Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

šta fali srpskim centrima? Krstić, Miličić, Perović. Ne vidim problem? Bio je još jedan u NBA, ali mu se ne sjećam imena... Bolji su od Miloševića nekoliko svjetlosnih godina...

Posted

Варда.

Ма зезамо се, ви'ш да смо набројали целу Јутину матору петорку. :)

Иначе Милошевић није центар, па се не може поредити са овима.

Guest Bata Životinja
Posted

ma vidim da neki kukaju zbog Pekovića, a ne bih rekao da je on bolji od ove trojice... a možda se i Varda popravio, ne znam ni šta je radio kad je otišao iz Partizana :)

Kako Milošević nije centar, to si ti nešto pomiješao, čovjek je sigurno preko 2,10m

Posted

A onda je u drugoj polovini preproshle sezone krenuo da ulazi sve vishe i vishe u igru i postajao sve bolji i bolji..da bi proshle sezone "eksplodirao" blagorecheno :da: Gledajuci Perovica sad u repki, cenim da je Pekovic postao bolji centar od njega.

Posted

Iako mi je Kosta veoma simpatičan za razliku od Peke, tvoja konstatacija je potpuno na mestu.

Inače, vidoh maločas da će naši momci sve kvalifikacione tekme igradi u Areni. Navodno, klima ne radi u Pioniru.

Odličan potez, jer sam ubeđen da će svaki meč posmatrati više od 10.00 ljudi.

A što više navijača - to bolje. Po pitanju atmosfere.

Uzgred, jedan veoma interesantan LinK

Guest Bata Životinja
Posted

a ko su nam protivnici u kvalifikacijama?

Posted (edited)

Perovic je najveci indijanac na planeti koji je sad umislio da je zvezda... ne bi ga drzao ni kao vodonoshu... :da:

Ps. Kakav je ovo Luka Basta u partizanu? Odakle je on? Kakav je?

Edited by Geozee
Posted

Rzguzili smo Madjare, odlicna igra, momci se bore svim srcem, svaka cast. U Areni 22.000 a ispred Arene jos par hiljada ljudi..... vidi se koliko je nasa publika zeljna basketa i to pravog basketa gde se igra muski i ne manekenise se, poput onih nasih NBA "zvezda", svaka cast momci! :pivopije:

Posted
Rzguzili smo Madjare, odlicna igra, momci se bore svim srcem, svaka cast. U Areni 22.000 a ispred Arene jos par hiljada ljudi..... vidi se koliko je nasa publika zeljna basketa i to pravog basketa gde se igra muski i ne manekenise se, poput onih nasih NBA "zvezda", svaka cast momci! :pivopije:

Koji sam ja krten, zaboravio sam da ima kosarka :udri:

Drago mi je da je Arena bila puna :da:

U pravu si, samo neka se bore a ne kao one pickice zvezdice iz nba...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...