bre, Grobe, Peković je grijao klupu kad je Peković igrao u Partizanu, nemojmo da se sprdamo.... sva trojica mogu da ga nauče pameti...
Angelystor Posted August 25, 2008 Report Posted August 25, 2008 A onda je u drugoj polovini preproshle sezone krenuo da ulazi sve vishe i vishe u igru i postajao sve bolji i bolji..da bi proshle sezone "eksplodirao" blagorecheno Gledajuci Perovica sad u repki, cenim da je Pekovic postao bolji centar od njega.
vudun Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Iako mi je Kosta veoma simpatičan za razliku od Peke, tvoja konstatacija je potpuno na mestu. Inače, vidoh maločas da će naši momci sve kvalifikacione tekme igradi u Areni. Navodno, klima ne radi u Pioniru. Odličan potez, jer sam ubeđen da će svaki meč posmatrati više od 10.00 ljudi. A što više navijača - to bolje. Po pitanju atmosfere. Uzgred, jedan veoma interesantan LinK
Guest Bata Životinja Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 a ko su nam protivnici u kvalifikacijama?
Grob Bez Dna Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 italija, bugarska, madjarska, finska.
Geozee Posted August 26, 2008 Author Report Posted August 26, 2008 (edited) Perovic je najveci indijanac na planeti koji je sad umislio da je zvezda... ne bi ga drzao ni kao vodonoshu... Ps. Kakav je ovo Luka Basta u partizanu? Odakle je on? Kakav je? Edited August 26, 2008 by Geozee
Мајор Гашпар Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Doveli ga iz Beovuka. Kazu veliki talenat...izmedju koledza i Partizana odlucio je da potpise za Partizan.
Geozee Posted August 27, 2008 Author Report Posted August 27, 2008 Sjajno... moglo bi da bude dobro pojacanje... a koju poziciju igra?
Routasydän Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Rzguzili smo Madjare, odlicna igra, momci se bore svim srcem, svaka cast. U Areni 22.000 a ispred Arene jos par hiljada ljudi..... vidi se koliko je nasa publika zeljna basketa i to pravog basketa gde se igra muski i ne manekenise se, poput onih nasih NBA "zvezda", svaka cast momci!
Feniks . Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Rzguzili smo Madjare, odlicna igra, momci se bore svim srcem, svaka cast. U Areni 22.000 a ispred Arene jos par hiljada ljudi..... vidi se koliko je nasa publika zeljna basketa i to pravog basketa gde se igra muski i ne manekenise se, poput onih nasih NBA "zvezda", svaka cast momci! Koji sam ja krten, zaboravio sam da ima kosarka Drago mi je da je Arena bila puna U pravu si, samo neka se bore a ne kao one pickice zvezdice iz nba...
ba+a. Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 jaric je ishao u moju osnovnu i bio je tezak debil, svi su ga tukli al zato on sad tuce adrianu
Recommended Posts